τελικα ολοι τα ιδια προβληματα εχουμε

έ, όχι και όλοι, του άλλου του κάνει δώρο η γυναίκα του λέει, καθε τρεις και λίγο μιά καινούργια κιθάρα! Που τις βρίσκουν τέτοιες γυναίκες;;;;

stamkosk είπε:
έ, όχι και όλοι, του άλλου του κάνει δώρο η γυναίκα του λέει, καθε τρεις και λίγο μιά καινούργια κιθάρα! Που τις βρίσκουν τέτοιες γυναίκες;;;;
Τις δημιουργείς  ;D ;D ;D

pipityri είπε:
Now keep in mind I only own 3 teles and 2 acoustics...

;D
...και συμπληρώνει, αφοπλιστικά:

so definitely not overkill in my mind..

θεούλης ο τύπος

gdevelek είπε:
...και συμπληρώνει, αφοπλιστικά:

so definitely not overkill in my mind..

θεούλης ο τύπος
Αν συγκρίνεις με τον μέσο όρο εκεί, δεν τον ξέρω αλλά τον φαντάζομαι, μπορεί όντως να μην είναι και πολλές.

Πολλά εξαρτώνται από τη γυναίκα του, αν έχει π.χ. 75 ζευγάρια παπούτσια ή 23 τσάντες, δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί, αν όμως είναι η Φωνή του Ορθολογισμού στα έξοδά της, ο τύπος έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τη γυναίκα μου. Θέλει λέει του χρόνου να μου πάρει μία Gibson Les Paul ( δεν ξέρει ακόμα πόσο κάνουν....)

Φέτος με διάφορες δικαιολογίες (!χαχαχαχ)   πήρα 3 ή 4 κιθάρες σε εξαιρετικές τιμές όλες ( συζυγικές τιμές όχι τιμές αγοράς)!!!

rottenecard_27653390_dhbjkjzfk8.png

Η σύζυγος πάντως δείχνει κατανόηση, αν και υπήρξαν προστριβές για ένα έρμο EB0 που της εμφάνισα ύπουλα, αλλά το αποδέχτηκε τελικά. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back