TAO Guitars

Πνοή και Νύξη

Guitar Tech Guru
Πόντοι
938
Ίσως Νο1 στη λίστα μου από άποψη σχεδιασμού, custom elements και εκτέλεσης κατασκευής. Αυτοί είναι οι TAO.

Μια περιήγηση στο site τους είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται. Κάθε όργανό τους είναι χάρμα οφθαλμών, από όποια μεριά κι αν τα δεις. Καμία γωνία δεν πάει χαμένη.

El Mirage - Tao Guitars Tao Guitars

Ένα γρήγορο ξεφύλλισμα:

Tao-Guitars1932Web.jpg

Tao-Guitars1911-redWeb.jpg

Tao-Guitars1906Web.jpg

Tao-Guitars1881Web.jpg

Tao-Guitars1946Web.jpg

pickupsweb.jpg

img_2075.jpg

capture-one-6262.jpg

electronique.jpg

profil-dos.jpg

taoguitars_elmirage_980x650_13.jpg

taoguitars_elmirage_980x650_03.jpg

Κουκλα...και ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ οπως ΠΡΕΠΕΙ να ακουγεται ΚΑΘΕ καλη κιθαρα δηλ. σαν μια εξαιρετικη TELECASTER  ;D

Πνοή και Νύξη είπε:
Ένα γρήγορο ξεφύλλισμα:
Ένα γρήγορο ξεφτίλισμα θες να πεις 

Μου'τρεξαν τα σάλια...  :o  :o  :o  :o

Superfunk είπε:
Κουκλα...και ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ οπως ΠΡΕΠΕΙ να ακουγεται ΚΑΘΕ καλη κιθαρα δηλ. σαν μια εξαιρετικη TELECASTER  ;D
Δεν ξέρω, με κλειστό τον ήχο είδα τα βίντεο. Δεν με νοιάζει πώς ακούγονται. ;D ;D

Δεν χρειάζεται να ακούγονται.

Πνοή και Νύξη είπε:
Δεν ξέρω, με κλειστό τον ήχο είδα τα βίντεο. Δεν με νοιάζει πώς ακούγονται. ;D ;D

Δεν χρειάζεται να ακούγονται.
  Τις φαντάζεσαι relic.....?  :-X

cigaret13 είπε:
  Τις φαντάζεσαι relic.....?  :-X
Eγώ θα την τύλιγα σε νάυλον όπως κάναμε παλιά με τα τηλεκοντρόλ, και θα την έπαιζα έτσι, πάνω από τα νάυλα

Πανέμορφες αλλά και οι τιμές τους εξίσου εντυπωσιακές. Η Φαέθων αρχίζει από 18.000 ευρώ μόνο... ;D

τι εβλεπα απο καιρο στο ebay,αλλα συνεχεια επεφτα σε πιο κιτς μοντελα και πιστευα οτι ειναι φτηνη κινεζια....κ οι τιμες ηταν πιο νορμαλ!

noe13 είπε:
τι εβλεπα απο καιρο στο ebay,αλλα συνεχεια επεφτα σε πιο κιτς μοντελα και πιστευα οτι ειναι φτηνη κινεζια....κ οι τιμες ηταν πιο νορμαλ!
Άλλες είναι αυτές, αν και τις λένε επίσης ΤΑΟ. :)

fusiongtr είπε:
Aχ, η καινούρια Γκίψζον >:D

Πανέμορφες αλλά και οι τιμές τους εξίσου εντυπωσιακές. Η Φαέθων αρχίζει από 18.000 ευρώ μόνο... ;D
Έτσι όπως τις βλέπω, χρειάζονται κανα πενθήμερο δουλειάς μόνο για να εγκαταστήσουν τα ηλεκτρικά.

οντως φαίνονται λεπτοδουλεια αλλα καπου παραείναι προχω για μενα.

Άμα δεν γράφει φένδερ το όργανο εις την κεφαλήν, δεν...... :-X  Με 18 χιλιάρικα τεμενάδες θα μου κάνουν εκεί στο κάστομ σhοπ οι μαστερμπίλντερς..... :D

cigaret13 είπε:
Με 18 χιλιάρικα τεμενάδες θα μου κάνουν εκεί στο κάστομ σhοπ οι μαστερμπίλντερς..... :D
Με λιγότερα από 18 grand σου φτιάχνουν και signature model. 8)

fender_signature_model.jpg

Παιδιά, με κάθε καλή διάθεση: οι περισσότεροι τρώμε ή θα θέλαμε να τρώμε είτε φακές είτε φασόλια. Και τσακωνόμαστε για τις φακές και τα φασόλια. Και βάζουμε video και ζαχαρώνουμε συνταγές με φακές και φασόλια.

Ε ας μην αναφερθούμε πάλι στα φασόλια όταν για τόσο λίγο η κουβέντα ξεφεύγει και πάει στα ρεβύθια.

Trending...

Νέα θέματα

Back