- Πόντοι
- 78
Εγω που θελω να παρω ενα βιβλιο αξιας €30 απο το bookdepository να περιμενω επιβαρυνση; Ειναι απο Αγγλια αν δεν κανω λαθος.
Ειναι απο Αγγλια αν δεν κανω λαθος.
Από την άλλη αν προστατευτούν οι εγχώριες επιχειρήσεις χαλάλι.
Εγω που θελω να παρω ενα βιβλιο αξιας €30 απο το bookdepository να περιμενω επιβαρυνση; Ειναι απο Αγγλια αν δεν κανω λαθος.
Αν είναι όντως από Αγγλία, είσαι οκ, παρά το BREXIT.
Καπου ακουσα οτι η τελωνειακη ενωση με το Βασιλειο θα ισχυει για ενα ακομη χρονο, ισχυει αυτο?
Eχει παρει κάποιος απο aliexpress τωρα τελευταια;Εχουν απιστευτη καθυστέρηση στο shipping (ο πωλητής μου ζήτησε δεύτερη 10ημερη παράταση!!!) λόγω κορωνο'ίου. Ισχυει η παιζει παπάτζα;
Ωχ....Δηλαδη εγω για μια στεκα μπιλιαρδου 70ε περιπου τι θα πληρωσω?Κι εμένα 2 δέματα δεν έχουν έρθει.. Και καλύτερα δηλαδή.. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παραλάβω..
Είναι δέματα των 2 ευρώ, που για να τα πάρω θα πληρώσω 20.
Ευτυχώς άργησαν και τα 2. Στο πρώτο πήρα ήδη τα 2 ευρουλάκια μου πίσω ?
Έχω ζητήσει το ίδιο και για το άλλο ?
Ωχ....Δηλαδη εγω για μια στεκα μπιλιαρδου 70ε περιπου τι θα πληρωσω?
Ωχ....Δηλαδη εγω για μια στεκα μπιλιαρδου 70ε περιπου τι θα πληρωσω?
Ναι.
Επισημα αυτο εχει ειπωθει.
Προσωπικα δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα τα επομενα 2-3 χρονια (ηδη το προσχεδιο προβλεπει timeline 2 ετων για ...συνομιλιες για να δουνε τι θα γινει) οσο για το τελικο.... .....ειναι μεν ΗΛΙΘΙΟΙ οιΒρεττανοιΑγγλοι που ψηφισαν Brexit αλλα η "αυτοκτονικοτητα" εχει και όρια δεν νομιζω καν να επιβαλλουν δασμους....περισσοτερο σε μια σχεση παρομοια με τη Νορβηγια βλεπω να καταληγουν.
Ειναι μονο στο χερι τους ομως?Το Ευρωκονκλαβιο δεν εχει λογο σε αυτο?
οποτε αφου ειναι κατω απο 150ε πληρωνω ΦΠΑ + εκτελωνισμο....