'Ταξιδεψε με' νεο κομματι.

exarhos

Μέλος
Πόντοι
36
Μολις τελειωσα ενα κομματι για ενα πολυ καλο φιλο και συνεργατη.

Το κομματι ειναι τελειως ραδιοφωνικο και οι στιχοι ειναι δικοι του.. ναι ειναι με στιχο!

Μπορειτε να το ακουσετε και να μου πειτε τη γνωμη σας:)

'Ταξιδεψε με' (4ο κομματι)

http://www.myspace.com/costaexarhos

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με επηρρεάζει το φωνητικό για να δω παιχτική ικανότητα αλλα σε εμπιστεύομαι.Καλή ελιά μας δίνεις εδώ κ χρόνια.Εσενα ξέρω εσένα εμπιστεύομαι στη σαλάτα μ.

Υ.Γ.Αντε ξεκουβάλα να σε τζαμάρω το....αμάξι :P

σε επηρεαζει ε?εγω αναρωτιεμαι αυτο το παιδι γιατι δεν παιζει στο mtv.θα μας πεις κ με τι επαιξες εξαρχε?

Ας το κανουμε ενα ψιλοκουιζ..

για τι σας φαινεται?  :)

Εγω δε θα προσπαθησω να μαντεψω αλλα το κομματι ειναι πολυ ωραιο και οντως ειναι πολυ ραδιοφωνικο ;D

Επειδη δε βρηκα απαντηση στο myspace  σου και δε ξερω θα ρωτησω αν τα παιζεις ολα τα οργανα εσυ ?  ::) και φυσικα αν τραγουδας? 

για το 4ο κομμάτι του exarxos :P

Εντεχνο-ροκο-μπαλάντα για φεστιβάλ σαλονίκ.

Υ.Γ.Τωρα με το κουίζ με μπρίζωσες κ το ξανακουσα αλλα έξαρχο δεν άκουσα σε σόλο κιθάρα.Μήπως ήταν φώνη έξαρχος?Μια χαρά αλλα 1000ακουσμένη.Προτιμώ εξαρχο σε τσόλο ξημεροβραδιαστό.

Δεν ακούω ελληνικος σε στυλ τέτοιο ούτε ποτέ μου άκουγα γι αυτο μην περιμένεις τπτ σωστό απο κρίση φωνής.Είναι μια πολύ όμορφη αφαλτσάριστη κ δουλεμένη φωνή πλήν σαφώς 1000 ακουσμένη στο ελλάντα.Ισως κανει επιτυχία στα αυτία των ακροατών τέτοιων ειδών.Αι ντόντ κνόουν ναούμ

Λοιπον στη φωνη ειναι οπως αναφερω ενας πολυ καλος φιλος και συνεργατης παιζαμε μαζι ολο το χρονο. Εγω τον ανακαλυψα/ χαχα

Εγω εγραψα κιθαρες εκανα δευτερη φωνη ,μια στοιχειωδη ποπ ενορχηστρωση κατι αλλα μπιμπλικια και τη τελικη επεξεργασια.

Τα τυμπανα  γραφτηκαν σε στουντιο οπως και η φωνη του παιδιου.

τριγα δεν ειναι ολα τα κομματια για σολα μερικα θελουν αλλη υποστηριξη. :P

το κουιζ συνεχιζεται. ;D

exarhos είπε:
Λοιπον στη φωνη ειναι οπως αναφερω ενας πολυ καλος φιλος και συνεργατης παιζαμε μαζι ολο το χρονο.

εγω τον ανακαλυψα/ χαχα

...

το κουιζ συνεχιζεται. ;D
ειναι ο Στέλιος Ρόκκος? ;D

blue είπε:
ειναι ο Στέλιος Ρόκκος? ;D
χαχα δεν ειναι αλλα εχει και αυτος φωνη τριων δρομων. Ροκκος respect

Για το ειδος του ακουγεται ευχαριστα. ;)

Δεν μπορω να πω πιο πολλα μιας και δεν ειμαι φαν του ειδους να εχω εγκυρη.... ή μαλλον, μη παιρνεις σοβαρα τη γνωμη μου.  :-X
Σπυρος opinion is respectable for any style :)

no messie. Ετσι ειναι η φωνη.  :)

Ναι ρε c,just kidding!Ωραίο το κομματάκι,δεν είναι του τύπου να το κρίνω περαιτέρω.Την άποψη μου για τα άλλα κομμάτια σου την ξέρεις.Keep rocking!

Καμπα κιθαρες εγραψα με τη τελε κατευθειαν στην καρτα ηχου χωρις guitar rig  και με το vAMP.

exarhos είπε:
Καμπα κιθαρες εγραψα με τη τελε κατευθειαν στην καρτα ηχου χωρις guitar rig  και με το vAMP.
Ναι, μη τα λες ετσι γιατι θα ακουει και κανας πιτσιρικας και θα περιμενει να ακουσει την ιδια ποιοτητα οταν το παρει.

Πες οτι πρεπει να το "πειραξεις" για να παιξει, και φυσικα πρεπει να ξερεις να το κανεις αυτο.

Ολα τα μηχανηματακια αυτα ειναι προσομοιωσεις που για να "δουλεψουν" καλα πρεπει αυτος που θα το ρυθμισει να εχει στα αυτια του τον πραγματικο ηχο του ενισχυτη ή εφφε που προσομοιωνει.

Θα μου πεις γιατι δεν το φτιαχνουν να ειναι ετοιμο ρυθμισμενο?

Γιατι απλα αυτοι το ρυθμιζουν με διαφορετικη κιθαρα, χορδες, πενα, δαχτυλα, μαγνητες, ηλεκτρικα, καλωδιο, ενισχυση, ηχεια...... κλπ......κλπ......

Πλας οτι κανουν και το λαθος να τα πλακωνουν στα βαθη (κακης ποιοτητας γενικοτερα)

;)  ;D  8)  :D

σωστα ετσι ειναι.

τα  presets γενικα απο τυπου β-αμπ-ιρ και διαφορων πεταλιερων ειναι κομπρεσσαρισμενα και με απο ολα τα εφε 'βαλε κρεμμυδι απο ολα΄ ενα πραγμα.

Αν μπορουσα να δωσω μια συμβουλη θα ηταν να χρησιμοποιηθει οσο δυνατον πιο ξερα χωρις νοιζ gate πολυ κομπρεσσορα εφφε κτλ η εστω διακριτικα και με αρκετα μεσαια ωστε να 'βγει μπροστα'΄η κιθαρα.

(Γιατι ως γνωστο κιθαρα χωρις μεσαιες περιοχες is something like boutique famous myga-amps. (447687 μυγες ξεπετιουνται απο το μεγαφωνο πανω σου!)

Τελος γενικα οι τελε ακομη και καλοσεταπαρισμενη(βασικο) squire να ειναι σε τετοια ειδη ειναι 'μανουλα΄΄

να φανταστεις δοκιμασα 4-5 κιθαρες πρωτα. Η τελε καθησε καλυτερα.

Έχοντας χρησιμοποιήσει κι εγώ το v-amp σε αρκετά απο τα κλιπς που έχω ανεβάσει εδώ μέσα θα συμφωνήσω ότι αν το ψάξεις θα μπορέσεις να βγάλεις έναν αξιοπρεπή ήχο για να ηχογραφήσεις ένα demo...

Μέχρι εκεί όμως....Δεν είναι για περισσότερα...

Προυπόθεση βέβαια πάντα είναι να έχεις δάχτυλα... ;)

Τελικά ποιός τραγουδάει στο κομμάτι Κώστα??

Ετσι ειναι Γιωργο.

Τραγουδαει ενας φιλος δεν εχει νοημα να πω το ονομα του παντως δεν ειναι γνωστος στο ευρυ κοινο ημασταν παρεα σε ενα μαγαζι στη βορεια ελλαδα ολο το χειμωνα. Εξαιρετικο παιδι.

Α βασικο δεν παιζαμε σκυλαδικα αλλα ποπ ροκ φανκ κτλ  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back