Sympathy for the devil

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
Σπάνιο δι εμέ να πω καλή κουβέντα περί στόουνς και μάλιστα με το Κιθ εις του μπασσο  ;D

Με αρέσει η ταχύτητα του τέμπου ,με αρέσει η κιθάρα του Κλάφτον ,αν και στο τέλος ακούγεται πιο πουλί ο Ρόνις .Με αρέ ο Κιθ στο μπάσσο καθότι αυτός ήταν που  πρωτοέγραψε κιόλας αυτή τη μπασσογραμμή που είναι και η βάση και ουσία του τραγουδιού ,με αρέ ακόμα και ο Τζάγκερ που εδώ είναι κομμάτι πρέζα  ;D

Με αρέ τέλος που κρατάει 14 ολόκληρα λεφτά  ;D....αυτό το άσμα πάντα μου φαινόταν μικρό σε διάρκεια ,μάκαρι να κράταγε αιώνια ,οι δε στίχοι του ,θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία .

Ευχαριστώ  :)

Α ναι άκουσα κι αυτό επ ευκαιρίας ,δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα περί Σαντάνα ,επίσης δεν έχω ξανακούσει βιολί στο σύμπαθι ,παραταύτα ,όντως είναι ηχογράφηση εποχής 75-76 ,σίγουρα είναι μέσα ο μακαρίτης ο Πρέστον και τα κρουστά είναι σήμα κατατεθέν Όλι Μπράουν 

Ωραία διάρκεια  ;D

Τερρρρρρράστιο κομμάτι, δεν είναι τυχαία το πιο αγαπημένο τραγούδι των οπαδών των Stones από την ατελείωτη γκάμα τους. Κολλητικό μέχρι αηδίας, ξεκινάει πιο χαλαρά και όσο περνάει η ώρα διαολεύει!

Όσο για το αν είναι ο Σαντάνας, ναι αυτός είναι! Ο Κλάφτον και ο Σαντάνας ανέβηκαν στη σκηνή στα encore των Stones για 3-4 σόου στην αμερικάνικη τουρνέ του '75.

Bonus: Παραθέτω τα Sympathy For The Devil facts από μία εκπληκτικά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που συνιστώ σε όλους να την ξεψαχνίσουν.

http://www.songfacts.com/detail.php?id=509

Cheers

Nicholas_tsili είπε:
Τερρρρρρράστιο κομμάτι, δεν είναι τυχαία το πιο αγαπημένο τραγούδι των οπαδών των Stones από την ατελείωτη γκάμα τους. Κολλητικό μέχρι αηδίας, ξεκινάει πιο χαλαρά και όσο περνάει η ώρα διαολεύει!

Όσο για το αν είναι ο Σαντάνας, ναι αυτός είναι! Ο Κλάφτον και ο Σαντάνας ανέβηκαν στη σκηνή στα encore των Stones για 3-4 σόου στην αμερικάνικη τουρνέ του '75.

Bonus: Παραθέτω τα Sympathy For The Devil facts από μία εκπληκτικά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που συνιστώ σε όλους να την ξεψαχνίσουν.

http://www.songfacts.com/detail.php?id=509

Cheers
Εγώ φίλε είμαι μπιλτικός ,απλά είπα να το παίξω πολίτικαλ κορέκτ και να αποδεχτω τους μαλιάγκουρες  ;DΚαμία σχέση τους σιχαίνομαι ;D ;D ;D

ΥΓ ευχαριστώ για το λινκ ενδιαφέρον

ΥΓ 2 Δεν ακούω στόουνς με τη καμία ,τους σιχαίνομαι ,αυτός ο Τζάγκερ είναι κλάρα ,λίγο Ρίτσαρντς ακούω κι αυτό επειδή είναι άντρας ,σαν τον Γου Του τον μπουθαρίστα ένα πράμα  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back