Super Colossal

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Γιατί και αυτή η χρονιά αναμένεται να είναι κολοσσιαία σε πάρα πολλά επίπεδα  ;)  8)

Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα  :)

Super_Colossal.mp3

Attachments

ignantios είπε:
Μπραβο ρε ....

Ευχαριστώ φιλαράκι  :)Καλή χρονιά, να είμαστε καλά να παίζουμε καράφλα  ;D

hyperpanos είπε:
Καλή χρονιά, να είμαστε καλά να παίζουμε με καράφλα  ;D
εσυ να παιζεις οπως θελεις ...εγω εχω και μια ιστορια πισω μου και δεν μου επιτρεπει να χασω το μεταξενιο μου μαλλι..... ;D

ignantios είπε:
εσυ να παιζεις οπως θελεις ...εγω εχω και μια ιστορια πισω μου και δεν μου επιτρεπει να χασω το μεταξενιο μου μαλλι..... ;D
Άσε δράμα η κατάσταση , γιατί και εγώ έχω μαλλί για 50 καραφλούς  ;D ;D ;D παρά τα χρονάκια μου.

Ωραιος Πανο!

hyperpanos είπε:
Καλή χρονιά, να είμαστε καλά να παίζουμε καράφλα  ;D
Αυτο ξαναπαιξτο. ;D ;D

Καλη χρονια παιδες και με υγεια.

gvour είπε:
Ωραιος Πανο!Αυτο ξαναπαιξτο. ;D ;D

Καλη χρονια παιδες και με υγεια.
Ευχαριστώ φίλε  :)Καλή χρονιά  :)

Ωραιος (οπως παντα).Αλλα λύσε μου μια απορια

hyperpanos είπε:
Ευχαριστώ φιλαράκι  :)

Καλή χρονιά, να είμαστε καλά να παίζουμε καράφλα  ;D
Πως παιζεται η καραφλα?

qesh είπε:
Ωραιος (οπως παντα).Αλλα λύσε μου μια απορια

Πως παιζεται η καραφλα?
Με ψιλό γυαλόχαρτο και πολύ τρίψιμο  ;D ;D ;DΣε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια  ;)

Kαλή χρονιά Πάνο (και σε όλους τους υπόλοιπους)!

Λοιπόν θα προτείνω το εν λόγω κομμάτι για ύμνο της ομαδάρας μας στο μπάσκετ! ''Σουπερ-κολοσσάρα ολέ''! Με τα πνευματικά δικαιώματα δεν ξέρω τί θα γίνει, ελπίζω ο καράφλας να σε αφήσει να κάνεις χρησικτησία μετά από τόσα cover.  ;D ;D

%CE%91.%CE%9F._%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%82_%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85_logo.jpg

Lord_Goumis είπε:
Kαλή χρονιά Πάνο (και σε όλους τους υπόλοιπους)!

Λοιπόν θα προτείνω το εν λόγω κομμάτι για ύμνο της ομαδάρας μας στο μπάσκετ! ''Σουπερ-κολοσσάρα ολέ''! Με τα πνευματικά δικαιώματα δεν ξέρω τί θα γίνει, ελπίζω ο καράφλας να σε αφήσει να κάνεις χρησικτησία μετά από τόσα cover.  ;D ;D

%CE%91.%CE%9F._%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%82_%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85_logo.jpg
Όντως φίλε πρέπει να γίνει ύμνος της ομάδας του νησιού, δεν το είχα σκεφτεί ότι έχει το ίδιο όνομα  ;D ;D ;D.Καλή χρονιά με υγεία φίλε  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back