- Πόντοι
- 223
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Έχω έναν reverb deluxe στον όποιον παίζω, κυρίως καρφί, τα τελευταία 20 χρόνια - έχω επίσης (όπως σχεδόν όλοι εδώ) ξοδέψει έναν σκασμό λεφτά σε πετάλια. Αυτά που δεν μου κάθισαν πότε καλά ήταν τα distortion. Ίσως δεν μου ταιριάζουν ή δεν μπορώ να τα φέρω κοντά σε αυτά που παίζω (classic rock & blues)
Ειμαι ημιαρχαριος bedroom player, παίζω αποκλειστικά για πάρτυ μου στο σπίτι, και θα ήθελα να μου πάρω έναν τελευταίο ενισχυτάκο, έναν πολύ καλό Marshall combo - που πότε δεν είχα - κυρίως για το βρώμικο κανάλι του - ψάχνω εδώ και κάνα μήνα στο YouTube και διαβάζω στο internet αλλά δεν βρίσκω
Προτάσεις;
Σημειώνω ότι πρέπει να είναι Marshall και μόνο Marshall με βρώμικο κανάλι - όχι ο υπέροχος 1974
ΥΣ. Δεν έχω περιορισμούς budget
Ειμαι ημιαρχαριος bedroom player, παίζω αποκλειστικά για πάρτυ μου στο σπίτι, και θα ήθελα να μου πάρω έναν τελευταίο ενισχυτάκο, έναν πολύ καλό Marshall combo - που πότε δεν είχα - κυρίως για το βρώμικο κανάλι του - ψάχνω εδώ και κάνα μήνα στο YouTube και διαβάζω στο internet αλλά δεν βρίσκω
Προτάσεις;
Σημειώνω ότι πρέπει να είναι Marshall και μόνο Marshall με βρώμικο κανάλι - όχι ο υπέροχος 1974
ΥΣ. Δεν έχω περιορισμούς budget