Rockinger, Σώμα και μπράτσο AKΡΙΒΩΣ 365 ευρώ...και τα έχεις σε 1 εβδομάδα.bihlas87 είπε:Σώμα και μπράτσο χονδρικά 500 δολλάρια + 90 μεταφορικα με usps + 22.5% = 735
488 ευρώ. Βέβαια θα περιμένει σίγουρα πάνω απο μήνα αλλά...
Mε συγχωρείς αλλά... τι να κλ***** τα 5 χρωματάκια και οι 2 τύποι μπράτσων τηςmarathon είπε:Rockinger, Σώμα και μπράτσο AKΡΙΒΩΣ 365 ευρώ...και τα έχεις σε 1 εβδομάδα.
Οκ,αλλα δυστυχως η ποιοτητα της Warmoth στα μπρατσα ειναι δραματικα ανωτερη της Rockinger.(αλλο πραμα ο... αμερικλανος αλλο ο κορεατοκινεζος ;D ;D)marathon είπε:Rockinger, Σώμα και μπράτσο AKΡΙΒΩΣ 365 ευρώ...και τα έχεις σε 1 εβδομάδα.
Edit: Λάθος έκανα, μόλις είδα ότι το μπράτσο ξεκινάει από 155 ευρά, άρα Τελική τιμή 355 ευρώ
Συμφωνούμε, γι αυτό και τέτοια μπράτσα φτάνουν και τα 700-1000$...bihlas87 είπε:Που αλλού θα βρείς μπρατσάρα
με ΟΤΙ radius, ΟΤΙ τάστα, ΟΤΙ ξύλα και ΟΤΙ προφίλ γουστάρεις?
Καλά δεν τα λέω Νίκο?Φαντάσου να είχα πάρει κιόλας...
Τελευταία φορά που κοίταξα, τα σώματα/μπράτσα των Goldo/Rockinger φτιάχνονταν στην Ιαπωνία. Άλλαξε κάτι?Superfunk είπε:Οκ,αλλα δυστυχως η ποιοτητα της Warmoth στα μπρατσα ειναι δραματικα ανωτερη της Rockinger.(αλλο πραμα ο... αμερικλανος αλλο ο κορεατοκινεζος ;D ;D)
Φίλε Genius Loci, μετά από πολλή σκέψη τείνω στην δική σου άποψη, αν και αρχικά πήγε να με κερδίσει η ιδέα των partscaster (κόλλημα μεν, αλλά θέλω το ρημάδι το logo της fender στο headstock)...The Genius Loci είπε:Πάρε μια ΙΔΙΑ, δώσε την σε έναν μάστορα να σου κάνει τις μετατροπές που θέλεις (γέφυρες, μαγνήτες, ηλεκτρικά, κλειδιά, κλπ) και κράτα τα λεφτά σου. Άσε τους πειραματισμούς για άλλους. Αυτή είναι η (περιθωριακή σ'αυτή την παρέα) γνώμη μου.![]()
Ευχαριστώ φίλε, αλλά μήπως είναι εύκολο να μου πείς πού βρίσκονται;odis13 είπε:Αν δεν θες να απευθυνθεις εκτος (ο Ντουκας ειναι στα Γιαννενα), υπαρχουν μαστορες και στη Θεσσαλονικη...Υπαρχει ο Λαμπης (φανταζομαι δε θα εχει προβλημα να αναλαβει τετοια δουλεια), υπαρχει και το παλικαρι που κανει τα service στον Ζαχο (δυστυχως μου διαφευγει το ονομα του). Και πολλοι αλλοι...
Για τη δική σου περίπτωση, επιλέγω την κουρτίνα 2, ειδικά αν μπορείς να βρεις μια φτηνή Highway μεταχειρισμένη.telemanic είπε:Ευχαριστώ!
Τελευταία ερώτηση:
partscaster Ntoukas ή πείραγμα μιας Fender Highway One Telecaster;;;;
Aυτοι οι 2 ειναι το ιδιο προσωπο. Ο Παναγιωτης Λαμπης ειναι το παλικαρι που εχει το art of wood. Εξερετικος μαστορας, μου εχει κανει πολλες δουλειες, και εχω μεινει υπερευχαριστημενος. Και πολυ λογικες τιμες.Υπαρχει ο Λαμπης (φανταζομαι δε θα εχει προβλημα να αναλαβει τετοια δουλεια), υπαρχει και το παλικαρι που κανει τα service στον Ζαχο (δυστυχως μου διαφευγει το ονομα του)
Παλαιοτερα εκανε ο Λαμπης τα service του Ζαχου. Εδω και αρκετο καιρο ομως εχει αναλαβει αλλος. Αν ψαξεις στο forum νομιζω υπαρχουν τα στοιχεια του σε καποιο thread...Stinky είπε:Aυτοι οι 2 ειναι το ιδιο προσωπο.