ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TECH 21 SANSAMP GT2.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ(ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ),ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. 8)
Εγώ θα σου πρότεινα να ακούσεις και το classic αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Έχεις περισσότερες επιλογές στη διαμόρφωση του ήχου και καλύτερη ποιότητα αλλά είναι πιο δυσχρηστο στα live και έχει διπλάσια τιμή.
ΥΓ. Τα SansAmp κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο στη Βραζιλία με ελάχιστο κόστος παραγωγής -όλοι ξέρουμε για την εκμετάλλευση ανηλίκων (ναι η μουσική βιομηχανία δεν είναι εξαίρεση)- και η τιμή πωλησης είναι γύρο στα 60-70$. Οπότε σε κάμία περίπτωση μην ενδόσεις σε αγορά του πάνω από 200euro. Καλυτερα αγόρασέ το από Τhomann ή MusicStore (γερμανία) και όχι από εδώ γιατί όπως και να'χει σε γδέρνουν.
Το ότι τα sans amp κατασκευάζονται στη ΒΡΑΖΙΛΙΑ είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανακριβές.
Εχω ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ πάει στο "εργοστάσιο" της tech 21 στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (έμενα σχεδόν δίπλα για 2 χρόνια).Από εκεί "αγόρασα" και το πιστό μου Bassdriver (λέω αγόρασα γιατί οι τύποι μου το έδωσαν σχεδόν τζάμπα!)
Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του MANHATTAN στόν 5ο όροφο ενός αρχαίου κτιρίου και μόνο επιχείρηση δεν θυμίζει.
Τα ΠΑΝΤΑ φτιάχνονται από καμμιά 10αρια υπαλλήλους...........
"Before you ask, I REALLY paid about $96, because I live in Brazil, and I bought it from the factory. I think TECH21 is not so honest about the price, they're making it MUCH more expansive just to put their logo on it. By the way, the "real" brand is ONERR. You can chekc their site: www.onerr.com.br"
Αυτο ακριβώς είχα διαβάσει συν ένα ακόμα ενός τύπου που δούλευε στο MusiciansFriend (online shop) και αναφέρει ότι κρίμα που δεν κατασκευάζεται στην ΝΥ όπως και τα υπόλοιπα πετάλια (το KillerWail πάντα) και πάλι Sorry για την παραπληροφόρηση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.