Summer Blues

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Πιο πολύ τζαμ παρά ολοκληρωμένο κομμάτι, έτσι για να ξεσκάσω. Αν έχετε κέφι, ρίξτε καμιά αυτιά.

summer_blues.mp3

Attachments

Ομορφο οπως παντα(και λιγο διαφορετικο απ τα προηγουμενα).Μ αρεσει το bluesy παιξιμο και το χεις καλα.Πολυ ωραιο.

Ποίος σε «έσκασε» ρε Σπύρο…να τον σκοτώσουμε :D :D;;; Μου το γύρισες στα ηλεκτρικά Chicago μονοπάτια! Ε, λοιπόν, μου αρέσει πολύ! Καλά να πάθεις! ;D

Θαυμάσιο! Κάθε φορά δε που ρίχνεις τη Α* νότα με φτιάχνει πολύ. (Στο βασικό θέμα).

* Λα πρέπει να είναι εκτός και αν η κιθάρα μου είναι ξεκούρδιστη. :D

Παιδιά ευχαριστώ.

Νέστορα είναι όντως Λα (αναίρεση) αυτό που σε φτιάχνει.  ;)

Ωραιο μπασιμο στο καλοκαιρι κανουμε παρ ολες τις πολιτικοοικονομικες δυσχερειες.

Επιτελους δροσια!

To μεσημερι θα παω θαλασσα.

Θα ειναι το soundtrack της διαδρομης.

Τοσο πολυ μου αρεσε!

(θα παιξει 2 φορες,ειμαι 7 λεπτα απ την παραλια.. :P)*

Κονγκρατσουλέισιονς jazz!

Eιπα να βαλω του gvour,αλλα αμα το κανω,με βλεπω να σταματαω σε καμιαν ακρη για να κλαψω για καναν παλιο ερωτα ;D

*Και 2 φορες στην επιστροφη... ;)

freerock1974 είπε:
Ωραιο μπασιμο στο καλοκαιρι κανουμε παρ ολες τις πολιτικοοικονομικες δυσχερειες.

Επιτελους δροσια!

Τοσο πολυ μου αρεσε!

Eιπα να βαλω του gvour,αλλα αμα το κανω,με βλεπω να σταματαω σε καμιαν ακρη για να κλαψω για καναν παλιο ερωτα ;D

εγώ είμαι ούτε 5 λεπτά, οπότε μια φορά μόνο προλαβαίνω  ;D ;D ;D, το καμμάτι είναι ωραίο πέρα από την πλάκα.

freerock1974 είπε:

Επιτελους δροσια!

Τοσο πολυ μου αρεσε!

Σταύρο, τελείωσε η χειμερινή περίοδος για φέτος. Στο μυαλό μου κυκλοφορούν μόνο σουινγκάτες γκρουβιές. Επιφυλάσσομαι και για άλλα με πιο φουλ ενορχηστρώσεις με πνευστά, πλήκτρα και πιθανότατα και ραπάρισμα :)

Γαμάτο! Φίλε μου γαμάτο !

(μια μικρή ενστασούλα.....τόσο δα μικρούλα....άσε καμμιά ανάσα στο σολιστικό....)
Κωνσταντίνε χαίρομαι που σου άρεσε. Δεκτό και το περί ανάσας. Επιφυλάσσομαι όπως προείπα.

εγώ είμαι ούτε 5 λεπτά, οπότε μια φορά μόνο προλαβαίνω , το καμμάτι είναι ωραίο πέρα από την πλάκα.
Θεν κιου χάιπερπάνε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back