Telecaster Χρονια πολλα! Εκλεισε τα 60.

Χρόνια πολλά στις Tele! :-*

Έχω όμως μερικές απορίες... ???

Εξήντα χρόνια είπατε ε; ::)

Στα πόσα χρόνια βγαίνουν στη σύνταξη; :o

Άμα έχει διπλούς και παίζουν μέταλ θεωρούνται βαρέα; ;D ;D ;D

Θα ελαφρύνουν καθόλου η στα 70 θα παίζουν με πι;    Οι κιθαρίστες όχι οι  τελε... ;D

Σε 2-3 χρονάκια πρώτα ο θεός θα μάθουμε  ;) Οι πιθανότητες είναι υπέρ πάντως

Keith-Richards_0.jpg

Χρόνια πολλα telecasterακηδες...

Άραγε τους ΥΠΕΡΦΛΩΡΟΥΣ με κοντομανικο μαύρο πουκάμισο-κόκκινη γραβάτα-στενο πανελονι κουστουμιου-all starακια-μαλλί φρατζα myspace-που παίζουν "indie rock" με την telecaster στο ύψος των γονατων....θα τους καλέσετε στο birthday party?? ;)

Xρήστο πολλά άστοχα τσιτάτα βλέπω... Χαλάρωσε λίγο. Η δικιά μου ήταν μια καλοπροαίρετη κακιούλα - πείραγμα απέναντι στα άλλα παιδιά που είναι μεγάλοι φαν (με πολλά από τα οποία γνωριζόμαστε και προσωπικά).

Αυτά έχει το τρεντ και οι μόδες  :D. Πριν κάτι δεκαετίες ήταν οι στρατοκάστερ και τα λες πολ της μόδας και τα κράταγε ο κάθε πικραμένος ,τι να γίνει θα τους υποστούμε κι αυτούς με τις τελεκάστερ

Sunday, trust me, είμαι πολυ χαλαρος... ;D

Τσιτατα ναι, άστοχα όχι...

Αν ανήκεις στην εν λόγω κατηγορία και θιχτηκες επι προσωπικού...I rest my case... :)

chris gti είπε:
Αν ανήκεις στην εν λόγω κατηγορία και θιχτηκες επι προσωπικού...I rest my case... :)
Όχι, ούτε ανήκω ούτε θίχτηκα, αλλά νομίζω πως αυτά που γράφεις έχουν εγκυρότητα και ατμόσφαιρα μάλλον γηπέδου και δεν τα συμμερίζομαι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back