• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Synth , Αρμόνιο.Ποιές οι διαφορές??

1ον χαλάρωσε michailovits. Αν δεν ξέρεις τι είναι το trolling για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29

Αυτό το έκανες από την αρχή

Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι αλλά για σκέψου λίγο το εξής:

Ξεκινάει κουβέντα για το αν οι gibson ή οι fender είναι τα καλύτερα κουπιά (κλασσικά πράγματα εδώ μέσα δλδ) και πετάγομαι και λέω κάτι που παίζει να μην στέκει. Με ρωτούν τον λόγο και λέω ότι έτσι άκουσα από μεγαλοεπαγγελματίες του χώρου!!! Σε άλλη συζήτηση για το ποια κιθάρα να αγοράσει κάποιος, πάλι λέω το μακρύ και το κοντό μου και πάλι δικαιολογώ κατά τον ίδιο τρόπο. Και είμαι και εγκάθετος ξεροκέφαλος, παρά τις προτροπές από άλλα μέλη να προσέχω τι λέω και να μην είμαι απόλυτος! Παρόλα αυτά συνεχίζω, ενώ ταυτόχρονα δεν ξέρω να συνδέω την κιθάρα στον ενισχυτή. Αρχίζω και κινώ υποψίες, μέχρι που φτάνω στο σημείο να ρωτήσω ποια η διαφορά μεταξύ 1 ηλεκρικής και μια ηλεκτροακουστικής κιθάρας!!! Ε τότε τι; Περιμένω μετά να με πάρουν στα σοβαρά;

Μην σου πω ότι είσαι και τυχερός γιατί αν οι κουβέντες αυτές γινόντουσαν έχοντας ως θέμα κάτι το κιθαροειδές, ιδίως μέχρι κανά μήνα πίσω προτού φύγουν κάτι παιδιά, τότε θα έβλεπες ότι η αντιμετώπισή σου από τον άνθρωπο με την μοναδική λάμψη μάλλον ήταν ένα ψεγάδι. Ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που σε θα σε περίμενε! :wink:

+1000

Απλά ο cos_dr είναι ο άνθρωπος με την Μοναδική Λάμψη πώς να το κάνουμε.....

Και η πλάκα είναι οτι κάποια στιγμή πήγα να πώ, που να έμπαινε στις κιθάρες και να έλεγε τα ίδια.

Δεν το είχα δεί οτι έκανε τέτοια πόστ κι έκει.

Οκ eye, μηνυμα ελήφθη, σβήνω τα πόστ μου.

Τι ωραία λόγια που άκουσα σήμερα, αντε, πάμε να φάμε :lol:

ουφ....

cos_dr: Και η πλάκα είναι οτι κάποια στιγμή πήγα να πώ, που να έμπαινε στις κιθάρες και να έλεγε τα ίδια.

Δεν το είχα δεί οτι έκανε τέτοια πόστ κι έκει.

Οκ eye, μηνυμα ελήφθη, σβήνω τα πόστ μου

Ε, τώρα τι να πω?Αν δεν σταματάει αυτός θα σταματήσω εγώ.

Οι μόνες καλές κουβέντες που μου είπαν σε αυτό το forum είναι του Wow! . Επίσης είναι ο μόνος που δεν έγινε "εχθρός μου"

............................................................................................................

Το έκανα επεξεργασία και έσβησα και μερικά ακόμη που δεν ήθελα να πω.

Ζητώ συγγνώμη απο όλους και απο το forum

:oops: :oops: :oops:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάτσε εγώ δεν είπα ότι μπήκες. Είπα σκέψου να ΕΜΠΕΝΑ και να έλεγα παρόμοια με αυτά που έλεγες. Α ναι και ΕΓΡΑΨΑ:

Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι αλλά για σκέψου λίγο το εξής:
Πάντως επειδή είμαστε καλά παιδιά για δες εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Synthesizer

Και εδώ:

http://www.kvraudio.com/wiki/?id=Synthesizer

Για τα αρμόνια/arrangers αν βρω κάτι θα σου στείλω

Οι μόνες καλές κουβέντες που μου είπαν σε αυτό το forum είναι του Wow! . Επίσης είναι ο μόνος που δεν έγινε "εχθρός μου"
Χα χα είναι νωρίς ακόμα, περίμενε λίγο και θα δεις! :lol: :lol: :lol:

ok sorry.

ευχαριστώ

[[((και ελπίζω ειδικά με τον Wow! να μη γίνουμε ποτέ "εχθροί"]]))

:D :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα