5. και η gibson les paul μετράει πολυ για μενα, αλλα δεν θα την παρω απο Ελλάδα.Κι αν τελικά μετράει τόσο πολύ το Mac για σένα, πλήρωσέ το!
Μπορείς να μας πείς αν με αυτή την δήλωση υπονοείς κάτι για τον Alchemist??ax1ss είπε:αλλα δεν θα αφησω κανενα (που μπορει να εκπροσωπει συμφεροντα εταιρειων) να παραμμυθιαζει τον κοσμο και να λεει πως θα επελθουν αυξησεις παγκοσμιως ! και αν δεν σας κανει --παρτε PC!
Μήπως συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Μία κιθάρα που διανέμεται σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο κατάστημα λιανικής (οπότε ο κάθε έμπορος μπορεί να την κοστολογήσει όσο του καπνίσει) και πουλάει 5 κομμάτια το μήνα (και πολλά λέω) δεν έχει καμία σχέση με έναν υπολογιστή που διανέμεται σε συγκεκριμένα καταστήματα (με καθορισμένη πολιτική τιμών) και πουλάει εκατοντάδες κομμάτια το μήνα.ax1ss είπε:και η gibson les paul μετράει πολυ για μενα, αλλα δεν θα την παρω απο Ελλάδα.
Επειδή σίγουρα φαίνεται πολύ επιθετικό το παραπάνω μου,θα ήθελα να το επαναδιατυπώσω,γιατί είναι αίσχος και βγάζει λάθος νόημα για μενα,και σίγουρα για τον Alchemist.Ήθελα να γενικολογήσω..giannis είπε:Tο @#@$# πάλι το θέμα,Alchemist,προσφέρεις τις χρήσιμες συμβουλές σου,το ύφος σου όμως δεν προσφέρεται.
Δεν ξερω αν την παλευω ή οχι , αλλα ξερω οτι πολυς κοσμος που αγοραζει απο e-shop στο εξωτερικο (mac+pc) ..μαλλον δεν ειναι τρελος και μαλλον δεν το κανει απο Βιτσιο.ή απλά δεν την παλεύεις σήμερα?
Έχω ισχυρότατες αμφιβολίες για όλα τα φραστικά πυροτεχνήματα που προηγήθηκαν, αλλά κυρίως για αυτό. Τον Alchemist τον ξέρω προσωπικά, και σέβομαι την γνώμη του μιας και είναι επαγγελματίας του χώρου της πληροφορικής. Ξεκαθαρίστηκε αυτό; Χάπι νάου;ax1ss είπε:3. Το αν ξερω την αγορα ή οχι ..ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα.
Έχω ισχυρότατες αμφιβολίες για όλα τα φραστικά πυροτεχνήματα που προηγήθηκαν, αλλά κυρίως για αυτό.
ΟΚ, αν ειμαι τοσο ασχετος για θημυθειτε λιγο την διαφορα τιμης που ειχαν στο εξωτερικο τα προηγουμενα macbooks σε σχεση με αυτα στην Ελλαδα πριν απο 8 μηνες περιπου! Και μετα ελα να μου μιλησεις για πυροτεχνηματα!3. Το αν ξερω την αγορα ή οχι ..ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα.