- Πόντοι
- 198
Δεν το συζητω περι ορεξεως.Εννοειται πως οπως θελανε το επαιξαν!Jazzjoker είπε:Πάρα πολύ ωραίο το βρίσκω και καθόλου αγχωμένο. Τόσο θέλατε, τόσο παίξατε μου ακούγεται.
Επιστρέφω στην παραλία μου τώρα.![]()
Αγαπητέ μου Κόργιε, όσο και να το θέλω, δεν έχω καμία παραλία εδώ κοντά. Είναι απλώς ποιητική αδεία, θέλοντας να πω ότι είμαι σε ολιγοήμερο διάλειμμα μεταξύ διακοπών. Ούτως ή άλλως, κοντά στη θάλασσα, απαγορεύω στον εαυτό μου οποιοδήποτε gadget πλην του κινητού, το οποίο ούτως ή άλλως μου εκλάπη κι έχω εντελώς ηρεμήσει.Εσυ του λογου σου την παραλια την εχεις διπλα απο το pc?..( Cool κατι ****φαρδοι που κυκλοφορουν εδω μεσα Tongue)ή αδιαβροχο αντικραδασμικο laptop?
Αγαπητε μου! Εισαι σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ !Jazzjoker είπε:Αγαπητέ μου Κόργιε, όσο και να το θέλω, δεν έχω καμία παραλία εδώ κοντά. Είναι απλώς ποιητική αδεία, θέλοντας να πω ότι είμαι σε ολιγοήμερο διάλειμμα μεταξύ διακοπών. Ούτως ή άλλως, κοντά στη θάλασσα, απαγορεύω στον εαυτό μου οποιοδήποτε gadget πλην του κινητού, το οποίο ούτως ή άλλως μου εκλάπη κι έχω εντελώς ηρεμήσει.![]()
εγω απο τον Μαιο...και συνεχιζω!THEOD είπε:διακοπές αχ τυχερούλιδες![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ τα τελευταια 2 χρόνια έχω πάρει ρεπό 4 μέρες .Korgious είπε:εγω απο τον Μαιο...και συνεχιζω!
improvise...good...nice...
Μου αρεσει!
Γκρουβι!!!
κι εγω αδεια και διακοπες απο το 2004 εχω να δω.Τωρα που ειμαι ανεργος. Ολα καλα. (#%$%#^$&Ρ^*%^*%$%%$^%$$%$%$$)THEOD είπε:εγώ τα τελευταια 2 χρόνια έχω πάρει ρεπό 4 μέρες .
Ζω μια αιώνια εμπλοκή :'( :'( :'( :'(
καλά θα ήταν να με πήγαινε και μένα .Δωρεάν διακοπές :'( :'( :'( :'(Korgious είπε:κι εγω αδεια και διακοπες απο το 2004 εχω να δω.Τωρα που ειμαι ανεργος. Ολα καλα. (#%$%#^$&Ρ^*%^*%$%%$^%$$%$%$$)
Το κομματι με πηγε στην Ιταλια....(Talented Mr. Ripley η ταινία).
η Μουσικη οπου θες σε παει...THEOD είπε:καλά θα ήταν να με πήγαινε και μένα .Δωρεάν διακοπές :'( :'( :'( :'(
γες ΄......Korgious είπε:η Μουσικη οπου θες σε παει...
...κατι ακομα...χωρανε πνευστα πολλα..muted τρομπετες..kai tenor sax!
Νομιζω πως θα αυξηθειτε....το νεο σου σχημα ειναι Theod?
ωραιοι !! Καλη επιτυχια και συνεχεια !!!THEOD είπε:γες ΄......![]()
![]()
![]()
θενξ Κ+JJKorgious είπε:Γ.Ε.Σ , Γ.Ε.Ν ΓΕΕΘΑ ...
ωραιοι !! Καλη επιτυχια και συνεχεια !!!