+1000audiokostas είπε:Δηλαδή να καταλάβω.
Εχεις μία tonelab που με τις χιλιάδες παραμέτρους της και τα δεκάδες εφέ και sims μπορείς να περάσεις μήνες άγρυπνος μέχερι να καλύψεις τα αρχικά ΑΛΛΑ θέλεις τρία απλά πετάλια για να ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ;
Κάπου μπερδεύτηκα.
καλα οι πιο πολλοι Ελληνεςή πολλοι τρεχουν να τις ξεφορτωθουν ...
+10000000panosthemaster είπε:Distortion-M.S.D Telegun 210ε
Πολυ καλο και εχει απιστευτη ευελιξια στον ηχο παιζεις πραγματικα τα παντα
Reverb-BOSS rv-5
Πολυ καλο πεταλακι με εχει βοηθησει αρκετα αν και απο καποιους ειναι πολυ υποτιμημενο 140ε
Delay-Digitech Digidelay
Αυτο το delay με εχει βγαλει ασπροπροσωπο ως προς την ποιοτητα!ενα πολυ καλο delay!90-100e νομιζω πως κανει
Δεν ξερω αν σε βοηθησα αν και ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Φυσικα και υπαρχουν και καλυτερα απλα εμενα αυτα μ αρεσαν αρκετα..
OXI-πανε στα μπουζουκιαSuperfunk είπε:καλα οι πιο πολλοι Ελληνες
-πανε στα μπουζουκια
-χρεωνονται τρελλα για να αγορασουν ακινητα μηδενικης αξιας
-περνανε με κοκκινο και φτυνουν στο δρομο
-προσπερνανε τις ουρες στα ταμεια
-παιζουν στο χρηματιστηριο χωρις να εχουν ιδεα & χανουν τα μαλλια της κεφαλης τους
-θεωρουν την Ελλαδα το κεντρο του κοσμου
-ΔΕΝ παιζουν με TL ;D
Άγιε μου Βασίλη, ήμουν καλό παιδί φέτος... Άν κάποιες φορές φέρθηκα άσχημα ζητάω συγνώμη, αν πόσταρα κάτι που ενόχλησε φίλο στο ΝΟΙΖ μετανοώ, ότι και αν σε έχει ενοχλήσει θα το διορθώσω... Στο υπόσχομαι !!! Αλλά, Please...... Φέρε μου ένα Triaxis!!!!! Σε παρακαλώ!!! Τελικό και καμπίνα δεν θα σου ζητήσω, στο υπόσχομαι... Μόνο το Triaxisignantios είπε:ΘΑ προτιμουσα για distortion να εχω ενα triaxis, axe fx.....
την καμπινα και τον τελικο θα τα ζητησω εγω και θα παιζουμε εναλλαξ.........μια εσυ 10 εγω ;Dgovanmaniac είπε:Φέρε μου ένα Triaxis!!!!! Σε παρακαλώ!!! Τελικό και καμπίνα δεν θα σου ζητήσω, στο υπόσχομαι... Μόνο το Triaxis![]()
![]()
![]()
![]()
Και γιατί δεν έχεις?...Σοβαρά μιλάω...Superfunk είπε:Και εγω θα προτιμουσα να ειχα μια επαγγελματικη πεταλιερα φτιαγμενη απο τον Bradsaw...
ε και τι πολλα ειναι???δε σε καταλαβαινω....Superfunk είπε:Και εγω θα προτιμουσα να ειχα μια επαγγελματικη πεταλιερα φτιαγμενη απο τον Bradsaw,για να βγαλω λοιπον τον ηχο που βγαζω με την TL θελω μονο τα εξης:
2 fuzz,4 distortion,5 overdrive (τα δυο με real time gain controls),6 delay (ολα με tap tempo & φυσικα πεταλια για real time control feedback & level),3 reverb,1 leslie emulator (φυσικα με πεταλι real time speed control),2 tremolo (φυσικα με πεταλι real time speed control & tap tempo),2 phaser (φυσικα με πεταλι real time speed control & tap tempo),1 univibe (φυσικα με πεταλι real time speed/depth control & tap tempo),2 chorus,1 WAH,4 filter pedals (φυσικα με 2 πεταλια control)...
α,και 3 σκλαβους να την κουβαλουν και ...7 ποδια για να παταω τα πεταλια... ;D
Φίλε το παληκαρι εχει κανει λάθος: το 23ο στην πάνω μπροτινή σειρά δεν είναι ΤΡΟΥ ΜΠΑΗΠΑΣ και θα έχει πρόβλημα στον ήχο!!!solega είπε:ε και τι πολλα ειναι???δε σε καταλαβαινω....
![]()