Τα καινούργια Macbook και Macbook Pro!

ax1ss είπε:
ΟΧΙ , δεν "το πιασαμε" και ουτε θελουμε να πιασουμε το δικο σου παρασυνθημα!
Το δικό μου; Φίλε μου, δεν είναι προσωπικές απόψεις αυτά που έγραψα, ούτε γνώμη πάνω σε κάτι.

ο jobs οχι απλα ειπε πως δεν θα επερθουν αυξησεις αλλα μαλιστα οτι μειωνεται το κοστος και το εξηγει με ενα  ωραιο βιντεακι που δειχνει πως μειωνεται η συσκευασια--> αρα θα  χωρανε περισσοτερα macbook σε ενα αεροπλανο--> αρα θα μισθωνουν λιγοτερες πτησεις και αυτο θα ωφελησει την τσεπη του καταναλωτη!
Προσωπικά έχω εκφραστεί και προηγουμένως σχετικά με το πόσο πολύ υπολογίζω πλέον τις δηλώσεις του Jobs και τη φερεγγυότητά τους. Και πάλι όμως, δε με απασχολεί αυτό.

Αυτό που εγώ σου είπα και δεν θέλεις να καταλάβεις είναι ότι ΕΦΟΣΟΝ υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές εν Ελλάδι, το ίδιο θα γίνει με αυτές στο εξωτερικό. Ούτε ξέρω πόσα Macbooks θα χωρέσουν σε ένα αεροπλάνο, ούτε τίποτα αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να είναι φτηνά έξω και ακριβά στην Ελλάδα, στο υπογράφω αυτό.

Στον δρομο δεν θα βγω για αυτο , αλλα δεν θα αφησω κανενα (που μπορει να εκπροσωπει συμφεροντα εταιρειων) να παραμμυθιαζει τον κοσμο και να λεει πως θα επελθουν αυξησεις παγκοσμιως ! και αν δεν σας κανει --παρτε PC! ..και ναι για μενα εχει τεραστια διαφορα το PC με το MAC ---
Πες μας ότι τα παίρνω κι από τη Microsoft κιόλας! Ευτυχώς έχω αποδείξει πολλάκις ότι το παραμύθιασμα δεν ανήκει στα αγαπημένα μου σπορ και ιδιαίτερα γύρω από τους υπολογιστές. Όσο για τα συμφέροντα, ελπίζω να καταλαβαίνεις κι εσύ πόσο άκυρη δήλωση ήταν.

Κι αν τελικά μετράει τόσο πολύ το Mac για σένα, πλήρωσέ το! Αν θες να γλιτώσεις λεφτά, ναι, πάρε PC γιατί μόνο έτσι θα πάρεις κάτι όντως φτηνότερο. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει, ούτε υποστηρίζω ότι είναι καλύτερο. Αλλά τον απαυτό μας να χτυπάμε κάτω ομαδικώς, είναι φτηνότερα τα μπ%^$δέλα τα PC, πως να το κάνουμε;

Τέλος πάντων, αν θέλεις να καταλάβεις έχει καλώς. Κάνε ό,τι θέλεις, ψάξε μαγαζιά έξω, πάρτο από εδώ, ποσώς με ενδιαφέρει. Δε χρειάζεται όμως να πετάς ανυπόστατες κατηγορίες και να προσβάλλεις έναν άνθρωπο που πάει να σου πει πέντε χρήσιμα πράγματα σχετικά με την αγορά (την οποία εμφανέστατα δεν γνωρίζεις). Και προπαντώς, μη χάνεις την ψυχραιμία σου όταν ακους κάτι που δεν σε συμφέρει.

Tο @#@$# πάλι το θέμα,Alchemist,προσφέρεις τις χρήσιμες συμβουλές σου,το ύφος σου όμως δεν προσφέρεται.

1. το αν θα ακριβύνουν  εξω τα mac οπως στην Ελλαδα θα το δουμε! (να δουμε στην Γερμανια σε κανα 2 βδομαδες ποσο θα πουλανε το νεο macbook και ποσο το παλιο)

2. Αν δεν λαμβανεις τις δηλωσεις του jobs στα σοβαρα--εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου, καποιοι αλλοι το κανουν (και δεν μιλαω μονο για μενα)!

3. Το αν ξερω την αγορα ή οχι ..ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα.

4. Και για τις κατηγοριες--οποιος εχει την μυγα...  

Κι αν τελικά μετράει τόσο πολύ το Mac για σένα, πλήρωσέ το!
5. και η gibson les paul μετράει πολυ για μενα, αλλα δεν θα την παρω απο Ελλάδα.

Ίδωμεν..

...επειδή εγώ, εγώ την ξέρω αυτήν την βδελυρή και ραδιούργα ελληνική λαχαναγορά και εγώ θα αγοράσω το μηλαράκι μου από αυτά μωρέ, τα πως τα λένε; τα e-shop και στον όνειρο, μου λάλησε ο Stevie μην πάρεις PC.

ax1ss είπε:
αλλα δεν θα αφησω κανενα (που μπορει να εκπροσωπει συμφεροντα εταιρειων) να παραμμυθιαζει τον κοσμο και να λεει πως θα επελθουν αυξησεις παγκοσμιως ! και αν δεν σας κανει --παρτε PC!
Μπορείς να μας πείς αν με αυτή την δήλωση υπονοείς κάτι για τον Alchemist??

...την μύγα μάλλον εσυ την έχεις!!

ax1ss έχεις συγκεκριμένες πληροφορίες που σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα έχουμε πολύ διαφοροποιημένες τιμές από τη Γερμανία? Γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα (πριν περίπου ένα χρόνο) είχαμε παρόμοιες τιμές όπως και όλη η ΕΕ.

Επιπροσθέτως, θέλεις να πεις κάτι συγκεκριμένο για το θέμα μας, τον Alchemist, ή έστω -off topic- για τη ζωή, τον κόσμο... ή απλά δεν την παλεύεις σήμερα? :)

ax1ss είπε:
και η gibson les paul μετράει πολυ για μενα, αλλα δεν θα την παρω απο Ελλάδα.
Μήπως συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Μία κιθάρα που διανέμεται σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο κατάστημα λιανικής (οπότε ο κάθε έμπορος μπορεί να την κοστολογήσει όσο του καπνίσει) και πουλάει 5 κομμάτια το μήνα (και πολλά λέω) δεν έχει καμία σχέση με έναν υπολογιστή που διανέμεται σε συγκεκριμένα καταστήματα (με καθορισμένη πολιτική τιμών) και πουλάει εκατοντάδες κομμάτια το μήνα.

Προσωπικά το έχω ψάξει και οι μόνες διαφοροποιήσεις τιμών από άλλα κράτη της ΕΕ σε Mac είναι αυτές που οφείλονται στις διαφορές ΦΠΑ. ;)

giannis είπε:
Tο @#@$# πάλι το θέμα,Alchemist,προσφέρεις τις χρήσιμες συμβουλές σου,το ύφος σου όμως δεν προσφέρεται.
Επειδή σίγουρα φαίνεται πολύ επιθετικό το παραπάνω μου,θα ήθελα να το επαναδιατυπώσω,γιατί είναι αίσχος και βγάζει λάθος νόημα για μενα,και σίγουρα για τον Alchemist.Ήθελα να γενικολογήσω..

Απλά και γενικά,μιας και δεν γνωριζόμαστε στο νόιζ (θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)

ας είμαστε λίγο ποιο ευγενικοί,ας μην υπάρχουν οι διενέξεις...

Γραφικός γίνομαι,πιθανόν να μην δοθεί σημασία σε αυτό..

"Αυτά"

ή απλά δεν την παλεύεις σήμερα?
Δεν ξερω αν την παλευω ή οχι , αλλα ξερω οτι πολυς κοσμος που αγοραζει απο e-shop στο εξωτερικο (mac+pc) ..μαλλον δεν ειναι τρελος και μαλλον δεν το κανει απο Βιτσιο.

ax1ss είπε:
Έχω ισχυρότατες αμφιβολίες για όλα τα φραστικά πυροτεχνήματα που προηγήθηκαν, αλλά κυρίως για αυτό. Τον Alchemist τον ξέρω προσωπικά, και σέβομαι την γνώμη του μιας και είναι επαγγελματίας του χώρου της πληροφορικής. Ξεκαθαρίστηκε αυτό; Χάπι νάου;

Ή αργότερα;  ;D

OK παιδιά, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του από την κουβέντα.

Όποιος νομίζει ότι είναι καλύτερα να πάρει υπολογιστή από το εξωτερικό, είναι ελεύθερος να το κάνει*.

Όποιος θεωρεί ότι εκπροσωπώ συμφέροντα, ας μη μου ξαναδώσει σημασία*.

Όποιος ξέρει την αγορά, ας καταλάβει αν πρέπει να με ακούσει ή όχι*.

Ευχαριστώ τον Γιάννη για τη διευκρίνηση που έκανε και όσους εμπιστεύονται τα λεγόμενά μου για τον χ,ψ λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να τον αναλύουμε περισσότερο.

*τα σημεία αυτά απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως, σε κανέναν προσωπικά.

εντάξει ,λίγο σεβασμός στον alchemist, μιλάμε για ένα απο τα πιο καλοπροέραιτα άτομα εδω μέσα.

όσο για τα macbook,ναι είναι πιο φτηνά πλεόν,όχι αυτά με το καινούργιο design αλλά το άσπρο το οποίο κοστίζει κάτω απο χιλιάρικο και έχει και firewire. γενικά όμως οι τιμές των mac είναι πιο πάνω απο τον ανταγωνισμό είτε το πάρεις απο το εσωτερικό ή το εξωτερικό,άλλοι το δεχονται και κάνουν μόκο λόγω λειτουργικού, άλλοι όχι...

Έχω ισχυρότατες αμφιβολίες για όλα τα φραστικά πυροτεχνήματα που προηγήθηκαν, αλλά κυρίως για αυτό.
ΟΚ, αν ειμαι τοσο ασχετος για θημυθειτε λιγο την διαφορα τιμης που ειχαν στο εξωτερικο τα προηγουμενα macbooks σε σχεση με αυτα στην Ελλαδα πριν απο 8 μηνες περιπου!   Και μετα ελα να μου μιλησεις για πυροτεχνηματα! 

Αλλα ΟΚ , απλα ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και ανυποστατος!  οποτε μιας και δεν κατεχω την γνωση της αγορας (παρολο που ειμαι της δουλειας (πληροφορικη)--αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο! )   Σταματαω να μιλαω και να πεταω φαρφαρες!   και ας πουμε ολοι οτι οι τιμες στην Ελλαδα ειναι ιδιες με την υπολοιπη Ε.Ε.   ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλε ax1ss, εγώ από όλα αυτά που διάβασα, δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε ότι είσαι "κάποιος", γνώστης, πληροφορικάριος, περπατημένος στην αγορά κτλ κτλ...

Όσο συντομότερα καταλάβεις ότι στο φόρουμ είσαι απλώς ο ax1ss και τίποτα άλλο, και το σεβασμό των άλλων τον κερδίζεις με αυτά που γράφεις εδώ μέσα, με τον τρόπο που τα γράφεις, με τον τρόπο που "συμπεριφέρεσαι" και όχι με το υφάκι που πλασάρεις τόσο καιρό (σε αυτό το thread τουλάχιστον), τόσο πιθανότερο είναι να μην καταλήξεις να θεωρείσαι (δικαίως) άλλος ένας γραφικός του φόρουμ και να μην σε παίρνει κανένας στα σοβαρά, ακόμα και όταν λες σωστά πράγματα.

Να 'μαστε πάλι...ξέρω-ξέρω, τα ίδια και τα ίδια... ::) ::)

η ερώτηση είναι η εξής:

"Κάνουν τα καινούργια Macbook Pro για τους μουσικούς, ναί ή όχι;" (μήπως πια, κάνουν για όλους τους άλλους εκτός των μουσικών;  :P :P

Έχει κανείς νεότερα δεδομένα/ πληροφορίες;;

Φιλικά  ;)

τελικα εφτασαν τα νεα MBP η οχι ακομα????

το εχει κανεις στα χερια του να μας πει??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back