+10!!! Το έχει και ο κιθαρίστας στη μπάντα μας (ένα απ'όλα 8) ), και σπέρνει πανικό!!! φοβερό πετάλι!!AL PACINO είπε:το crunch box της mi audio.super πεταλαρα!πηγαινε στον jimmy στην χαριλαου τρικουπη να το ακουσεις και στειλε μου π.μ για να με ευχαριστησεις...![]()
Ακριβως, την εχω τοσο πια συνηθησει που σκεφτηκα "Μα καλα, υπαρχουν κι αλλα?"Superfunk είπε:Επισης ΟΛΑ τα πεταλακια reverb & delay ειναι απλα ΑΣΤΕΙΑ μπροστα της (τοσο απο ποιοτητα ηχου οσο και φυσικα απο λειτουργικοτητα.)
δε μας είπες τι παίζεις, για τι δουλειά τα θέλεις;sils είπε:Λοιπον αφου πια εδωσα ολα μου τα πεταλακια και πηρα μια Tonelab(σωτηρια παιδια)
Μου εμεινε ενα overdrive (bad mankey) Kαι λεω να παρω και ενα Reverb , delay και ισως ενα distortion.Ετσι για να εχω και καποια πεταλακια....να μ....! :-XΠοια κατα την γνωμη σας ειναι τα κορυφαια delay reverb Distortion σε λογικα πλαισια τιμης,που να καλυπτουν οσο γινεται μεγαλυτερο φασμα ειδων μουσικης.
Eυχαριστω.
ενταξει,καποιοι ενηλικιωνονται αργοτερα απο τους αλλους... ;D ;DΚαποιοι παιζουμε ακομα Metal..
Φίλος....αρκετά με τα σεξουαλικά υπονοούμενα...είσαι και Modulator...σα δε ντρέπεσαι πρωϊ-πρωϊ...Superfunk είπε:πλακα κανω,παιζετε οτι σας γουσταρει...
Δηλαδή να καταλάβω.sils είπε:Οχι φιλε πραγματικα ειναι φοβεροι τα εφφε της η ευκολια της....
Τα πεταλακια τα θελω οπως ειπα για να πειραματιζομαι.
γιατι ετσι;ELIANIOS είπε:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Holy Grail