...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;DSPYROID είπε:3. Telegun MSD (δεν το εχω αλλα ελπιζω καποια στιγμη...)
ούτε και εγώ τα 3 που έβαλα... αλλά θα είχα αγοράσει ένα δορυφορικό τηλέφωνο με τα λεφτά που θα μου περίσσευαν... αγοράζοντας μαϊμούδες ξέφυγα από τις μαϊμούδες... 8) bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbloody_sunday είπε:...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;D
Γίνεται,άμα το έχει δοκιμάσει κάπου και το έχει βάλει στο μάτι.bloody_sunday είπε:...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;D
kostasink είπε:ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ !!! ;D
...και καλά κούλουμα!Γίνεται,άμα το έχει δοκιμάσει κάπου και το έχει βάλει στο μάτι.
bloody_sunday είπε:...δεν το έχεις και είναι ήδη το αγαπημένο σου? ;D
Γιατι πειραζει;Γίνεται,άμα το έχει δοκιμάσει κάπου και το έχει βάλει στο μάτι.
Όχι φίλε μου τι να πειράξει,μακάρι να το αποκτήσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα.SPYROID είπε:Γιατι πειραζει;
Για κτηνωδης θα συμφωνησω, για vintage δε θα το λεγα εκτος και θεωρεις τον 80's thrash ηχο vintage...kostasink είπε:... MARSHALL shredmaster UK . κτηνωδης vintage ηχος ακομη και κατευθειαν στη καρτα ηχου...
To καταλαβαίνω απόλυτα (κι εδώ μια απ'τα ίδια). Όμως άλλο "αγαπημένο" (που προϋποθέτει συνύπαρξη) κι άλλο "ποθούμενο".SPYROID είπε:Ξερω και εγω ρε 'συ.
Καπιες φορες εδω μεσα....
Και δεν ειδα και καπου να λεει το θεμα
"Τα 3 αγαπημενα σας πεταλακια που εχετε στον εξοπλισμο σας!!!"
Δυστυχως δεν μενουν πια ουτε για καλωδιο εξτρα. :'(
Το garland πηγε στα καταλληλα χερια...kostasink είπε:1. GARLAND preamp... thanx sottos9
2. LINE6 DL-4 (Kυριως για τη λουπα)
3. MARSHALL shredmaster UK . κτηνωδης vintage ηχος ακομη και κατευθειαν στη καρτα ηχου...
επισης αγαπημενο ειναι και το κουρδιστηρι dt10 korg.. χωρις αυτο μαγκες ..δυσκολα
ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ !!! ;D