Ταινίες που αξίζουν!

Κάτι ελαφρώς παλιό..

Ελπίζω να μην κάνετε τίποτε αντίστοιχο στα dungeons σας... ;D ;D

Αν επιμένετε όμως τότε καλύτερα κάτι τέτοιο (με ή χωρίς την ταινία):

https://youtu.be/a7ArSfCTvMA

;D

Inherent Vice αν σας αρέσουν φιλμ νουάρ με χασισόμουτρα. Ωραίες ερμηνείες και απόδοση εποχής.

VICE_SUPPER_BBD_Online_RGB_INTL.jpg

Ενδιαφέρουσα ταινία το Κόκκινο Βιολί, έτυχε και την είδα το 2001 στο Sky Cinema στην Αγγλία και απόρησα που τότε ήταν σχετικά άγνωστη.

Και εγώ, ποτε δεν κατάλαβα γιατι αυτη η ταινία δεν προβλήθηκε οπως έπρεπε.

Να και άλλη μια, απο Γερμανικό κινηματογράφο.

[flash=200,200]

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ

WITHNAIL AND Ι (1987)

Παραγωγή: Βρετανική Σκηνοθεσία: Μπρους Ρόμπινσον

Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Γκραντ, Ρίτσαρντ Γκρίφιθς, Πολ ΜακΓκαν

Ο Γουϊθνέιλ και ο Μάργουντ είναι δυο φίλοι και άνεργοι ηθοποιοί, οι οποίοι βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στη μιζέρια τους καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και εξαπολύουν βέλη εναντίον της υπόλοιπης ανθρωπότητας κατηγορώντας τους πάντες (πλην τους ίδιους) για την κατάσταση τους. Μην αντέχοντας άλλο τη ζωή στο Λονδίνο, αποφασίζουν να αποχωριστούν το άθλιο διαμέρισμα τους και να ζήσουν στην εξοχή, στο σπίτι του gay θείου του πρώτου, όπου από την πρώτη κιόλας στιγμή ανακαλύπτουν ότι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς τις ανέσεις της πόλης. Εκτός αυτού ο θείος θα εκφράσει ανοιχτά τις σεξουαλικές προθέσεις του προς τον Μάργουντ και η φιλία τους θα κλονιστεί περισσότερο... Μια από τις καλύτερες (και πλέον cult) βρετανικές κωμωδίες όλων των εποχών! Μια χειμαρρώδης, θρασύτατη ταινία που απέχει πολύ από το χαρακτηρισμό του «πολιτικά ορθού».

http://www.imdb.com/title/tt4044364/

Σαν παραγωγες δεν μου αρεσουν καθολου αυτου του ειδους τα ντοκιμαντερ με το αμονταριστο στιλ και τα οτιναναι πλανα… δεν εχει καν αφηγητη να κανει μια εισαγωγη για να βαλει στο θεμα καποιον ασχετο… και να τα κανει και πιο λιανα...

Κατά τα αλλα το ντοκιμαντερ αυτο σιγουρα δεν απευθυνεται σε ‘’ευυποληπτους πολιτες’’ που ‘’δεν εχουν τιποτα να κρυψουν’’ καθως οι πληροφοριες που περιεχει θα τους φανουν σιγουρα αδιαφορες…  για τους υπολοιπους μουλωχτους που διανοουνται να εκφρασουν τιποτα αποψεις καπου και μετα να πανε να αποθηκεψουν τις δουλειες τους σε ‘’’’’’’προσωπικους’’’’’’’ υπολογιστες… και αλλα τετοια χλωμα… ισως τους φανει ενδιαφερον… 

Και για οποιον ισως αναρωτιεται τι να γινεται σε αυτη εδω τη χωρα……. αρκει να σκεφτεις διαχρονικα πως οτι καλο ερχεται απο τη δυση  παρεξηγιεται και μετατρεπεται σε δεινοσαυρο… και οτι κακο καταπινεται αμασητο……  αρκει να σκεφτει κανεις αυτο.

Α! και μην ξεχνατε να αναβαθμιζετε το λειτουργικο σας καθε φορα που βγαινει νεα εκδοση… και να ενημερωνετε τακτικα τα antivirus που σας προστατευουν απο τους κακους χακερ που θελουν το κακο σας χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!

fusionakis είπε:
Μεταξύ των πάρα πολλών σπουδαίων ταινιών εκεί έξω, μια δική μου συλλογή με τις 100 σπουδαιότερες (ανανεώνεται συνεχώς): http://www.imdb.com/list/ls077135113/
Πολύ καλή συλλογή ταινιών !

Μου θύμισες ένα σωρό απ'αυτές που είδα κάποτε και πραγματικά ήταν ΜΕΓΑΛΕΣ ταινίες ! Αλλες τόσες που (επειδή βρίσκονται σ'αυτή τη συλλογή) θα ψάξω να τις βρώ !

Υ.Γ. This is Spinal Tap !!  ;D ;D ;D

estpany είπε:
Πολύ καλή συλλογή ταινιών !

Μου θύμισες ένα σωρό απ'αυτές που είδα κάποτε και πραγματικά ήταν ΜΕΓΑΛΕΣ ταινίες ! Αλλες τόσες που (επειδή βρίσκονται σ'αυτή τη συλλογή) θα ψάξω να τις βρώ !

Υ.Γ. This is Spinal Tap !!  ;D ;D ;D
Εντάξει, τα προσωπικά θέλω καθενός πάντα διαφέρουν, για αυτό και ήθελα να κάνω μια λίστα με αρκετά συγκεκριμένα κριτήρια, που να πιάνει πολλά είδη, περιόδους, κινηματογραφικά ρεύματα κλπ.. Θα μπορούσα μαζί με αυτές να βάλω καμιά 40-50άρα ακόμα επιλογές παρόμοιας ποιότητας, αλλά ήθελα στρογγυλό αριθμό, οπότε έμεινα στις 100 (αρχικά είχα ξεκινήσει για 50, αλλά δεν έβγαινα :)).

Πάντως τη λίστα την πόσταρα κι εδώ αφού υπήρχε αντίστοιχο νήμα προς συζήτηση, προσκαλώντας τον οποιονδήποτε να κάνει κάτι αντίστοιχο για να ανοίξει η κουβέντα και να γίνουν ωραίες προτάσεις.

Υ.Γ.: Αν θες να συμπληρώσεις τη μουσική cult οδύσσεια, δες και το "Leningrad Cowboys Go America" του Καουρισμάκι.

fusionakis είπε:
Υ.Γ.: Αν θες να συμπληρώσεις τη μουσική cult οδύσσεια, δες και το "Leningrad Cowboys Go America" του Καουρισμάκι.
Θα το δω (το είχα στα υπόψιν για κατέβασμα) !

Δεν μπορώ βέβαια να θυμηθώ περισσότερο "επική" μουσική cult ταινία από αυτή :

(και ένα must για τη λίστα σου -αν μου επιτρέπεις :) )

Anvil: The Story of Anvil

http://www.imdb.com/title/tt1157605/

Must see για κάθε μουσικό με τρέλα και όνειρα για την ..κορυφή !

Anvil.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back