Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

pericles

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Αποφασισα να ανεβασω αυτο το θεμα σκοπευοντας να δειξω την γυμνια της εποχης μας σε γκρουπ τετοιου μεγεθους και παραγωγης εργου που εχει μεινει στην Ιστορια .Πιστευω οτι απο τα σημερινα συγκροτηματα δεν φθανει κανενα απο τα παρακατω αναφερομενα γκρουπς σε παραγωγη μουσικης ,image, πρωτοπορια .Δυστυχως μας τελειωσε η φαντασια ;ποιος ξερει; Αντιθετα υπαρχουν πολλοι καλοι νεοι μουσικοι (σε τεχνικο επιπεδο παντα ) οι οποιοι μην εχοντας ισως τι να παιξουν καινουργιο αναλισκονται σε επαναληψεις η διασκευες των κομματιων (σημα κατατεθεν των παρακατω γκρουπ ).

Η σειρα ειναι κατα δικη μου αξιολογηση και δεν σημαινει τιποτα παραπανω απο αυτο (για να εξηγουμαστε )

1.BEATLES,2.CREAM,3.STONES ,4.THE WHO,5.JETHRO TULL ,6.DEEP PURPLE,7.LED ZEPPELIN,

8.EMERSON LAKE & PALMER ,9.KING KRIMSON ,10.YES .

Ακολουθουν χαρακτηριστικα videos /video promo απο τα ανωτερω συγκροτηματα.( οσα υπαρχουν βεβαια )

pericles είπε:
Nαι καλε μου marathon δεν παρηγαγαν ποσοτητες αλλα ορισμενα διαμαντια σαν και αυτο.
Ενώ, ας πούμε, οι Genessis που παρήγαγαν και ποσότητα και διαμάντια λείπουν από τη 60s λίστα σου... ;D

Ωραιο ποστ.

Προβλεπω σε λιγο να γινεται εδω της εκδιδομενης... ;D

asterix11.png

Waterfall-K είπε:
Μπααα....απλά θα γεμίσει με videos κάθε τύπου...

Ειναι ευκολο να γινει, αρκει να γραψει καποιος, για παραδειγμα, "τι δουλεια εχουν στη λιστα οι Rolling Stones" και να αρχισει το πανηγυρι...
pfeif.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
Ωραιο ποστ.

asterix11.png
    :o :o :o :o :o :o+1

Πολύ καλό  ;D ;D ;D ;D

1.BEATLES,2.CREAM,3.STONES ,4.THE WHO,5.JETHRO TULL ,6.DEEP PURPLE,7.LED ZEPPELIN,8.EMERSON LAKE & PALMER ,9.KING KRIMSON ,10.YES .
Γεροντο-selections...... ;D ;D

Απο τους παραπανω οι μονοι που...ΑΝΤΕΧΩ να ακουσω εν ετη 2013 ειναι οι Beatles,οι Stones αντε και οι WHO καθως και οι LED ZEPPELIN (αν μου βρεις κανα studio tape & κανω mute τη φωνη,τη κιθαρα και το μπασο και ακουω μονο τα ντραμς.. ;D)

Τα περισσοτερα κομματια των υπολοιπων εχουν ΟΛΑ τα no-nos in my book...εχουν ΠΛΗΚΤΡΑ.. ;D,διαρκουν πανω απο 3,5 λεπτα ,εχουν ΣΟΛΑ οχι μονο κιθαρας αλλα και...πληκτρων και ακουσον ακουσον ακομα και ντραμς και μπασου,πολλες αλλαγες και fills στα ντραμς,εχουν κατι στιχους που μιλανε για μαγισσες , ξωτικα και  πλανητες.... ;D

Καλά εδώ μέσα είστε όλοι άσχετοι  ;D ;D ;D ;D ;D  Άκου σούπερ γκρουπ οι Beatles (σούπα γκρουπ είναι)  ;D ;D ;D

νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό για να πυροδοτήσει το Γαλατικό χωριό   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Stones, Beatles, Floyd, Zeppelin είναι αυτά που θεωρώ ότι δικαιωματικά απαρτίζουν την τετράδα των παλαιών. Από κει και πέρα υπάρχουν (κατά το δοκούν) πάρα πολλά μεγάλα/πολύ μεγάλα/ τεράστια γκρουπ από τα παλιά που αρέσουν/δεν αρέσουν.

Σαφώς υπάρχουν και νεότερα. (U2, Dire Straits,,,,)

Και νεότερα (Radiohead,,,,,)

Supergroup βέβαια σημαίνει άλλο πράγμα.

Καλά λέει ο SF. Γεροντοκουβέντες. ;D

audiokostas είπε:
Καλά λέει ο SF. Γεροντοκουβέντες. ;D
Και όχι μόνο... Ποιος είναι αυτός ο αψηλός που ξεκίνησε το θέμα;  ;)

Και τι συμβαίνει όταν ανεβάζει τέτοια θέματα;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Και που είναι οι Rush, ε;  ;D ;D ;D ;D

Μήπως να καθορίζαμε τι είναι supergroup πρώτα;

Θα το πάω λίγο στην πλάκα και θα προτείνω δύο ονόματα(δεν θέλω να σνομπάρω τα πρόσωπα που τραγουδάνε)

Tampakis

ΕΤΣΙ !!!μπραβο keep it up!!!

@Superfunk ....καλως το πουροτεκνο!!!!

@Τερρυ ....δηλαδη κραταμε πισινη ;

Περιμενω τον αλλο δημογεροντα και πελατη μου να εκφερει γνωμη ;D

Σοβαρα τωρα παιδια ειναι αληθεια οτι η λιστα ειναι μικρη αν θελετε βαλτε απο ενα βιντεακι ο καθενας σας στα ηδη  αναγεγραμμενα γκρουπ να το κλεισουμε και να παμε σε αυτα που εχω παραλειψει για λογους οικονομιας χωρου &χρονου. ;D ;D ;D ;D

κλπ κλπ κλπ.....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα