- Πόντοι
- 98
Σώθηκες...Tamtam είπε:Δεν θα τους εμπιστεύόμουν ούτε οδοντογλυφίδα.
Σκέφτομαι αν ποτέ γυρίσω στην Ελλάδα, τις κιθάρες μου να τις φέρω με φορτωτική μαζί π.χ. με ό,τι άλλο θελήσω να φέρω, ρούχα κλπ.
Σώθηκες...Tamtam είπε:Δεν θα τους εμπιστεύόμουν ούτε οδοντογλυφίδα.
Σκέφτομαι αν ποτέ γυρίσω στην Ελλάδα, τις κιθάρες μου να τις φέρω με φορτωτική μαζί π.χ. με ό,τι άλλο θελήσω να φέρω, ρούχα κλπ.
Γιατί το λες; Είναι πιο ασφαλές όταν κάνεις μετακόμιση. Και τη μηχανή μου έτσι θα τη φέρω...RayDTutto είπε:Σώθηκες...
Είναι που θα πέσεις. Το μπάσο μου είναι με ένα κλειδί λιγότερο από το "καλό" πακετάρισμα. Το λάπτοπ μου θυμάμαι να το βγάζω από ένα κουτί και να τρέχουν τα νερά. Το άφησα, στέγνωσε. Δούλεψε. Toshiba, από τα παλιά, τα καλά. Σκυλί.Tamtam είπε:Γιατί το λες; Είναι πιο ασφαλές όταν κάνεις μετακόμιση. Και τη μηχανή μου έτσι θα τη φέρω...
Mπορει να μην στις σπασουν, αλλα μπορει να λειπουν μερικες.Tamtam είπε:Δεν θα τους εμπιστεύόμουν ούτε οδοντογλυφίδα.
Αυτό ακριβως ειναι το δευτερο επιχείρημά μου κάθε φορά που θα τσακωθω με τον κάθε απίθανο υπευθυνο του boarding. Πρωτον οι καταστροφές μιας και τα πετάνε κάτω, δευτερον οι απαγορευτικές θερμοκρασίες για μουσικά όργανα και τρίτον οι κλοπές (δείτε μονο ποσων διάσημων τα όργανα εχουν κλαπεί έτσι, σκεφτείτε ποσα δεν μαθαίναμε - ιδιως προ ίντερνετ - απο μη γνωστούς)vagelism είπε:.με τις θερμοκρασιες που επικρατουν στο cargo δεν εχουν προβλημα οι κιθαρες σας?
noe13 είπε:Αφου με μαλακη θηκη επαθες μονο αυτο,να πας γονατιστος στη τηνο! ;D
Που σημαίνει ότι και να έχουν προσέξει το πώς θα βάλουν την αποσκευή σου στο αεροδρόμιο αναχώρησης, αυτό δε σημαίνει και ότι δεν θα στην καταστρέψουν 5' πριν την παραλάβεις κάποια άλλα καμάρια όπως αυτοί οι δυο... Παράδειγμα, το λευκό κιβώτιο περίπου κοντά στην αρχή του βίντεο , το οποίο ξεφορτώνεται και όταν σκάει στον διάδρομο παραλαβής, ανοίγει εντελώς.Alter είπε:
+1 για τις βαλίτσες.dimsonic είπε:σήμερα βρίσκεις εισητήριο με ελάχιστα χρήματα.
Από 50-100 ευρώ που λέει ο λόγος.
Αν η κιθάρα σου είναι πολύτιμη αλλά και απαραίτητη εκεί που θα πάς κλείνεις μια θέση ακόμα.
Πχ αν ταξιδεύεις για εμφάνιση, υποτίθεται κάτι θα κερδίσεις. Οπότε το θέτεις μέσα στη συμφωνία.
Αν μετακομίζεις για πάντα πχ, το παίρνεις απόφαση.
5 κιθάρες 5 θέσεις.
Προσωπικά ακόμα και τις κιθάρες των 200 ευρώ που τις έζησα και τις ίδρωσα δεν τις χαλαλίζω στα χέρια του κάθε άξεστου χαμάλη. Αν και ανα πάσα στιγμή παίρνεις άλλες.
Αν είναι bolt on τις κάνω βίδες και τις κουβαλάω. (εξ άλλου είναι ένας καλός λόγος για να παίρνεις bolt on).
Μια έχω glued και μια ακουστική.
Αν είναι για μια ζωή στην ξενητειά το σκέφτομαι να τις αφήσω πίσω.
Αν είναι να μην γυρίσω ποτέ τις πουλάω και παίρνω άλλες.
Και τι λέμε τώρα, εγώ λυπηθηκα και τις απλές βαλίτσες.