Τα τρια Καλυτερα πεταλια Distortion - Reverb - Delay

Πάλι καλά που έγινε δουλειά στα Sterling, αλλιώς θα ακούγαμε διστόρσιον από μάρσαλ MG15  :P

(πέρα από την πλάκα τώρα, αυτό που πραγματικά θέλω να πω είναι ότι και στο τι distortion είναι καλό και τι όχι υπάρχει και το υποκειμενικό γούστο. Εμένα αυτό το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε...έχω ακούσει distortion από TL σε άλλα κλιπάκια που μου άρεσαν... :) )

Στο θέμα μας τώρα- για reverb προτείνω ανεπιφύλακτα το Trex roommate. Ακριβό αλλά πάρα πολύ καλό.

AL PACINO είπε:
το crunch box της mi audio.super πεταλαρα!πηγαινε στον jimmy στην χαριλαου τρικουπη να το ακουσεις και στειλε μου π.μ για να με ευχαριστησεις... ;)
+10!!! Το έχει και ο κιθαρίστας στη μπάντα μας (ένα απ'όλα  8) ), και σπέρνει πανικό!!! φοβερό πετάλι!!

έχοντας περασει απο TL, συμφωνω οτι δεν μου ελειψε η ποιοτητα σε delay και reverb. Ισως να συμπληρωνα με καποιο reverse reverb, αλλα αυτο εχει να κανει με το τι θεωρω χρησιμο για τον ηχο.

Με το ιδιο σκεπτικο, δηλαδη εφε που εγω θεωρω χρησιμα και δεν υπαρχουν στην TL , ειχα παντα μπροστα της και ενα fuzz factory. Αν ειχα πραγματικη αναγκη για καποιο ποιοτικο distortion μαλλον θα ειχα παρει το Fat Foot.

Aντι για delay, θα επαιρνα ενα looper. (btw υπαρχει τροπος να βαλεις στην TL 2 delay σε σειρα, γιατι θελεις και 3ο?)

εγω θα σου προτεινα την καινουργια σειρα της digitech hardwire..νομιζω αρκετα καλη σχεση αποδοσης/τιμης..  :)

παρε od3 dd3 rev της boss Απλα πραματακια ή stand by για καλα στις ιδιες τιμες απο δω μεσα ;) Πχ tubescreamer ή memory man.....δε ξερω κατι τετοιο.

λοιπον κοιταξα μερικα απο αυτα που πρωτεινεται αλλα$$$$$$$$ πολυ ακριβα ρε παιδια.

και δεν περνω αλλη μια τονλαμπ!!!η μια Μ9

Εγω εχω μπανιση τα

DIGITECH HW

tech 21 to opoio lei oti einai boost reverb emulator και μου ακουγεται καλη περιπτωση.

boss rv5

Holygrail αυτο το βρισκω και σχετικα φτηνα. :o

Για το tech 21 boost rvb εχει κανεις αποψη?

memory man ακουγεται καλο επισης .

Holy Grail εγώ δεν έχω δοκιμάσει αλλά είμαι επιφυλακτικός μια και το βλέπω να κινείται ΠΟΛΥ στις αγγελίες του noiz... ::)

Εγω παντος ποτε δεν βρηκα ενα πεταλι που να αντικαθιστα distortion ενισχυτη.Ακομα και το distortion ενος μετριου ενισχυτη ειναι συνηθως καλυτερο απο ενα σκετο πεταλι και ειδικα αν ψαχνεις γρεζι για metal αν το βρεις σε πεταλι πες μου να το αγορασω.Επισης πρεπει να σταματησει αυτο το βιολι με την tonelab που τα κανει ολα και συμφερει γιατι αν θες metal ηχο απο εναν ενισχυτη χωρις παραμορφωση μεσω της tonelab θα παρεις @@ .Οποιος διαφωνει ας γραψει μια ρυθμικη σε στυλ Megadeth να δουμε αν βγαζει γρεζι η αν ακουγεται σαν fuzz.Τελος δεν καταληγουμε ολοι στα 30 να παιζοτυμε ροκ..Καποιοι παιζουμε ακομα Metal...          \m/        (και δεν μας αρεσει η tonelab)

Superfunk είπε:
Επισης ΟΛΑ τα πεταλακια reverb & delay ειναι απλα ΑΣΤΕΙΑ μπροστα της (τοσο απο ποιοτητα ηχου οσο και φυσικα απο λειτουργικοτητα. ;) )
Ακριβως, την εχω τοσο πια συνηθησει που σκεφτηκα "Μα καλα, υπαρχουν κι αλλα?"

sils είπε:
Λοιπον αφου πια εδωσα ολα μου τα πεταλακια και πηρα μια Tonelab(σωτηρια παιδια)

Μου εμεινε ενα overdrive (bad mankey) Kαι λεω να παρω και ενα Reverb , delay  και ισως ενα distortion.Ετσι για να εχω και καποια πεταλακια....να μ....! :-XΠοια κατα την γνωμη σας ειναι τα κορυφαια delay reverb Distortion σε λογικα πλαισια τιμης,που να καλυπτουν οσο γινεται μεγαλυτερο φασμα ειδων μουσικης.

Eυχαριστω.
δε μας είπες τι παίζεις, για τι δουλειά τα θέλεις;

Αν είναι απλώς για να πειραματίζεσαι, πάρε ένα fuzz factory, ή κάτι παρόμοιο με όσο γίνεται πιο πολλά κουμπιά  ;D, και ένα αναλογικό delay. Έτσι θα λές ότι έχει και ένα αναλογικό rig :)

Superfunk είπε:
πλακα κανω,παιζετε οτι σας γουσταρει...
Φίλος....αρκετά με τα σεξουαλικά υπονοούμενα...είσαι και Modulator...σα δε ντρέπεσαι πρωϊ-πρωϊ...

sils είπε:
Οχι φιλε πραγματικα ειναι φοβεροι τα εφφε της η ευκολια της....

Τα πεταλακια τα θελω οπως ειπα για να πειραματιζομαι.
Δηλαδή να καταλάβω.

Εχεις μία tonelab που με τις χιλιάδες παραμέτρους της και τα δεκάδες εφέ και sims μπορείς να περάσεις μήνες άγρυπνος μέχερι να καλύψεις τα αρχικά ΑΛΛΑ θέλεις τρία απλά πετάλια για να ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ;

Κάπου μπερδεύτηκα.

ELIANIOS είπε:
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Holy Grail
γιατι ετσι;

αν δε κανω λαθος αποτελει βασικο συστατικο του ηχου των mogwai, oι οποιοι αν μη τι αλλο εχουν αποδειξει και σε live οτι μπορουν να φτιαξουν οτι ηχο θελουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back