Q
Q.O.T.S.A.
Guest
Last edited:
Πραγματικα δεν ηξερα πως αλλιως να το διατυπωσω... ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανεις!!!spy είπε:Ωραίος τίτλος. :![]()
Αστα αυτα Λιακο και στειλε pm να μου πεις για το συγκροτημα!!!liakos είπε:nay!
we are but men rock!
Tωρα το ακουγααααααααα! χεχεχεχεχεacidfx είπε:Μαμάνε φυσικά! Θέλει και 'ρώτημα;
Dude, We've Been Through So Much Shit,
Deactivated Lasers With My Dick
Now Its Time To Blow This F*cker Down!
C'mon Kage Now It's Time To Blow Doors Down
I Hear You Jables Now It's Time To Blow Doors Down
Light Up The Stage Cuz Its Time For A Showdown
We'll Bend You Over Then We'll Take Ya To Brown Town
Now We've Got To Blow This F*cker Down
He's Gonna Rape Me If We Do Not Blow Doors Down
C'mon Kage Cuz It's Time To Blow Doors Down
Ooooooh (?) It's Time For The Black Out
![]()
Εφτιαξα playlist με ολη τη δισκογραφια!!! σε εφαγαacidfx είπε:εεεετσι...τσακίζει!Το 'βαλα κι'εγώ στην playlist. Είχα κολλήσει για ποοοοολύ καιρό με αυτό το τραγούδι (κυρίως) μετά την πρώτη φορά που είδα την ταινία. Το άκουγα και γέλαγα μόνοσ μ σα μαμάκας χεχε
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ και παρακμη οι ταινιες!!!!!! βρισκεις ευκολα rock musicals να δεις????Εγω τρελαθηκα κ με pick of destiny αλλα κ με school of rock (Jack Black, Mike White etc)...mariostz είπε:Αν και χαβαλετζηδες παντως φαινεται να το εχουν μεσα τους. Παρομοιως και οι ταινιες τους, παρακμιακες αλλα χαβαλετζιδικες.
Χαχαχαχαχα μαλλον η καλυτερη απαντηση!kwstas79 είπε:Όπου Jack Black και ποιότητα, απλά τα πράματα. Μαμανε οι μαμακες, μαμανε.
Αυτα τα επεισοδια που τα βρηκες? ηθελα κι εγω να τα δω....manos_m είπε:Τρομεροί τύποι!!!! Τρομερό το concept με τον μοναδικό τους fan ,τον Lee!! Έχω δει και τα επεισόδια που κάνανε στο HBO πριν ακόμα βγάλουν το πρώτο τους άλμπουμ
Τρίτος στην παρέα είναι σχεδόν πάντα ο Dave Grohl των Foo Fighters που παίζει πάντα τον διάβολο είτε στα βίντεο είτε στην ταινία!!!
Και η μουσική τους μουσικάρα....