Αγαπητέ Wow!
δεν έκανα καμμία επίκληση του ονόματος κανενός διανοουμένου (ή μη διανοουμένου).
Κάτι το οποίο έτσι και αλλιώς αντιπαθώ.
Απλά ανέφερα το "ΘΡΊΑΜΒΟΣ - ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ" σαν ένα από τα χαρακτηριστικά μας,γιατί απλά πιστεύω οτι είναι
ένα από αυτά (όπως κάποιος άλλος κάλλιστα θα μπορούσε να πιστεύει οτι δεν είναι).
Ο φίλος mscmkr αναρωτήθηκε αν η πατρότητα (ή μήπως μητρότητα?
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
) της συγκεκριμένης φράσης-ατάκας ανήκει στην Μαλβίνα και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου.
Επειδή εγώ ανέφερα την συγκεκριμένη φράση,θεώρησα υποχρέωση μου να του απαντήσω (για τη ροή της κουβέντας μας),από που το πρωτοάκουσα.Καί έτυχε να το πρωτοακούσω από τον Κωνσταντίνο Τζούμα (δεν βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό).
Θα μπορούσε η ''πατρότητα" της συγκεκριμένης φράσης να ανήκει στην Μαλβίνα,τον Τζούμα,τον Χατζηδάκη ή τον Ταμτάκο (πράγμα που με αφήνει εντελώς αδιάφορο σε όποιον και αν ανήκει) ή καί σε κανέναν από αυτούς.
Από την στιγμή που μου αρέσει μία σκεψη την υιοθετώ ανεξαρτήτως προέλευσης λαμβάνοντας φυσικά και την ευθύνη των λόγων μου και χωρίς να επικαλούμαι το ειδικό βάρος (βαρύ ή ελαφρύ) του οιουδήποτε.
Άλλωστε αν κοιτάξεις το αρχικό ποστ θα δείς οτι δεν υπάρχει αναφορά κανενός ονόματος (τουλάχιστον επί του συγκεκριμένου θέματος).Υπάρχει μία αναφορά στον Προυντόν γιατί όντως γέλασα τη στιγμή που το έγραφα με το οτι τον θυμήθηκα πρωί-πρωί...
Δεν νομίζω οτι διαφωνούμε κάπου έτσι κι αλλιώς διότι δεν τρέφω και καμμία ιδιαίτερη εκτίμηση στους "διανοούμενους" με την έννοια οτι μπορείς να ακούσεις απίστευτες ανακρίβειες απο δαύτους και πολύ "σοφά" πράγματα από "απλούς" ανθρώπους (κατά την υποκειμενική άποψη του καθενός μας πάντα περί "σοφίας" και "βλακείας")
Φιλικότατα
blues power
Υ.Γ συγνώμη γιά τον ενικό.Μόλις πρόσεξα οτι το κείμενο σας είναι στον πληθυντικό
(αν συμφωνείτε και εσείς θα προτιμούσα να υιοθετήσουμε τον ενικό)