Θα έρθουν κάποτε οι Red Hot Chili Peppers;

Χμμμμ αν και γενικά ακούω πιο πολύ red hot chili peppers και μάλιστα είχαμε φτιάξει με κάτι φίλους  tribute συγκροτηματάκι, νομίζω ότι για την συγκεκριμένη περίσταση είναι χίλιες φορές καλύτεροι οι AC/DC. Μη σου πώ ότι για μένα είναι ίσως το μόνο συγκρότημα που ταιριάζει στην περίσταση! Είναι πιο παλιοί, πιο ''ροκ'', πιο respect, υπερτεράστιο όνομα, είναι άλλη φάση γενικά!!!

Να ακούω acdc στο κάγκελο της 13 και θα τα έχω δεί όλα μετά  :D

Τώρα τελευταία όλο σκάει το thunderstruck στο ημίχρονο στο μπάσκετ και μου έχει καρφωθεί ότι θα έρθουν αυτοί  ;D

Βέβαια ας κρατάμε και μικρό καλάθι, καβουρογιάννης είναι αυτός, στο τέλος μπορεί να φέρει και τον πετρέλη  :D

pap13 είπε:
Ο μανίκας (ένας από αυτούς που βάζουν μουσική στη λεωφόρο φέτος μαζί με πολυχρονίου, πετρίδη κ.α.), είπε ότι το όνομα που είναι να κλείσει είναι οι AC/DC. Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρουμε.
Ποιος Μανίκας; O Θοδωρής;;;;  :o  Εδώ που τα λέμε, τον ξέρω αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι ομάδα είναι!

bloody_sunday είπε:
Ο μανίκας (ένας από αυτούς που βάζουν μουσική στη λεωφόρο φέτος μαζί με πολυχρονίου, πετρίδη κ.α.), είπε ότι το όνομα που είναι να κλείσει είναι οι AC/DC. Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρουμε.
Ποιος Μανίκας; O Θοδωρής;;;;  :o  Εδώ που τα λέμε, τον ξέρω αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι ομάδα είναι!
Δεν τον ρωτάς μπας και μάθουμε τίποτα;  ;)

Ρε παιδιά,είμαι όμορφα κι ωραία στη δουλειά (μετά από γιορτές βέβαια...)και εκεί που πίνω το πρωινό το καφεδάκι μου ήρεμος,έρχεται ένας συνάδελφος αλαφιασμένος και μου λέει πως χθές το βράδυ στο "ΤV-τιγκλόν" έγραψαν ότι έρχονται οι Peppers στην Ελλάδα!Ξέρει κανείς τίποτα?μούφα ήταν?

όχι τίποτα άλλο,αλλά έχυσα και τον καφέ τελικά....

kokoman είπε:
Ρε παιδιά,είμαι όμορφα κι ωραία στη δουλειά (μετά από γιορτές βέβαια...)και εκεί που πίνω το πρωινό το καφεδάκι μου ήρεμος,έρχεται ένας συνάδελφος αλαφιασμένος και μου λέει πως χθές το βράδυ στο "ΤV-τιγκλόν" έγραψαν ότι έρχονται οι Peppers στην Ελλάδα!Ξέρει κανείς τίποτα?μούφα ήταν?

όχι τίποτα άλλο,αλλά έχυσα και τον καφέ τελικά....
Δεν ξέρω πάντως έχω γίνει πολύ καχύποπτος τελευταία με το θέμα!!! >:(

Γιατί πότε παίχτηκε κάτι σοβαρό δλδ; Η γνωστή αρβύλα κάθε έτους!

Δεν πειραζει θα ερθουν οι...Scorpions,ηρθε και η Samantha Fox μη τα θελουμε και ολα δικα μας... :) :P :P :P

Εχω ΣΙΓΟΥΡΕΣ πληροφοριες οτι οι RHCP θα παιξουν στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιουνιου 2039!!

Υπομονη ως τοτε...(η αλλοιως η Easy Jet να'ναι καλα....)

RHCP για φέτος ξεχάστε το, κατ αρχάς έχουν δηλώσει πως δεν πρόκειται να κάνουν κανένα Live αυτό το καλοκαίρι και δεύτερον το Σεπτέμβρη μπαίνουν πάλι στο studio.

Superfunk είπε:
Υπομονη ως τοτε...(η αλλοιως η Easy Jet να'ναι καλα....)
;)

Superfunk είπε:
Εχω ΣΙΓΟΥΡΕΣ πληροφοριες οτι οι RHCP θα παιξουν στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιουνιου 2039!!
Προφανώς θα έρθουν για να παίξουν support για τους Rolling Stones γιατί τότε θα έρθουν Ελλάδα στα πλαίσια του "An even more unbelievably bigger bang than the big bang" tour  8)

Mην το πολυγελάτε για αυτούς που έρχονται τελικά στην (Αγ)Ελλαδίτσα... αυτά λέγαμε κι εμείς όταν έρχονταν οι Ramones στην Αθήνα 89 και μετά ("άντε, θα τους δω του χρόνου - άντε, θα τους δω του χρόνου") και τελικά πήραμε το... μπαούλο. :'( Πάντως, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει ροκ φαν που να μην έχει πάει Reading - Donington - Glastonbury - Pinkpop.

Συγνωμη  , αλλα οι βαζ....εεε οι παναθηναικοι εφεραν για τα  100 (χαχα) χρονια στο μπασκετ τον .....Γιαννη Βογιατζη  :o  και εσεις περιμενετε τους RHCP ???

Παιδια πέρσυ επαιζαν ονοματαρες στη Βουλγαρια που ακομα και με αμαξι πας...Διπλα ειναι...Εγω πάντως ενα ευρωπαικό φεστιβαλ θα το τιμησω φετος... ;D

PS:  Αμαν με αυτους τους Peppers καθε χρονο τα ιδια...Θα ερθουν σε 10 χρονια και θα εχει βαρεθει το κοινο να περιμένει.... ;D ;D

Βρε σεις  παρτε το χαμπαρι ,τα μεγαλα συγκροτηματα ξερουν οτι εδω

ειμαστε πολυ προχωρημενοι μουσικα και γιαυτο δεν ερχονται αν δεν

εχουν γινει  60 ετων.

Να εχουν εμπεδωσει καλα τα τραγουδια τους πρωτα.........

Ναι όταν θα είναι έτοιμοι για να το διαλύσουν... RATM ας πούμε.... Ο Κιέδης έπρεπε να περάσει απ την πατρίδα του όμως. Δεν του το συγχορώ.  :-X

Trending...

Νέα θέματα

Back