Νομιζω οτι εχουμε μια διαφορα ηλικιας που κανει την συζητηση (τρομαρα της) δυσκολη. Φυσικα και δεν με ικανοποιει να περιμενω το Σαββατο για να ξυπνησω αργα η για να δω ενα φιλο. (Απο το Γυμνασιο που το εχω συνειδητοποιησει με ενοχλει αυτο). Αλλα δε λεμε αν ενοχλει που δεν εχουμε χρονο (ειναι αυτονοητο υποθετω), ουτε λεμε αν θα ηθελα να παιζω ποδοσφαιρο μια Τριτη μεσημερι (θα θελα αλλα ως εχει πρεπει να προσγειωθω γιατι δεν μπορω να το εχω).animae είπε:Και είπαμε, ωραία όλα αυτά που γίνονται στο εξωτερικό, αλλά που θα βρείς χρόνο για να γνωρίσεις του γείτονες?
Τα σ/κ θα μου πεις πάλι. Και θα ξαναρωτήσω, εσένα σε ικανοποιεί να ζεις για να περιμένεις το επόμενο σ/κ?
Ας πούμε και κάτι ρεαλιστικό για την ελλάδα. Ασε που στην πολυκατοικία που είμαι, αν είχα παιδιά, δεν θα θελα να έχουν επαφή μαζί με κάποιους ανθρώπους.Εδώ είσαι παιδί και δεν έχεις ελεύθερο χρόνο. Γιατί όταν θα μεγαλώσεις και θα πρέπει να δουλέψεις, θα πρέπει να έχεις 33 μεταπτυχιακα, 8966 γλώσσες και δεν ξέρω και γω τι άλλο.
Λεμε τι μπορουμε να κανουμε για να ειναι επικοδομητικοτερος, περισσοτερος, ουσιαστικοτερος, φτηνοτερος ο οποιος ελευθερος χρονος μενει για μας και τις οικογενειες και φερνουμε καποια παραδειγματα που κανουν αλλοι με αλλη κουλτουρα και φαινεται να τους δουλευει, ενω για εμας το ιδιο πραγμα φαινεται εξωγηινο.