telecaster bridge cover

Πάντως και σαν τασάκι να το δεις , είναι τρελό gadget.

1ον Είναι φθηνότερο από ένα τασάκι.

2ον Είναι portable, προσαρμοζόμενο στην κιθάρα.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εμένα τα τασάκια τα είχαν απ τη μάνα τους και οι 2 ,όσο για το αν κάνουν μόνο για τη στάχτη θα διαφωνήσω ,αλλά αφού το υποστηρίζουν παίχτες ανώτεροι από μένα θα προτιμήσω να κάνω τη πάπια  ;D

Λάτσε να πάω να αδειάσω κανά τάσο ,γέμισε πάλι  ;D

Οι παπαριές αυτές έχουν απασχολήσει χασομέρηδες σε όλες τις άκρες του Δυτικού πολιτισμού. Μερικοί μάλιστα (υπό ψυχολογική παρακολούθηση και ιατροφαρμακευτική αγωγή) ορκίζονται ότι έχουν παρατηρήσει διαφορές.

Υπάρχουν και οι κιθαρίστες-επιστήμονες (δασκάλα-πόρνη όπως λέμε) που με την εξήγηση των eddy currents προσπαθούν να δώσουν μια πιθανή ερμηνεία. Να ναι καλά, να χουμε να γελάμε.

Η δική μου είναι ότι ο μπαρμπαΛήος, παιδί του κουρμπετιού που ήταν, ήθελε να δώσει στο παλούκι με χορδές που χε, μια επίφαση διαμερίσματος λουξ πολυτελείας, έναν αέρα φρεσκάδας και ζενεσεκουά βρε παιδί μου, χωρίς όμως ο κάβουρας να κάνει επίπονες σχεδιαστικές αλλαγές στα παλούκια του.

Ξεφύλιζε λοιπόν τα εκεί περιοδικά 4Τροχοί και συναφή και πινε το Jack Daniel του μέχρι που δε κατι παλιά (σύγχρονα όταν ήταν στα ντουζένια του και διαμόρφωνε γούστο) αμάξια στυλ 50s Mercury, Oldsmobile, Cadillac που καθένα ήταν και ημερήσια παραγωγή της Χαλυβουργικής πάνω σε 4 ρόδες και γυαλισμένα μέχρι τύφλωσης .

"Ρε συ" λέει μέσα του ο Μπρούκλης, "χτυπάγαν παλαμάκια σα παλαβά όταν τα βαψα σαν αμάξια, δεν τους βάζω και προφυλακτήρες σαν αμάξια να χεστούνε από τη χαρά τους;"

Και ώπερ και εγένετο.

Κατά τα άλλα σαφώς και προσφέρουν στα μπάσα.

Βάρος και δυσκολία παιξίματος. Αν παίζετε punk, προστατεύουν και τους μαγνήτες από τις ροχάλες.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Οι παπαριές αυτές έχουν απασχολήσει χασομέρηδες σε όλες τις άκρες του Δυτικού πολιτισμού.
να καταλάβω...λές εμμέσως (πλην σαφώς), χασομέρη τον φίλο μου τον Λάκη?... ;D

marathon είπε:
Αν θέλει να ανήκει στην ομοειδή παρέα μας, σαφέστατα. ;)

marathon είπε:
Καταρχάς μίλησε για Δυτικό Πολιτισμό  ;D ;D, (άρα είμαι εκτός εκ προοιμίου)

και επιπροσθέτως αναφερόταν στους « «χασομέρηδες» - υπέρμαχους  της άποψης υπέρ του καλύμματος και της θετικής συνεισφοράς αυτού στον ήχο  (εγώ από την αρχή ήμουν κατά)  ;D ;D ;D ;D

Εγώ πήγα να σε προλάβω…εσύ έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου…

;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Άρα...μπορεί να αποκτήσει καινούργιο τίτλο..."Χασομέρης-Χασοδίκης" ;D

marathon είπε:
Άρα...μπορεί να αποκτήσει καινούργιο τίτλο..."Χασομέρης-Χασοδίκης" ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να αναγραφτεί περικαλώ στο προφίλ μου ΑΜΕΣΑ!

LK είπε:
Εγώ πήγα να σε προλάβω…εσύ έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου…

;D ;D ;D
Ναι, καλά, λες και τα 8500 posts μου δεν είναι ικανοποιητικό τεκμήριο. :-[ ;D

audiokostas είπε:
Ναι, καλά, λες και τα 8500 posts μου δεν είναι ικανοποιητικό τεκμήριο. :-[ ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

x-x.jpg

Επισης το telecaster bridge cover ειναι πολυ καλο αν θες να αντιγραψεις την παικτικη τεχνικη του A.Collins που το χρησιμοποιει σαν hand rest... ;D

Btw ενα σωστα τοποθετημενο και ρυθμισμενο Bigsby,σε μια κιθαρα με καλοκομμενο nut & κλειδια της προκοπης δεν ξεκουρδιζει ποτε.Ηχητικα δε δινει στην κιθαρα εναν διαφορετικο χαρακτηρα μια και σε αντιθεση με τα υπολοιπαμ τρεμολα που απαιτουν αφαιρεση..κσυλου για να μπουν αυτο προσθετει μαζα στο οργανο.

Superfunk είπε:
Btw ενα σωστα τοποθετημενο και ρυθμισμενο Bigsby,σε μια κιθαρα με καλοκομμενο nut & κλειδια της προκοπης δεν ξεκουρδιζει ποτε.Ηχητικα δε δινει στην κιθαρα εναν διαφορετικο χαρακτηρα μια και σε αντιθεση με τα υπολοιπαμ τρεμολα που απαιτουν αφαιρεση..κσυλου για να μπουν αυτο προσθετει μαζα στο οργανο.
Άσε φίλος...τράβα να δοκιμάσεις ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ τρέμολο...και τα λέμε ;D ;D

Superfunk είπε:
Ηχητικα δε, δινει στην κιθαρα εναν διαφορετικο χαρακτηρα μια και σε αντιθεση με τα υπολοιπαμ τρεμολα που απαιτουν αφαιρεση..κσυλου για να μπουν αυτο προσθετει μαζα στο οργανο.
Δεν παλεύεσαι metinkamia βρε filow.

Από τη μία ψάχνεις το σώμα πίπουλο για να σου δώσει τουάνγκ και μετά του κοτσάρεις άγκυρες για να χει χαρακτήρα.

Mercy, good Lord....

Ρε συ δεν ειπα οτι μου αρεσει...ειπα οτι κανει το..αναποδο απο τα αλλα τρεμολα,μπορει ας πουμε καποιος να θελει να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ βαρος στην κιθαρα του για να εχει sustain & πριμα... ;D

Αν δε κανω λαθος τετοιο 'τασακι΄ εχουν κ καποια fender strat reissue μοντελο...αλλα γτ να κανεις τη ζωη σου πιο δυσκολη!!!

γεια σου ρε κύριε συνήγορε !

;D ;D

Όταν το δοκίμασα στην παρακάτω μου φάνηκε ότι ηλεκτρικά δεν άλλαζε κάτι απλά έπαιρνε λίιιιγο πιο μεταλλικό ήχο όταν έπαιζες ακουστικά και εμπόδιζε κάπως το παίξιμο ,ας πούμε σερφοπαλμ muting δεν μπορούσες να κάνεις. Βάλτο για μούρη αφού είσα πόζερος αντισταρ και το χρειάζεσαι yo

09042011813.jpg

Έπειτα.... το Bigsby στην tele είναι θεϊκό πράμα αλλά και σε όλες τις κιθάρες  αν τις σετάρεις καλά, έχει το καλύτερο και το πιο τραγουδιστό και το πιο αληθινο Vibrato κατά τη γνώμη μου . ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι για dive bombs και άλλες ακροβατικές μεταλλιές αλλα στ @χ/sue , απλά πάρε το ΜΕΓΑΛΟ ελατήριο (1") και είσαι κομπλέ (έχει εντελώς άλλο feel, πολύ πιο έυκολο να βγάλεις τον κλασσικό bigsby ήχο) ειδικά σε κιθάρες τύπου τελε

http://www.ebay.com/itm/NEW-Bigsby-Vibrato-Tension-Spring-1-For-Gretsch-Guitars-/380470181165?pt=Guitar_Accessories&hash=item5895ca3d2d

argytar είπε:
απλά έπαιρνε λίιιιγο πιο μεταλλικό ήχο όταν έπαιζες ακουστικά
Αυτό ισχύει 1000% Δόκτορα!

Το επιβεβαιώνω.

Σαν να συντονίζονται/ ακουμπάν οι χορδές πάνω του, σε δυνατά/ σκαστο-τσιμπιτά χτυπήματα (κυρίως με δάκτυλο παιγμένα)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μόλις ζύγισα το αμερικλάνικο bigsby που έχω και ζυγάει 265 γραμμάρια οπότε.... ένα βάρος το δίνει. Λέω να το βάλω σε thinline όμως που ζυγαει το σώμα 3.4 lbs...οπότες...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back