- Πόντοι
- 16
Μαζί με τον Καρβέλα που είναι και δηλωμένος... ;D ;D ;Dpap13 είπε:...στο τέλος μπορεί να φέρει και τον πετρέλη![]()
Μαζί με τον Καρβέλα που είναι και δηλωμένος... ;D ;D ;Dpap13 είπε:...στο τέλος μπορεί να φέρει και τον πετρέλη![]()
Ποιος Μανίκας; O Θοδωρής;;;;pap13 είπε:Ο μανίκας (ένας από αυτούς που βάζουν μουσική στη λεωφόρο φέτος μαζί με πολυχρονίου, πετρίδη κ.α.), είπε ότι το όνομα που είναι να κλείσει είναι οι AC/DC. Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρουμε.
Δεν τον ρωτάς μπας και μάθουμε τίποτα;bloody_sunday είπε:Ποιος Μανίκας; O Θοδωρής;;;;Ο μανίκας (ένας από αυτούς που βάζουν μουσική στη λεωφόρο φέτος μαζί με πολυχρονίου, πετρίδη κ.α.), είπε ότι το όνομα που είναι να κλείσει είναι οι AC/DC. Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρουμε.Εδώ που τα λέμε, τον ξέρω αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι ομάδα είναι!
Δεν ξέρω πάντως έχω γίνει πολύ καχύποπτος τελευταία με το θέμα!!! >kokoman είπε:Ρε παιδιά,είμαι όμορφα κι ωραία στη δουλειά (μετά από γιορτές βέβαια...)και εκεί που πίνω το πρωινό το καφεδάκι μου ήρεμος,έρχεται ένας συνάδελφος αλαφιασμένος και μου λέει πως χθές το βράδυ στο "ΤV-τιγκλόν" έγραψαν ότι έρχονται οι Peppers στην Ελλάδα!Ξέρει κανείς τίποτα?μούφα ήταν?
όχι τίποτα άλλο,αλλά έχυσα και τον καφέ τελικά....
Superfunk είπε:Υπομονη ως τοτε...(η αλλοιως η Easy Jet να'ναι καλα....)
Προφανώς θα έρθουν για να παίξουν support για τους Rolling Stones γιατί τότε θα έρθουν Ελλάδα στα πλαίσια του "An even more unbelievably bigger bang than the big bang" tour 8)Superfunk είπε:Εχω ΣΙΓΟΥΡΕΣ πληροφοριες οτι οι RHCP θα παιξουν στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιουνιου 2039!!
Ο Kiedis δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, Οι ρίζες του είναι από Λιθουανία, αυτός ο μύθος είναι άλλο ένα προϊόν Ελληνικής μεγαλομανίας.nemo είπε:Ναι όταν θα είναι έτοιμοι για να το διαλύσουν... RATM ας πούμε.... Ο Κιέδης έπρεπε να περάσει απ την πατρίδα του όμως. Δεν του το συγχορώ. :-X