Τα "μαυρα" χρηματα των εξετασεων

• Thread starter Thread starter freemindgr
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 24K
Είναι ξεκάθαρο πως δε φταίει ο συγκεκριμένος Χρήστος. ¶ντε ξεκολάτε...

Εύχομαι μόνο, όταν με το καλό δώσω δίπλωμα σύνθεσης να μην πετύχω κανέναν εξεταστή που έχει διαβάσει το thread !!! 8O :twisted: :!:

Φαντάζεσαι. να πεί σε μια φάση, αφήστε μας λίγο μόνους με τον κύριο. Κύριε tasso1978, εσύ δεν έγραφες σε μια ηλεκτρονικοφυλάδα, κατι για εμάς τους εξεταστές μαζί με την παρεούλα σου?

...εεΕΕ .. κοιτάχτε....

τι να κοιτάξουμε, ρε φίλε, θες να περασεις, ? Πές μου.

ε... εε. αν το αξίζω, αν έκανα οτι πρέπει.....

Χαχα, τί σημασία εχει αυτό αγορινα μου, αυτο αν θες να το έχεις , θα σου κοστίσει πιο ακριβά τωρα γιατι (ντριιννν,, ντριν......_ ) ναι, ποιο... ποιος... ..οο .εεντάξει .. εντάξει...)

Χλωμιασμένος ο εξεταστής.... τι ...τι έγινε κυριε..??

Τασο , καλο μου παιδί, γιατί δεν είπες οτι είσαι εκ μέρους του Κόκκινου Δράκου (Ο Ανθρωπος με την Μοναδική Λάμψη.) Περασες, πέρασες , και σε παρακαλώ. να ξεχάσεις ότι είπαμε, ε, λέμε και καμια μαλακία για το λιοντάρι.........

αντε πάλι καθάρισα για εσένα,

Χαχαχα δεν παίζεσαι! Θα πιούμε κανα καφέ στον Παχιώτικο ήλιο; Πως το βλέπεις;;;

Ήταν ένας άλλος το έγραφε με Ι και το τόνιζε στη λύγουσα. Αλλά του δείξαμε εμείς :)

Τι λέω ο βλάσφημος.

Τελικα ηταν Χρηστος ή Χριστος? :P ( αμ που δεν γλυτωσατε απο μενα )

Απλα αποσυρθηκα απο το θεμα, γιατι απ'ο,τι βλεπω, σε μια μπανανια ζουμε και ενω δεν θελουμε την παρανομια, σκυβουμε για το καλο της και λεμε και ευχαριστω!

Παρακαλω λοιπον... :)

Αν καποιος φερει σε αυτοφορη διαδικασια τους εξεταστες και το ωδειο, λετε να παρει ποτε πτυχιο; Εγω λεω πως οχι, λογω της γκλικας...Αλλα αυτο ειπαμε ειναι αλλη συζητηση!

Menelaos, οταν λες πως "ενταξει, δεν το κανω για τη ψυχη της μανας μου, αλλα πρεπει να πληρωθουμε" και "σιγουρα πρεπει να γινουν πιο νομιμα τα πραγματα", υποννοεις πως προσπαθησες για να γινουν νομιμα.

Παρολαυτα σου λεω ξανα πως απο αυτους τους "επαγγελματιες" που δικαιολογουνται και κλαιγονται, κανεις μα κανεις δεν εστειλε μια υπευθυνη σημειωση στο υπουργειο εξηγωντας την κατασταση!

Και γιατι αυτο;

Μα γιατι αν το κανουν, θα πρεπει να επωμιστουν ενα επιδομα της "πεινας" ( εννοειται πως σε σχεση με τα 150Ε απο καθε μαθητη, οποιοδηποτε αλλο ποσο θα ειναι της πεινας ) και κοψιμο αποδειξης!

Εγω λεω λοιπον, αστους να κλαιγονται, γιατι καλα τρωνε ολοι και τα περιπ νευματικοτητας και πωλησης της γνωσης τα γραφουνσ τα παλια τους τα παπουτσια πριν ακομα εμφανιστει αυτο το thread!

Να σημειωθει,πως λεγοντας για 'καφε και τσιγαρα'(σαν την ταινια :lol: ),εννοουσα πως δεν ειναι δα και οικοδομη που σου βγαινει η μεση στο

κουβαλημα..Και μην πουλανε πνευμα καποιοι παρακαλω,δεν καιω κανενα καρβουνο.

Δεν διαφωνει κανεις στο να πληρωνεται οποιος παρεχει μια υπηρεσια,το θεμα

ειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται.

Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα δεν ισχυουν οι κανονες,αλλα οι εξαιρεσεις τους..Θα συμφωνησω (δυστυχως) με ολους τους συνομιλητες για

την τραγικη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα(ποσο μαλλον σε αλλους,πιο σημαντικους τομεις οπως υγεια,παιδεια κτλ..)Τι να πω.Καλα κουραγια...

Αν καποιος φερει σε αυτοφορη διαδικασια τους εξεταστες και το ωδειο' date=' λετε να παρει ποτε πτυχιο; Εγω λεω πως οχι, λογω της γκλικας...Αλλα αυτο ειπαμε ειναι αλλη συζητηση!

[/quote']

Τελικά πιστεύω ότι οι ¨Ελληνες, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, ψαρώνουμε πολύ εύκολα. Δέν είναι τυχαίο ότι μείναμε μία απο τις τελευταίες χώρες με φανταριλίκια και ιστορίες.

Το ωδείο το σταμάτησα νωρίς οπότε στη συγκεκριμένη θέση δέν βρέθηκα. Όταν όμως ο πρόεδρος του τμήματας αδίκησε μια ομάδα φοιτητών, μαζί και εμένα, όλοι μου έλεγαν μήν το παρατραβήξεις, δέν θα πάρεις ποτέ πτυχίο κλπ. κλπ. Εγώ όμως τον απείλεισα οτι θα κάνω προσφυγή στο τμήμα, και απο τότε να δείς χαμόγελα και εξυπηρέτηση (αποκλειστικά σε εμένα). Και πτυχίο πήρα, και διδακτορικό στη σχολή του κάνω, και μή σου πώ οτι και χάλια να έγραφα σε κανένα μάθημά του πάλι θα με περνούσε γιατί κατάλαβε οτι με αυτόν δέν μπλέκουμε :D . Θέλω να καταλήξω οτι όταν κάποιος πάει να μας ψαρώσει, αλλα έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, το πιό εύκολο είναι να αντιστρέψεις τους ρόλους.

Και φυσικά μιλάω για μαύρα λευτά και όχι για την νόμιμη αμοιβή που δικαιούται κάθε εργαζόμενος, που και τίποτε να μην κάνει, θα προτιμούσε να είναι σπίτι με την οικογένειά του και όχι να τρέχει..

Για την Πάχη, οταν ανέβω Μεγαρα, σε κανα δυο βδομάδες, θα σου στείλω p.m. να πάμε καναν Εξάντα για καφέ.

το θεμαειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται.
8O

δηλαδη ο θειος μου ο τακης που δουλευει πρωι οικοδομη και το απογευμα-βραδυ στα χωραφια θα επρεπε να παιρνει περισσοτερα απο τον μπιλι γκειτς , σωστα?

Εχεις ακουστα κατι για καπιταλισμο, ελευθερη αγορα , προσφορα ζητηση? :lol:

Ναι αλλά ο θείος σου δεν έχει υπό την επίβλεψή του, πόσους εργαζόμενους, που αν κάτι δεν πάει καλά, θα τον κυνηγούν οι πάντες. Είναι οι γνωστοί υπεύθυνοι, που μόνο στην Ελλάδα δεν τους ξέρει κανείς.... :roll:

το θεμαειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται.
8O

δηλαδη ο θειος μου ο τακης που δουλευει πρωι οικοδομη και το απογευμα-βραδυ στα χωραφια θα επρεπε να παιρνει περισσοτερα απο τον μπιλι γκειτς ' date=' σωστα?

Εχεις ακουστα κατι για καπιταλισμο, ελευθερη αγορα , προσφορα ζητηση? :lol:[/quote']

Δεν είναι μόνο αυτό. Αλλιώς πληρώνεται ο ανειδίκευτος και αλλιώς κάποιος που σπούδαζε 10 χρόνια για να μπορεί να κάνει μια δουλειά, και προφανέστατα αυτό είναι 100% δίκαιο.

8O δηλαδη ο θειος μου ο τακης που δουλευει πρωι οικοδομη και το απογευμα-βραδυ στα χωραφια θα επρεπε να παιρνει περισσοτερα απο τον μπιλι γκειτς ' date=' σωστα?

Εχεις ακουστα κατι για καπιταλισμο, ελευθερη αγορα , προσφορα ζητηση? :lol:[/quote']

Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.Ρε παιδια,συγκεντρωθειτε!! :wink:

Ναι αλλά ο θείος σου δεν έχει υπό την επίβλεψή του' date=' πόσους εργαζόμενους, που αν κάτι δεν πάει καλά, θα τον κυνηγούν οι πάντες. Είναι οι γνωστοί υπεύθυνοι, που μόνο στην Ελλάδα δεν τους ξέρει κανείς.... :roll:[/quote']
εχει και εργαζομενους , αρκετους μαλιστα , και ειναι υπευθυνος για ολαυτα που ειπες .

αρα αφου κουραζεται πιο πολυ σωματικακαι ψυχολογικα απο τον μπιλι γκειτς , θα πρεπει να παιρνει πιο πολλα. αυτο δε θελετε να πειτε ?

μη ψαχνετε στην συγχρονη οικονομια κριτηριο με το οποιο πληρωνεται καποιος , κριτηριο που να ειναι σχετικο με κουραση ευθυνη κλπ κλπ

Αυτο προσπαθω να σας πω. ο αλλος πειραχτηκε . "αλλα λογια να αγαπιομαστε" και να συγκεντρωθουμε και δε ξερω γω τι αλλο....! γιατι παστελιους γραφεις πικροχολες ειρωνιες , αποκλειεται να εχεις κανει λαθος?

μενελαε δε παιζει ρολο αν ειναι καποιος ανειδικευτος ή αν εχει σπουδασει 200 χρονια κατι. Και τι θα πει "προφανεστατα 100% δικαιο " . ριχτε μια ματια γυρω σας . Δεν υπαρχει συσχετισμος της αμοιβης με την κουραση ή την υπευθυνοτητα χρονια σπουδων ή οτι αλλο εσεις θεωρειτε κριτηριο αμοιβης.

Με τρομαζετε , μονο εγω το βλεπω?

όχι συμφωνώ με αυτά που λες. Απλώς δεν συμφωνώ με την λογική ότι αυτός που σπάει πέτρες θα πρέπει να πληρώνεται παραπάνω από κάποιον δουλεύει γραφείο, μόνο και μόνο επειδή κουράζεται σωματικά περισσότερο.

Trending...

Νέα θέματα

Back