• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τελωνεία και άνοιγμα δεμάτων!

Ήδη, είναι τόσο χοντρό του πρόβλημα με τα πακέτα, που πιθανότατα μια μεγάλη ποσότητα θα φύγει 'ελεύθερα' και μαζικά. Κυρίως κοντά στις γιορτές.
Oντως φαντασου τη θα γινει οταν αρχισουν να ερχονται τα Χριστουγεννιατικα πακετα απο τους ομογενεις της Αουστραλιας & της Αμερικα.. :lol:

λες να ειμαστε τυχεροι τοτε?? :?

λες να ειμαστε τυχεροι τοτε?? :?
Τι να πω ρε Νίκο... :roll:

Εντωμεταξύ, από το Stewmac οι άνθρωποι προσφέρθηκαν να ξαναστείλουν το πακέτο (είναι ασφαλισμένο) και ήθελα να ρωτήσω τι κόστος θα έχω με DHL?

Εντωμεταξύ' date=' από το Stewmac οι άνθρωποι προσφέρθηκαν να ξαναστείλουν το πακέτο (είναι ασφαλισμένο) και ήθελα να ρωτήσω τι κόστος θα έχω με DHL?[/quote']

Aν φορολογηθεί το δέμα σου η DHL θα σου ρίξει χαράτσι 100-120(όταν τα ΕΛΤΑ χρεώνουν 5.70) ευρώ για να στο εκτελωνίσει! Βέβαια μπορείς να πας στο Ελ βενιζέλος να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό αλλά αυτο θα σε σώσει από καμιά 50αριά ευρώ μόνο...

Aν φορολογηθεί το δέμα σου η DHL θα σου ρίξει χαράτσι 100-120(όταν τα ΕΛΤΑ χρεώνουν 5.70) ευρώ για να στο εκτελωνίσει! Βέβαια μπορείς να πας στο Ελ βενιζέλος να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό αλλά αυτο θα σε σώσει από καμιά 50αριά ευρώ μόνο...
Και μόνο τις βενζίνες πήγαινε-έλα στο Ελ. Βενιζέλος να βάλεις... :cry: :cry: :cry:

Τα κακά είναι ότι το πακέτο μου δε το βρήκα και ΑΚΟΜΑ κοιτάνε τα πακέτα του Αυγούστου!!

Βρε παιδιά περιμένω μιά πεταλιέρα καί ένα μαγνήτη απο Αμερική καί έχουν φύγει από 10/10 με USPS Airmail parcel post. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν εδώ γιατί η αποστολή είναι το πολύ 10 εργάσιμες.

Αν κατάλαβα καλά πάμε γιά Πάσχα...

Trending...

Νέα θέματα

Back