- Πόντοι
- 2,638
Ε, πες και εσύ ότι είναι πληθυντικός μεγαλοπρεπείας. Άλλο που δεν θέλουμε για να αρχίσουν τα conspiracy theories.συνωμοσιολόγοι....?
εγώ μετα της αυτού υψηλότητας του εαυτού μου βρε.
Ε, πες και εσύ ότι είναι πληθυντικός μεγαλοπρεπείας. Άλλο που δεν θέλουμε για να αρχίσουν τα conspiracy theories.συνωμοσιολόγοι....?
εγώ μετα της αυτού υψηλότητας του εαυτού μου βρε.
αμ, λάθος κάνεις. Αμα είστε τρεις πάντα βρίσκεται λύση
8αEDIT: Μπαλάντα 120bpm ...χμμμ, να τονεπιάσεις τον άλλονα και να του τρίξεις τα δόντια.
Πάει να σε κρεμάσει.
Μπα, είμαστε οι τρεις όψεις του ίδιου νομίσματος.
Τρίδυμος;... εγώ είμαι δίδυμος, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτάΜπα, είμαστε οι τρεις όψεις του ίδιου νομίσματος.
Μπραβο dim.μετά τις απαραίτητες οφφτοπιές και 20 μέρες μετά, καταλήξαμε σε intro, 2 verse και ένα chorus με κατα πάσα πιθανότητα 120, 102, 102 και 112 bpm.
Ευχαριστω. Με κουρασε πολυ αυτή η διαδικασια ομολογω, αλλα σιγουρα αξιζε τον κοποΜπραβο dim.
Πολυ ωραιο ?
Ποτε θα το ακουσουμε?Ευχαριστω. Με κουρασε πολυ αυτή η διαδικασια ομολογω, αλλα σιγουρα αξιζε τον κοπο
Ξερω γω...3-4 μηνες. Αντε 5. Λες παραπανω?Ποτε θα το ακουσουμε?
Ποια φούγκα; Βαλ του Def Leppard απ το Hysteria, αρκεί4 λεπτα και δε σου φτανουν για ΜΙΑ μετατροπια; Α ρε βρεγμενη σανιδα που θες, ? να σε βαλω κατω να σε πηξω στη φουγκα κακομοιρη μου ?
Ενταξει θα βαλουμε στο μεταξυ λίγες τελε το σπιτι του Βεγγελη μερικους αρμονιστες, θα περασει ο χρόνος νερακιΑυτο το πραγμα που κανεις, το interactive, που μας δινεις πληροφοριες κ μας κανεις ερωτησεις, εχει δημιουργησει μια ανυπομονισια να ακουσουμε το τελικο αποτελεσμα. Αν ειναι σε 5 μηνες δεν εισαι καλος ιφλουεσερ. Η μαλλον εισαι σαδιστικος ιφλουεσερ ΛΑΙΜΑΙ
Να σου πω την αλήθεια έχω τρομάξει λίγο, και δίνω έναυση μπιφ με τον @PAL, επειδή το ξέρω ότι θα μου τη φάει τη δουllιτσα, γιατί έλα μωρέ τι κάνεις στο τρομπόνι; φυσάς και κουνάς το χέρι. Μεγαλώνει εκεί μικραίνει, ζαλίζεται ο άλλος, δε δίνει βάση τι ακούει, βγαίνει η δουllιτσα πέρα. Στις ηχογραφήσεις που δε σε βλέπουν είναι πιο δύσκολο, αλλά γι αυτό υπάρχουν τα σαμπλ.?Και του το πα του @Ali Barout οταν γνωριστηκαμε...
-Ξερεις κανα ακομη οργανο εκτος απο τρομπονι γιατι σε 20 χρονια θα ερθει ο Πανος κ θα σου παρει τη δουλεια...
-Κιθαρα, μπουζουκι, πληκτρα, μπασο, τσελο ηλεκτρικο, κανα-δυο πνευστα κ καμμια δεκαρια ακομη που τα ξεχναω μου λεει
Κ τελειωσε η κουβεντα εκει ?
Αυτό μάλλον το βρήκαμε... Τον παίκτη μένει να διαλέξουμε τώρα. Αλής vs Πάνου.5. Βασικο οργανο που θα παιξει τη φωνη