- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Φουλ φρέιμ με στενεύει στην τσέπη.
Να αλλάξεις παντελόνι, και να πάρεις αυτό που ζητάω εγώ τόσα χρόνια από τον Άη Βασίλη.
Φουλ φρέιμ με στενεύει στην τσέπη.
Βγαίνει σε ποσότητες; Εγώ νόμιζα ότι είναι ένα και ότι το έχεις αγκαζέ κυρφιουζιονάρα μου, μη στο στερήσω!Να αλλάξεις παντελόνι, και να πάρεις αυτό που ζητάω εγώ τόσα χρόνια από τον Άη Βασίλη.
Βγαίνει σε ποσότητες; Εγώ νόμιζα ότι είναι ένα και ότι το έχεις αγκαζέ κυρφιουζιονάρα μου, μη στο στερήσω!
Εγω πηγα σε ακαθρεφτη περσι και δηλωνω ενθουσιασμενος. Οταν πιανω την dslr παθαίνω σοκ απο το μεγεθος. Χωρια που η fujifilm που πηρα εχει old style looks και εργονομιαΕπίσης , πέρα από όλα τα άλλα, εμένα οι mirorrless μου φαίνονται μικρές.
Δεν μου δίνουν καλό grip....αλλά μπορεί να είμαι πάλι εγώ μόνο .
Για πες μοντέλοΕγω πηγα σε ακαθρεφτη περσι και δηλωνω ενθουσιασμενος.
ισχύει.Και με τις mirrorless πάντως υπάρχει η τάση τα φτηνά μοντέλα να εξαφανίζονται σιγά σιγά, λόγω περιορισμένης αγοράς και βασικά ανταγωνισμού από τα κινητά.
Τα κινητα έχουν 26 mm κάμερες....δεν κάνουν για ανθρώπους.Το τελευταιο iphone συνουσιαζει και χειροδικει, δε βλεπαμε τη μυτη μας και σκουντουφλαγαμε στας εξοχας ? και αυτο τραβαγε φωτο ΓΑΜΑΤΕΣ χωρις φλας, ? αν δεν εισαι pro η αρρωστακι δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε καλυψει.
Αυτο ειναι ενας καλοσυντηρημενος μυθος. When the going gets tough...Το τελευταιο iphone συνουσιαζει και χειροδικει, δε βλεπαμε τη μυτη μας και σκουντουφλαγαμε στας εξοχας ? και αυτο τραβαγε φωτο ΓΑΜΑΤΕΣ χωρις φλας, ? αν δεν εισαι pro η αρρωστακι δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε καλυψει.