Θα δίνατε στο παιδί σας μια κιθάρα σας για να μάθει να παίζει;

Χμμμ... let me think. Αν του έδινες στα 14 τις ακριβές, γύρω στα 20 θα μπορούσε να σου ζητήσει κάτι... εκλεκτό. Κάτι του στιλ, "πατέρα, θέλω μια LP του '59 original". Ε, πώς σου φαίνεται; 😄
Εφιαλτικό. :LOL:
Γενικά είμαι κατά του να δίνουμε στα παιδία ακριβά υλικά αγαθά.
Ανοίγουμε την πόρτα στην ανηδονία.

Θα τα πάρουμε μαζί μας τα όργανα όταν αποδημήσουμε είς Κύριον
συγνώμη που παρεμβαίνω ως πληκτράς στο θέμα πάλι, αλλά έχω ζητήσει το V-Synth να το βάλουν στο φέρετρο για να με κλάψουν και να με θάψουν μαζί του.

Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζονται ακριβές κιθάρες, μιας και στο 99% δεν θα καταλάβουν διαφορά τα πρώτα χρονια από μια mid-tier των 500 ευρώ πανω-κατω. Για πιο φθηνές entry level δεν θα τους αγοραζα, γιατί είναι κρίμα να αποθαρρύνουν το νέο παίχτη με ενδεχομένως κακοτεχνίες στα τάστα, θορυβους από τους φθηνους μαγνήτες και γενικά χαμηλό qc...

Edit: Θα έδινα όμως κάτι παραπάνω για ένα καλό λαμπατο για αρχή, μιας και φανερώνουν όλα τα παιχτικα λάθη (σε σχέση με τους modeling) και γενικά σε κάνουν καλύτερο παίχτη. Άσε που θα έπαιζα και εγώ με αυτόν...

Θα έδινα όμως κάτι παραπάνω για ένα καλό λαμπατο για αρχή, μιας και φανερώνουν όλα τα παιχτικα λάθη (σε σχέση με τους modeling) και γενικά σε κάνουν καλύτερο παίχτη. Άσε που θα έπαιζα και εγώ με αυτόν...
Μαθαίνοντας θέλεις να παίζεις με backing tracks, άρα θέλει κ έξτρα ηχείο bluetooth. Οι περισσότεροι είναι ασηκωτοι για παιδί (ακόμα και τα 15 κιλά του blues junior). Επίσης κι εκεί θέλει πειθαρχία στο να μάθει το παιδί να ζεσταίνει και να ψύχει τις λυχνίες κλπ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back