Εχεις κανει λαθος αυτο ειναι απλο αεροπορικο δεμα' date='οποτε....μπες στην ουραειναι στον Πειραια & σε κανα 4μηνο θα σου ερθει.....
![]()
Οι υπηρεσιες των αμερικανικων ταχυδρομειων αναφερονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ εδω
www.usps.com[/quote']
Υπομονή παιδιά μέχρι την Παρασκευή... όπως μου είπαν έχουν 'έλλειψη προσωπικού' (δηλαδή είναι μόνο, ξέρω γω, 10 τεμπέληδες και κάθονται, αντί για 25), οπότε, αν πάνε τα πράγματα όπως συνήθως στις δημ. υπηρεσίες, θα κατηγορηθώ για λιγώτερους φόνους. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
εννοεις ΖΩΟΚΤΟΝΙΕΣ ,φονος ειναι οταν σκοτωνεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..... :twisted:θα κατηγορηθώ για λιγώτερους φόνους
εννοεις ΖΩΟΚΤΟΝΙΕΣ ' date='φονος ειναι οταν σκοτωνεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..... :twisted:[/quote']
Ας διατηρήσουμε λίγο το επίπεδο αφήνοντας τα καημένα τα ζώα στην ησυχία τους φίλε Νίκο... τι σου φταίει το σκυλάκι σου να το συγκρίνεις με.... τελωνειακό...??? :roll: :roll:
(λέτε να χρειαστώ και εμβόλιο μετά...???)
δηλ. τι ακριβως συμβαινει?γιατι εχω μεγαλη περιεργεια...Προς υπεράσπιση (και καλά) των Τελ/κών, η κατάσταση εξαρχής είναι μπουρδ....
Κι εγώ....δηλ. τι ακριβως συμβαινει?γιατι εχω μεγαλη περιεργεια...
Από τι να ξεκινήσουμε;;Προς υπεράσπιση (και καλά) των Τελ/κών' date=' η κατάσταση εξαρχής είναι μπουρδ.... [/quote']
δηλ. τι ακριβως συμβαινει?γιατι εχω μεγαλη περιεργεια...
Ότι το κτίριο συστεγάζεται με άλλες υπηρεσίες και είναι... προπολεμικό;
Ότι σε ολόκληρη την υπηρεσία υπάρχει 1 (ένας) HY ο οποίος είναι... κάποιου υπαλλήλου; (από το σπίτι του!)
Ότι βάσει διαδικασιών τους υποχρεώνουν να διεκπεραιώνουν υποθέσεις σε 1 μέρα, ενώ θα χρειαζόταν κανονικά 10 λεπτά;
Αλλά... have no fear Brothers!
Η Γραφειοκρατία (που, για όσους δεν το ξέρουν, είναι Σύστημα Διακυβέρνησης, και πρωτοαναπτύχθηκε στην Κίνα πριν δεκάδες αιώνες), ενέχει το σπόρο της καταστροφής της.
Το Σύστημα θα καταβροχθίσει τον εαυτό του από τα μέσα.
Ήδη, είναι τόσο χοντρό του πρόβλημα με τα πακέτα, που πιθανότατα μια μεγάλη ποσότητα θα φύγει 'ελεύθερα' και μαζικά. Κυρίως κοντά στις γιορτές. Οι υπάλληλοι φαίνονται σαν να σε παρακαλάνε να τους βοηθήσεις να ξεμπερδέψουν. Η κατάσταση πλησιάζει την Κρίσιμη Μάζα... σύντομα... Μπουμ!!!
Oντως φαντασου τη θα γινει οταν αρχισουν να ερχονται τα Χριστουγεννιατικα πακετα απο τους ομογενεις της Αουστραλιας & της Αμερικα.. :lol:Ήδη, είναι τόσο χοντρό του πρόβλημα με τα πακέτα, που πιθανότατα μια μεγάλη ποσότητα θα φύγει 'ελεύθερα' και μαζικά. Κυρίως κοντά στις γιορτές.