Take The A train

Αγχωμενο ειναι..τονικο και ρυθμικο και με συναισθημα..αλλα αγχωμενο..απιο την εισαγωγη ως το τελος?...γιατι? Τελειωνε η μπομπινα?..λιγο πιο τζαααζζζζιιιι κλασικο!

Korgious είπε:
Αγχωμενο ειναι..τονικο και ρυθμικο και με συναισθημα..αλλα αγχωμενο..απιο την εισαγωγη ως το τελος?...γιατι? Τελειωνε η μπομπινα?..λιγο πιο τζαααζζζζιιιι κλασικο!
χαχχαχααχαχαχ :D ;D ;D ;D ;D ;)

ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τελείωσε η μπομπίναααααααααααααααααααααααααααα :o :o :o :o :o :o :o

crying-baby-thumb.jpg

crying-baby.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάρα πολύ ωραίο το βρίσκω και καθόλου αγχωμένο. Τόσο θέλατε, τόσο παίξατε μου ακούγεται.

Επιστρέφω στην παραλία μου τώρα. :)

Jazzjoker είπε:
Πάρα πολύ ωραίο το βρίσκω και καθόλου αγχωμένο. Τόσο θέλατε, τόσο παίξατε μου ακούγεται.

Επιστρέφω στην παραλία μου τώρα. :)
Δεν το συζητω περι ορεξεως.Εννοειται πως οπως θελανε το επαιξαν!

Εσυ του λογου σου την παραλια την εχεις διπλα απο το pc?..( 8) κατι ****φαρδοι που κυκλοφορουν εδω μεσα  :P)

ή αδιαβροχο αντικραδασμικο laptop?

Εσυ του λογου σου την παραλια την εχεις διπλα απο το pc?..( Cool κατι ****φαρδοι που κυκλοφορουν εδω μεσα  Tongue)ή αδιαβροχο αντικραδασμικο laptop?
Αγαπητέ μου Κόργιε, όσο και να το θέλω, δεν έχω καμία παραλία εδώ κοντά. Είναι απλώς ποιητική αδεία, θέλοντας να πω ότι είμαι σε ολιγοήμερο διάλειμμα μεταξύ διακοπών. Ούτως ή άλλως, κοντά στη θάλασσα, απαγορεύω στον εαυτό μου οποιοδήποτε gadget πλην του κινητού, το οποίο ούτως ή άλλως μου εκλάπη κι έχω εντελώς ηρεμήσει. :)

Jazzjoker είπε:
Αγαπητέ μου Κόργιε, όσο και να το θέλω, δεν έχω καμία παραλία εδώ κοντά. Είναι απλώς ποιητική αδεία, θέλοντας να πω ότι είμαι σε ολιγοήμερο διάλειμμα μεταξύ διακοπών. Ούτως ή άλλως, κοντά στη θάλασσα, απαγορεύω στον εαυτό μου οποιοδήποτε gadget πλην του κινητού, το οποίο ούτως ή άλλως μου εκλάπη κι έχω εντελώς ηρεμήσει. :)
Αγαπητε μου! Εισαι σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ !

;D τα δεοντα!

Ε αφου δεν είναι ανχωτικό αυτο θα ανεβάσω ένα μεγαλούτσικο τζαμ πάνω στο impression.

είναι πριμα βίστα δε ξέρουμε ούτε καν το θέμα  ;D ;D ;D

διακοπές αχ τυχερούλιδες  :) :) :) :)

best_impression3.mp3

Attachments

Korgious είπε:
εγω απο τον Μαιο...και συνεχιζω!

improvise...good...nice...

Μου αρεσει!

Γκρουβι!!!
εγώ τα τελευταια 2 χρόνια έχω πάρει ρεπό 4 μέρες .

Ζω μια αιώνια εμπλοκή :'( :'( :'( :'(

THEOD είπε:
εγώ τα τελευταια 2 χρόνια έχω πάρει ρεπό 4 μέρες .

Ζω μια αιώνια εμπλοκή :'( :'( :'( :'(
κι εγω αδεια και διακοπες απο το 2004 εχω να δω.Τωρα που ειμαι ανεργος. Ολα καλα. (#%$%#^$&Ρ^*%^*%$%%$^%$$%$%$$)

Το κομματι με πηγε στην Ιταλια....(Talented Mr. Ripley η ταινία).

Korgious είπε:
κι εγω αδεια και διακοπες απο το 2004 εχω να δω.Τωρα που ειμαι ανεργος. Ολα καλα. (#%$%#^$&Ρ^*%^*%$%%$^%$$%$%$$)

Το κομματι με πηγε στην Ιταλια....(Talented Mr. Ripley η ταινία).
καλά θα ήταν να με πήγαινε και μένα .Δωρεάν διακοπές  :'( :'( :'( :'(

THEOD είπε:
καλά θα ήταν να με πήγαινε και μένα .Δωρεάν διακοπές  :'( :'( :'( :'(
η Μουσικη οπου θες σε παει...

...κατι ακομα...χωρανε πνευστα πολλα..muted τρομπετες..kai tenor sax!

Νομιζω πως θα αυξηθειτε....το νεο σου σχημα ειναι Theod?

Korgious είπε:
η Μουσικη οπου θες σε παει...

...κατι ακομα...χωρανε πνευστα πολλα..muted τρομπετες..kai tenor sax!

Νομιζω πως θα αυξηθειτε....το νεο σου σχημα ειναι Theod?
γες ΄...... :) :) :)

Ωραίο το τρένο (ηχογράφηση 1930 or what? :o)*...

Μόνο 0:27 - 0:34 δεν μ΄άρεσαν τα τύμπανα. Αλλάζει τελείως το ύφος και μοιάζει με 80s beat... ::)  Αλλα περί ορέξεως...

-Το άλλο ακόμα δεν το άκουσα.  ;D

*Ο ήχος για κάποιο λόγο μου κάνει σαν παλιά ηχογράφηση. Προσωπικά μαρέσει. Αλλα δεν ξέρω αν έγινε καταλάθος ή επίτηδες.

καλα και τα 2 αλλα πολλες επαναλαμβανομενες νοτες στο κοντραμπασο (ειδικα στο 2ο κομματι δεν περπαταει το πραγμα) και o ρυθμος πολυ straight (δεν υπαρχει swing).Κατα τα αλλα μια χαρα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back