- Πόντοι
- 2,368
Ενα χαλαρο...αναρρωτικο κομματακι (ειμαι με πνευμονια εδω και μερες στο σπιτι.. :
)
Take_me_to_the_other_side.mp3

Take_me_to_the_other_side.mp3
Περαστικά Νίκο.gvour είπε:Περαστικα!Απο μια ηλικια και περα πρεπει εμεις οι γεροντες να προσεχουμε πιο πολυ.
Μισο λεπτο να τη φωναξω γιατι πλενει τα πιατα τωρα... ;Dfunky_bassman είπε:Αν και πιστεύω πως με μία αραπίνα (στη φωνή) να τραγουδάει από πίσω θα είναι πολύ καλύτερο συνολικά το κομμάτι...
βαθος στο μπασο?ΥΓ: Ωραίο το μπάσο αλλά βάλε λίγο βάθος βρε παιδί μου... Κάντο λίγο πιο ζωντανό...
σε πληροφορω οτι ειναι ΠΑΙΔΙΚΗ ασθενεια η πνευμονια.... ;DΕσείς τα παπουδαριά, δεν πρέπει να εκτίθεστε σ' αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Τυχεράκια...Superfunk είπε:Μισο λεπτο να τη φωναξω γιατι πλενει τα πιατα τωρα... ;D
Γενικά πιστεύω πως θα έδινε πολλά στο συγκεκριμένο κομμάτι λίγο βάθος στο μπάσο... Δεν είναι θέμα πρωτοπορίας... Είναι θέμα άποψης...βαθος στο μπασο?
πρωτοποριακος βλεπω εισαι... )
δεν ΘΕΛΟΥΜΕ τραγουδιαρηδες θες να πεις....ασε με και εχω βρει τη ησυχια μετα απο 20 χρονια ανοχης....(στους τραγουδιαρηδες/τραγουδιαρες...)... ;DΠροσωπικά αυτό το στυλ μου πάει (instrumental story telling, τι να κάνουμε δεν έχουμε και τραγουδιάριδες ).