Ναι ...αλλα λιγο πιο αλήτισσα,πρεπει να τα εχει φαει τα χρονακια της στη στενη ;D ;D ;Dfunkysoul είπε:εγω παντος μιαγκαζωμενη τελε ακουω ;D
Ναι ...αλλα λιγο πιο αλήτισσα,πρεπει να τα εχει φαει τα χρονακια της στη στενη ;D ;D ;Dfunkysoul είπε:εγω παντος μιαγκαζωμενη τελε ακουω ;D
Τα δάκτυλά του είναι αλήτικα...όχι η κιθάρα...δες τον και με τις Gibson, τα ίδια παίζει...Tsevos είπε:Ναι ...αλλα λιγο πιο αλήτισσα,πρεπει να τα εχει φαει τα χρονακια της στη στενη ;D ;D ;D
Απο αποψη ηχου το λεωmarathon είπε:Τα δάκτυλά του είναι αλήτικα...όχι η κιθάρα...δες τον και με τις Gibson, τα ίδια παίζει...
Απολογούμαι αν άφησα να εννοηθεί το αντίθετό!mscmkr είπε:Βρήκες άνθρωπο να κρίνεις κιθάρα. Του GM και αφρικανικό μονόχορδο να του δώσεις θα βρει τρόπο να το κάνει να λαλήσει...
Κανονικότατη Tele ήταν και για του λόγου το αληθές παραθέτω και μια φωτό. Από ότι θυμάμαι και ο ήχος της Tele θύμιζε, αλλά τι να λέμε, ο άνθρωπος είχε και 2-3 Marshall Plexi πίσω του & κατά τη γνώμη μου εκεί (+ χέρια) είναι όλες οι απαντήσεις.marathon είπε:Noμίζω ότι στην Αθήνα έπαιξε με μία "κανονική" Tele...δεν υπάρχει κάποιος να θυμάται?Και προφανώς καμμία σχέση με tele sound...δεν ήταν οι μαγνήτες (μόνο) που έκαναν τη διαφορά.
φιλε μου Sonic X για αλλη tele λεωSonic X είπε:Κανονικότατη Tele ήταν και για του λόγου το αληθές παραθέτω και μια φωτό. Από ότι θυμάμαι και ο ήχος της Tele θύμιζε, αλλά τι να λέμε, ο άνθρωπος είχε και 2-3 Marshall Plexi πίσω του & κατά τη γνώμη μου εκεί (+ χέρια) είναι όλες οι απαντήσεις.
Δεν μιλαω για το Live της Αθηνας (που βεβαια πηγα) αλλα για αυτο το live
...πως ακουτε το πακετακι EMG στη τελε?
http://www.youtube.com/watch?v=pIp7u6-kgyc
Κατάλαβα (και όλοι οι υπόλοιποι) νομίζω για ποιά κιθάρα μιλάς! Η απάντηση ήταν στην ερώτηση του Marathon.Tsevos είπε:φιλε μου Sonic X για αλλη tele λεω
να...εδω:
και πίστεψέ με αν ήμουν Ικανοποιημένος με το υπάρχον set δεν θα αλλαζα απολυτος τιποτα...αλλα τωρα που θα...θα βουτήξω στα βαθια!marathon είπε:Φίλε Tsevos, πιστεύω ότι οι Emg, θα σουν κάνουν διαφορά, εάν παίζεις live, εάν έχεις καλό ενισχυτή κλπ...εάν είσαι bedroom player νομίζω ότι δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές
Φιλε Sonic X αν διέκρινα καλά απο το video με την fritz bros tele ο neck μαγνητης ειναι στενος δηλ tele style (αν βλεπω καλα :Sonic X είπε:Όταν αγόρασα τη δική μου C.V. Tele είχα στο μυαλό μου κάτι ανάλογο με αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά στο τέλος την άφησα όπως ήταν μιας και μου άρεσε αρκετά.
Στην περίπτωση πάντως των EMG θα διάλεγα το σετ με τους δύο μαγνήτες.
Αν τελικά προχωρήσεις θα είχε ενδιαφέρον να ανεβάσεις κάποια δείγματα για να ακούσουμε κι εμείς.![]()
Μονο με τα μουσικα ;D ;D ;DRitchie77 είπε:...ειναι καλο που υπαρχουν ανθρωποι που πειραματιζονται με τα οργανα τους... ;D ;D
+1000funkysoul είπε:εγω παντος μιαγκαζωμενη τελε ακουω ;D
καταρχην ο μπροστινος μαγνητης της τελε ΔΕΝ ειναι country (δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ country κιθαριστας που να τον χρησιμοποιει..ολοι με τον πισω παιζουν,αντε στη μεση)Βασικα για πιο οικονομικη λυση,θα ηθελα να χασω αυτο το country στοιχείο απο τον neck μαγνητη,και αν αυτο το set με παραπέμπει σε πιο hard blues ήχους θα το επιλεξω!
μπορεις να κανεις την αρχαιοτερη των μετατροπωναν φυγω λιγο απο τον ηχο της tele και πλησιασω λιγο τον ηχο μιας start...ειμαι κατα ευχαριστημένος!
Καλημερα!Superfunk είπε:μπορεις να κανεις την αρχαιοτερη των μετατροπων
(βαλε δηλ. εναν στρατ μαγνητη μπροστα)