- Πόντοι
- 38
Αρχηγέ ΕΓΡΑΨΕΣ! 8)yameth είπε:Και τον κολντπλέις τον ξέρουν μονο οι ανοργασμικές τριαντάρες. ;D
Αρχηγέ ΕΓΡΑΨΕΣ! 8)yameth είπε:Και τον κολντπλέις τον ξέρουν μονο οι ανοργασμικές τριαντάρες. ;D
Εννοείται, αφού αυτές που όντως έχουν οργασμούς, ξέρουν ΕΜΕΝΑyameth είπε:Και τον κολντπλέις τον ξέρουν μονο οι ανοργασμικές τριαντάρες. ;D
Eye με το που βλέπω το post σου μου'ρθε η εξής αποτύπωση της μορφής σου στο μυαλό...Wow! είπε:Εννοείται, αφού αυτές που όντως έχουν οργασμούς, ξέρουν ΕΜΕΝΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Σε είχα για πιό τρυφερές ηλικίες εσένα, αλλά περι ορέξεως... Χαλάς το ταλέντο σου άσκοπα. ;DWow! είπε:Εννοείται, αφού αυτές που όντως έχουν οργασμούς, ξέρουν ΕΜΕΝΑ![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικα, 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανοργασμικες τριανταρες (τοσους δισκους εχουν πουλησει..) ρε μπας και να αρχιζουμε να πουλαμε..οργασμους? ;D ;Dyameth είπε:Και τον κολντπλέις τον ξέρουν μονο οι ανοργασμικές τριαντάρες. ;D
Σαν πολλά δεν έβαλες βρε σουπερφανκ? Τα στοιχεία στο wiki μιλάνε για 40... :Superfunk είπε:φυσικα, 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανοργασμικες τριανταρες (τοσους δισκους εχουν πουλησει..) ρε μπας και να αρχιζουμε να πουλαμε..οργασμους? ;D ;D
Εξω απο τη πλακα προσωπικα θεωρω τους Coldplay ενα απο τα καλυτερα γκρουπ πουε χω ακουσει τα τελευταια χρονια με απιστευτα τραγουδια,παραγωγη και παιξιματα![]()
Ένας οργασμός πάνω, ένας κάτω...ποιός τους μετράει!Enoxos_Boody είπε:Σαν πολλά δεν έβαλες βρε σουπερφανκ? Τα στοιχεία στο wiki μιλάνε για 40... :![]()
Από εμένα ασφαλώς (πολύ με τσιγκλάς με τα πνευματικά δικαιώματα σήμερα).marathon είπε:Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιό πάνω δεν είναι απλά τι πήρε ή από που εμπνεύστηκε, αλλά που το έφτασε
Θεός!!!! ;D ;D ;D ;DWow! είπε:Από εμένα ασφαλώς (πολύ με τσιγκλάς με τα πνευματικά δικαιώματα σήμερα).
Γκρρρρ....
(φαντάζομαι την ανοργασμική πλύν πρόθυμη τριαντάρα στο δισκάδικο, να κάθεται μπροστά στον δίσκο των Coldplay - το σώμα της πάλλεται στους ρυθμούς των τραγουδιών...και όμως κάτι την εμποδίζει να πάρει το δίσκο... τότε εμφανίζεται δίπλα της ο έμπειρος πωλητής και της ψιθυρίζει "ο δίσκος έχει και μία μελωδία του σατριάνι, μαντάμ" - "μα δε μου το λες τόση ώρα χριστιανέ μου" λέει οργισμένη η τριαντάρα, η οποία έχει ήδη αρπάξει το cd και τάκα-τάκα τα τακουνάκια της πάει προς το ταμείο...)
Δεν σε τσιγλάω καθόλου (ή εάν γίνεται, γίνεται άθελά μου...κάτι που με στεναχωρεί γιατί όταν σε τσιγκλάω θέλω να το καταλαβαίνω-και να το ευχαριστιέμαι).Wow! είπε:Από εμένα ασφαλώς (πολύ με τσιγκλάς με τα πνευματικά δικαιώματα σήμερα).
Γκρρρρ....
ακριβως...αλλωστε δεν περιμενα και τιποτα αλλα απο μια διανοια οπως ο Πικασσο..marathon είπε:Ένας οργασμός πάνω, ένας κάτω...ποιός τους μετράει!
Πάντως καμμιά φορά διυλίζουμε τον κώνοπα...
Να αντιπαραβάλλω (εάν βοηθάει την αρχική κουβέντα)...αυτή την εποχή γίνεται στο Παρίσι (σε 3 μουσεία ταυτόχρονα) μια πολλή μεγάλη έκθεση Picasso. To πρωτότυπο θέμα της ιστορίας είναι από που "εκλεψε" ο Pablo. Mε λίγα λόγια έχει δίπλα στον πίνακά του, τον πίνακα του Poussin ή του Εl Greco (που αντέγραψε) ώστε να μπορεί το κοινό να συγκρίνει. Ήταν δε τόσο παραγωγικός ώστε να παράγει ένα πίνακα-προσχέδιο ανά 2 ημέρες.
Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιό πάνω δεν είναι απλά τι πήρε ή από που εμπνεύστηκε, αλλά που το έφτασε
Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη... Αμα ηταν να "πεταχτω" οπως ειπες θα το εκανα απο την αρχηFatalV είπε:Νάατος πετιέται κι ο άλλοοος!! :(σ.σ. billytsak)
Να σου πω ο ίσκιος του eye είσαι;
Eye πες του μια κουβέντα σε παρακαλώ, ή αλλιώς πείσε μας ότι δεν είναι ο πωλητής που μόλις τώρα μας περιέγραψες!!! ;D
Billytsak είσαι ο Martin;
Χαχ οχι! ;Dpanagiotis είπε:billytsak έχεις καμιά σχέση μ 'αυτόν;
![]()
maze είπε:+1000
και οχι μονο.θα το πω και ας με αφορισουν μερικοι απο δω.κατα τη γνωμη μουο satriani εχει περισσοτερο ταλεντο συνθετικα απο οτι εχουν ολα τα μελη των coldplay μαζι![]()