Τα videos μας στο youtube.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Χθες, θέλησα να δω κάτι σε ένα video μου στο κανάλι μου στο youtube.....και ήταν αδύνατον να ανοίξει/ να το παίξει.

Δοκίμασα όλα μου τα videos....και πάλι το ίδιο.

Έπαιζε όλα τα άλλα, εκτός από τα δικά μου.

Δοκίμασα κάθε υπολογιστή που είχα στο σπίτι, και κάθε browser.

Τίποτα.

Στο τέλος και αφού το σκέφτηκα...ύστερα από ώρα, ΑΠΟΣΥΝΔΈΘΗΚΑ από το youtube....και τα έπαιζε μια χαρά!

Δηλαδή όταν ήμουν συνδεδεμένος στον λογαριασμό μου στο youtube, ΔΕΝ έπαιζε τα videos από το κανάλι μου!

Το παρατήρησε κανείς άλλος;

Το κάνουν αυτό....για να μην κάνεις κλικ στα videos σου και παίρνεις views?

Από πότε ισχύσει αυτή η λαλακία;

Υ.Γ. Στις smart TV's , που μια χαρά είμαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό μου στο youtube.....τα έπαιζε.

Τι παίζει;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το κάνουν αυτό....για να μην κάνεις κλικ στα videos σου και παίρνεις views?
Αυτό δεν έχει νόημα. Δηλαδή όταν κάνεις κλικ αποσυνδεδεμένος, δεν παίρνεις βιούς;

Κατά τα άλλα είναι όντως περίεργο. Στο δικό μου κανάλι πάντως δεν ισχύει. Τα βλέπω συνδεδεμένος.
Αλλά με win7 - 32bit. 

Επίσης αν θέλεις να κάνεις κάποια επεξεργασία στα βίντεό σου - π.χ. να αλλάξεις τίτλο, περιγραφή κ.λπ. - μπορείς;

Αυτό δεν έχει νόημα. Δηλαδή όταν κάνεις κλικ αποσυνδεδεμένος, δεν παίρνεις βιούς;

Κατά τα άλλα είναι όντως περίεργο. Στο δικό μου κανάλι πάντως δεν ισχύει. Τα βλέπω συνδεδεμένος.
Αλλά με win7 - 32bit. 

Επίσης αν θέλεις να κάνεις κάποια επεξεργασία στα βίντεό σου - π.χ. να αλλάξεις τίτλο, περιγραφή κ.λπ. - μπορείς;

-Έλα ντε.

-Λες να φταίνε τα 10 αρια; Χλωμό

-Μπορείς μια χαρά, αν είσαι συνδεδεμένος κάνεις τα πάντα, άπλα δεν παίζουν τα videos σου (δεν φορτώνουν ποτέ).

-Λες να φταίνε τα 10 αρια; Χλωμό
Έτσι νομίζω κι εγώ, αλλά υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα. Τι να πω...

Ελπίζω να μας φωτίσει κάποιος γιατί παρά είναι κουλό.

Δεν δοκίμασες να κάνεις clear cache στους browsers σου μπας και? Μην σου πω οτι θα έσκιζα και τα cookies αλλά...

ΥΓ: Win10 εδω, δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα αλλα για για το σιτ εντ γκιγκλς το δοκίμασα (χωρις να εχω συνδεθει σε καναλι μου***, firefox και chrome), κανένα προβλημα .

EDIT: ***συνδεδεμένος εννοούσα, τον καφέ μου μέσα...

Έτσι νομίζω κι εγώ, αλλά υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα. Τι να πω...

Ελπίζω να μας φωτίσει κάποιος γιατί παρά είναι κουλό.
Ναι , για να δούμε αν το πρόσεξε κάνεις άλλος.

Και εγώ στην τύχη το παρατήρησα , και βρήκα και τη "λυση".

Το να είναι τοπικό δικό μου θέμα, επίσης δεν στέκει.....δηλαδή τόσο το πρόβλημα όσο και η "΄λύση" δεν άπτονται τοπικών ρυθμίσεων/ λειτουργικού αλλά μάλλον είναι θέμα youtube (δεν είδα και στο dashboard του καναλιού μου να υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά με το θέμα...)

Δεν δοκίμασες να κάνεις clear cache στους browsers σου μπας και? Μην σου πω οτι θα έσκιζα και τα cookies αλλά...

ΥΓ: Win10 εδω, δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα αλλα για για το σιτ εντ γκιγκλς το δοκίμασα (χωρις να εχω συνδεθει σε καναλι μου, firefox και chrome), κανένα προβλημα .
Τα πρώτα έγιναν.

Για συνδέσου στο κανάλι σου και δεν αν παίζουν τα videos σου .

Σορυ, συνδεδεμένος εννοουσα (ναι, μολις ξυπνησα), δεν έχει διαφορά φίλτατε, τα δοκίμασα και τα δύο, Win10 εχω σε όλα μου τα συστήματα εδώ και χρόνια, αν ήταν θέμα λειτουργικου θα είχαν φαει το κράξιμο της αρκούδας.

Στην περίπτωση μου, ενα από τα add-ons που χρησιμοποιώ είναι για να σκίζει τα cookies όταν φεύγω απο ένα site (και όταν κλείνω τον browser αυτόματα κάνει clear cache).

Σορυ, συνδεδεμένος εννοουσα (ναι, μολις ξυπνησα), δεν έχει διαφορά φίλτατε, τα δοκίμασα και τα δύο, Win10 εχω σε όλα μου τα συστήματα εδώ και χρόνια, αν ήταν θέμα λειτουργικου θα είχαν φαει το κράξιμο της αρκούδας.
χμ.....περίεργο.

Επιβεβαιώνω. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Είναι θέμα του chrome γιατί με τον edge όλα παίζουν κανονικά.

Firefox Capture.JPG

Chrome

Capture.JPG

444.JPG

Επιβεβαιώνω. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Είναι θέμα του chrome γιατί με τον edge όλα παίζουν κανονικά.
Τουλάχιστον δεν είμαι τρελός....?

edit:

Μόλις σε ένα laptop μου, ο chrome ενώ είμαι συνδεδεμένος....τα παίζει.

Κάτι άλλο δεν πάει καλά ....

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα απο προχθες το βραδυ κ μου εχει σπασει τα νευρα. Ηθελα ν'ανοιξω κ εγω ακριβως ιδιο θρεντ σημερα, οποτε ευχαριστω Λακη!!

Οποτε το ανοιγω με το Chrome δεν παιζουν τα βιντεο (ειμαι μονιμα συνδεδεμενος στο λογαριασμο μου στο Chrome). Οποτε το ανοιγω με το Safari (που δεν ειμαι συνδεδεμενος) τα παιζει. Απο το κινητο (που ειμαι συνδεδεμενος) τα παιζει παλι.

ΥΓ: Το να αλλαξω browser κ να χρησιμοποιω το Safari δε παιζει καθως δε το μπορω καθολου.

ΥΓ2: Υπαρχει κ αλλο προβλημα (το οποιο μεχρι ν'ανοιξει αυτο το θρεντ ο Λακης ειχα την υποψια πως σχετιζεται με το πρωτο κ πως εχει καποιο προβλημα το πι σι μου). Προσπαθησα να κανω εντιτ ενα βιντεο με το i movie αλλα καθε φορα που παω να το κανω share (οσο χαμηλα εξπορτ σεττινγκζ κ να βαλω) μου λεει Export movie failed: Video rendering error: 10004 (iMovie error 10004: renderVideoFrame failed).

Οποτε τελικα ανεβαζω το βιντεο οπως ειναι απο το κινητο (χωρις καθολου edit γραφικα κλπ) κ δυστυχως χωρις να μπορω να βαλω το audio που εχω ηχογραφησει στο pc κ αναγκαστικα ο ηχος ειναι απο κινητο. Τα γραφικα πες αν λειπουν παει κ ερχεται αλλα ο ηχος απο κινητο ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Συγγνωμη για το off-topic με το δευτερο προβλημα αλλα ειπα να τα βαλω μαζεμενα, αν ειναι πειτε μου ν'ανοιξω αλλο θρεντ για το δευτερο. 

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα απο προχθες το βραδυ κ μου εχει σπασει τα νευρα. Ηθελα ν'ανοιξω κ εγω ακριβως ιδιο θρεντ σημερα, οποτε ευχαριστω Λακη!!

Οποτε το ανοιγω με το Chrome δεν παιζουν τα βιντεο (ειμαι μονιμα συνδεδεμενος στο λογαριασμο μου στο Chrome). Οποτε το ανοιγω με το Safari (που δεν ειμαι συνδεδεμενος) τα παιζει. Απο το κινητο (που ειμαι συνδεδεμενος) τα παιζει παλι.

ΥΓ: Το να αλλαξω browser κ να χρησιμοποιω το Safari δε παιζει καθως δε το μπορω καθολου.

ΥΓ2: Υπαρχει κ αλλο προβλημα (το οποιο μεχρι ν'ανοιξει αυτο το θρεντ ο Λακης ειχα την υποψια πως σχετιζεται με το πρωτο κ πως εχει καποιο προβλημα το πι σι μου). Προσπαθησα να κανω εντιτ ενα βιντεο με το i movie αλλα καθε φορα που παω να το κανω share (οσο χαμηλα εξπορτ σεττινγκζ κ να βαλω) μου λεει Export movie failed: Video rendering error: 10004 (iMovie error 10004: renderVideoFrame failed).

Οποτε τελικα ανεβαζω το βιντεο οπως ειναι απο το κινητο (χωρις καθολου edit γραφικα κλπ) κ δυστυχως χωρις να μπορω να βαλω το audio που εχω ηχογραφησει στο pc κ αναγκαστικα ο ηχος ειναι απο κινητο. Τα γραφικα πες αν λειπουν παει κ ερχεται αλλα ο ηχος απο κινητο ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Συγγνωμη για το off-topic με το δευτερο προβλημα αλλα ειπα να τα βαλω μαζεμενα, αν ειναι πειτε μου ν'ανοιξω αλλο θρεντ για το δευτερο. 
Ωραία...δεν είμαι τρελός σίγουρα...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back