Τελικά τι θα γίνει με το karma μου?

ruffneck

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Τελικά βλέπω ότι μερικά πράγματα(περί κάρματος) εδώ στο noiz μπαίνουν χωρίς σωστή κριτική.Π.χ.Εγώ είχα μηδέν ξαφνικά βλέπω +1 και -1 με τι κριτήρια μπήκαν και τα δύο άγνωστο(γνωρίζω ότι είναι 0 αλλά η τεκμηρίωση λείπει).Μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο και στο θέμα του κάρματος να μπαίνει και μία αξιολόγηση γιατί παίρνει κάποιος -/+ στο κάρμα του.Επίσης γιατί να μην αξιολογούν και τα μέλη του noiz την ομάδα του noiz?Sorry αν γίνομαι καυστικός αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. 

Ευχαριστούμε για την επισήμανση ruffneck. Πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει διαρκής διαβούλευση για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Πίστεψέ με, κανείς δεν ξύπνησε μια μέρα και σκέφτηκε "Ας αδικήσω σήμερα το ruffneck". :)

Παρεπιπτόντως, το -1 δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή ποιός από τους 20 (+) που το ελέγχουν το έβαλε, αλλά αν ψάξεις στα παλιότερα post σου μπορείς να βρεις κάμποσες αφορμές. Το ίδιο και για το +1.  :)

harilatron είπε:
Ευχαριστούμε για την επισήμανση ruffneck. Πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει διαρκής διαβούλευση για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Πίστεψέ με, κανείς δεν ξύπνησε μια μέρα και σκέφτηκε "Ας αδικήσω σήμερα το ruffneck". :)

Παρεπιπτόντως, το -1 δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή ποιός από τους 20 (+) που το ελέγχουν το έβαλε, αλλά αν ψάξεις στα παλιότερα post σου μπορείς να βρεις κάμποσες αφορμές. Το ίδιο και για το +1.  :)
Παρακαλώ.Πάντως επιμένω ότι δεν μπορεί ένα κάρμα που ήταν στο 0 να γίνει με την αλλαγή του νέου κάρματος ξαφνικά να είναι +1/-1 και όχι +0/-0.Και αν το ψάξεις θα δεις ότι έγινε τελείως αυθαίρετα.Πάντα φιλικά :)

Τι να πει κι ο trigga, δηλαδή... Κι αυτός μηδέν είχε κάποτε... ;D

Κι εγώ... ::)

kultura είπε:
Τι να πει κι ο trigga, δηλαδή... Κι αυτός μηδέν είχε κάποτε... ;D

Κι εγώ... ::)

Φίλε kultura  δεν ξέρω τι έχει γίνει με το trigga.Στην δικιά μου περίπτωση δεν ήταν κάποτε αλλά μόνιμα στο 0.Στις 2 εβδομάδες που έχει μπει το νέο Karma με -/+ αντί να γίνει +0/-0 έγινε +1/-1 χωρίς καν να δώσω αφορμή.Ρωτάω πως έγινε και απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα πες μου είναι να τρελαίνεσαι ή  όχι.

Προτείνω να μπει στο προφίλ των μελών γραφική παράσταση του κάρμα συναρτήσει του χρόνου. Ο χρήστης κάνοντας κλικ στα σημεία που αλλάζει το κάρμα θα έχει τη δυνατότητα να δει πού οφείλεται η αλλαγή. Π.χ.

-1 από τον Wow! επειδή τον έβρισε στο thread "Mac vs PC 6: Η εκδίκηση"

+1 από τον yameth επειδή ανέβασε καλό κλιπ στο thread "Τζατζικοφάνκ θκομ ναούμ"

και πάει λέγοντας. Μπορούν να γίνουν και στατιστικές κάρμα, π.χ. μέση τιμή (λαμβάνοντας υπόψη και το χρόνο), τυπική απόκλιση κλπ. :) :P

spy είπε:
Π.χ.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συμφωνώ ;)

spy είπε:
Ο χρήστης κάνοντας κλικ στα σημεία που αλλάζει το κάρμα θα έχει τη δυνατότητα να δει πού οφείλεται η αλλαγή. Π.χ.

Μπορεί να είναι ακόμη πιο απλό:

απλά να σε παραπέμπει στο επίμαχο thread (με βάση τον αριθμό του), αλλά να φαίνεται ποιος σου έριξε το + ή το -

ruffneck είπε:
Φίλε kultura  δεν ξέρω τι έχει γίνει με το trigga.Στην δικιά μου περίπτωση δεν ήταν κάποτε αλλά μόνιμα στο 0.Στις 2 εβδομάδες που έχει μπει το νέο Karma με -/+ αντί να γίνει +0/-0 έγινε +1/-1 χωρίς καν να δώσω αφορμή.Ρωτάω πως έγινε και απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα πες μου είναι να τρελαίνεσαι ή  όχι.
Τι να σου πω, έχεις ένα δίκιο, αλλά μην το παίρνεις και κατάκαρδα...

Πάντως, πολύ ωραίες οι ιδέες του spy...

elavd είπε:
.......................αλλά να φαίνεται ποιος σου έριξε το + ή το -
Το ποιος τα ριχνει (τα - επι το πλειστον) ειναι γνωστο. :P :P :P

Το γιατι θα ηταν πολυ ενδιαφερον.Και μιλαω παντα προσωπικα.

Αλλα οπως και τοτε, ουτε και τωρα θα παρω απαντηση.

Vartanis είπε:
Το ποιος τα ριχνει (τα - επι το πλειστον) ειναι γνωστο. :P :P :P
Αν υποννοείς εμένα (μιας και ξέρω ότι μου έχεις ιδιαίτερη συμπάθεια), έχε υπόψιν σου, ότι είμαι Καρματοδόχος εδώ και ελάχιστο καιρό.

Αν απλά παρέθεσες το δικό μου κείμενο τυχαία, πάω πάσο... ;D

Για να μην εχουμε λαθος εντυπωσεις, εγω δεν ειχα τιποτα μαζι σου.

Εσυ (υπαρχουν αλλωστε τα γραπτα) μου ....την ειπες και ακομη δεν εχω καταλαβει το γιατι.Δεν εχει και νοημα τωρα πλεον.

Αλλου βαραει η καμπανα.

Vartanis είπε:
Για να μην εχουμε λαθος εντυπωσεις, εγω δεν ειχα τιποτα μαζι σου.

Εσυ (υπαρχουν αλλωστε τα γραπτα) μου ....την ειπες και ακομη δεν εχω καταλαβει το γιατι.Δεν εχει και νοημα τωρα πλεον.

Εγώ δεν είχα ποτέ και εξακολουθώ να μην έχω απολύτως τίποτα μαζί σου.

Όσες φορές σου "την είπα" ήταν πειράγματα, από συμπάθεια. Ειλικρινά. Αν θες το πιστεύεις ;)

Vartani, η μόνη σου ασχολία στο νοιζ είναι να κράζεις τον Wow!? Δε μπας κάπου άλλού λέω 'γω?

elavd είπε:
Όσες φορές σου "την είπα" ήταν πειράγματα, από συμπάθεια. Ειλικρινά. Αν θες το πιστεύεις ;)
Ο.Κ. Το πιστευω. ;)

.....Δε μπας κάπου άλλού λέω 'γω?
Ο.Κ Φιλε μου, οτι πεις. ;)

Εγω αυτό που δεν εχω καταλάβει ακόμα ειναι γιατί καίγεστε τόσο για το κάρμα. Ειναι απλά κάτι που υπάρχει σαν αφρός στο παγωτό ας πουμε, δεν είναι για να τρελαίνεσαι και ούτε περίμενα ότι θα δημιουργήσει τόσο παροξυσμό.

Εγώ προσωπικά στο κάρμα αν δω πχ κάποιος να έχει 5 καρμα καταλαβαίνω ότι βοηθάει εύστοχα και χωρίς να χαραμίζει χρόνο. Αν εχει -5 καταλαβαίνω ότι ή απλά δεν εκφράζεται καλά ή συνήθως από ότι εχω δει τα έχει κάνει μαντάρα στις αγγελίες. Τιποτα παραπάνω, μην το κάνουμε το θέμα εθνικό ζήτημα.

:o ;D

εγω δε καταλαβα τι δεν καταλαβες...?

-καποιοι πιστευουν οτι πρεπει να ενημερωνονται για τον λογο που τους μειωθηκε το καρμα (καποιοι δικαια, και καποιοι ξερουν το γιατι, αλλα απλως κανουν τον κινεζο)

-καποιοι πιστευουν οτι τους αδικει καποιος με το να τους μειωσει το καρμα ,

-καποιοι δε μπορουν να χωνεψουν γιατι ο ταδε εχει μεγαλο καρμα

-και πολλα αλλα ανθρωπινα παρομοια ερωτηματα....

ετσι ειναι οι ανθρωποι και ετσι θα ειναι παντα. τι δεν καταλαβαινεις?

φιλικα , οκ? :)

Trending...

Νέα θέματα

Back