Το δικό μου; Φίλε μου, δεν είναι προσωπικές απόψεις αυτά που έγραψα, ούτε γνώμη πάνω σε κάτι.ax1ss είπε:ΟΧΙ , δεν "το πιασαμε" και ουτε θελουμε να πιασουμε το δικο σου παρασυνθημα!
Προσωπικά έχω εκφραστεί και προηγουμένως σχετικά με το πόσο πολύ υπολογίζω πλέον τις δηλώσεις του Jobs και τη φερεγγυότητά τους. Και πάλι όμως, δε με απασχολεί αυτό.ο jobs οχι απλα ειπε πως δεν θα επερθουν αυξησεις αλλα μαλιστα οτι μειωνεται το κοστος και το εξηγει με ενα ωραιο βιντεακι που δειχνει πως μειωνεται η συσκευασια--> αρα θα χωρανε περισσοτερα macbook σε ενα αεροπλανο--> αρα θα μισθωνουν λιγοτερες πτησεις και αυτο θα ωφελησει την τσεπη του καταναλωτη!
Αυτό που εγώ σου είπα και δεν θέλεις να καταλάβεις είναι ότι ΕΦΟΣΟΝ υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές εν Ελλάδι, το ίδιο θα γίνει με αυτές στο εξωτερικό. Ούτε ξέρω πόσα Macbooks θα χωρέσουν σε ένα αεροπλάνο, ούτε τίποτα αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να είναι φτηνά έξω και ακριβά στην Ελλάδα, στο υπογράφω αυτό.
Πες μας ότι τα παίρνω κι από τη Microsoft κιόλας! Ευτυχώς έχω αποδείξει πολλάκις ότι το παραμύθιασμα δεν ανήκει στα αγαπημένα μου σπορ και ιδιαίτερα γύρω από τους υπολογιστές. Όσο για τα συμφέροντα, ελπίζω να καταλαβαίνεις κι εσύ πόσο άκυρη δήλωση ήταν.Στον δρομο δεν θα βγω για αυτο , αλλα δεν θα αφησω κανενα (που μπορει να εκπροσωπει συμφεροντα εταιρειων) να παραμμυθιαζει τον κοσμο και να λεει πως θα επελθουν αυξησεις παγκοσμιως ! και αν δεν σας κανει --παρτε PC! ..και ναι για μενα εχει τεραστια διαφορα το PC με το MAC ---
Κι αν τελικά μετράει τόσο πολύ το Mac για σένα, πλήρωσέ το! Αν θες να γλιτώσεις λεφτά, ναι, πάρε PC γιατί μόνο έτσι θα πάρεις κάτι όντως φτηνότερο. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει, ούτε υποστηρίζω ότι είναι καλύτερο. Αλλά τον απαυτό μας να χτυπάμε κάτω ομαδικώς, είναι φτηνότερα τα μπ%^$δέλα τα PC, πως να το κάνουμε;
Τέλος πάντων, αν θέλεις να καταλάβεις έχει καλώς. Κάνε ό,τι θέλεις, ψάξε μαγαζιά έξω, πάρτο από εδώ, ποσώς με ενδιαφέρει. Δε χρειάζεται όμως να πετάς ανυπόστατες κατηγορίες και να προσβάλλεις έναν άνθρωπο που πάει να σου πει πέντε χρήσιμα πράγματα σχετικά με την αγορά (την οποία εμφανέστατα δεν γνωρίζεις). Και προπαντώς, μη χάνεις την ψυχραιμία σου όταν ακους κάτι που δεν σε συμφέρει.