Πάντως καλό το βιντεάκι αντωνάκη' date=' ΑΛΛΑ έχει 2 μεγάλου μεγέθους παραλήψεις:
WHERE ARE THE BOOBS MAN?
Μάλλον χρειάζεται να αγοράσεις κι εσύ από εκείνα τα μαγικά πολύχρωμα κολιέ και να τα μοιράζεις με το ...γνωστό αντάλλαγμα...1. Zουμε σε μια χωρα οπου oi πιθανοτητες να δεις τοπλες η φουσκωτα σιλικοντα β....α σαν της Παμελας εποχης Baywatch....ειναι απειροελαχιστες
Εγώ να δεις...8.Σε αγαπω...
Έματα, έματα! (βλέπε γνωστό ανέκδοτο με γύφτισσα)...9.Θα μαθεις.....
To φαντασμα αυτο ειμαι εγω...και οχι..δεν σε παρακινει να κοιταξεις!!!!Καλά' date=' χαμπάρι δεν είχα πάρει για το thread αυτό!!!!Αλλά μου γκρίνιαξε λίγο ο Antouan και... την άκουσα κι εγώ!! :lol: :lol:
Λοιπόν:
1. Ευχαριστώ για την αφιέρωση! Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι τέτοιες... κοινωνικές πρωτοβουλίες και μου αφιερώνουν κι εμένανΕ!! :lol:
2. Αντώνη, ότι είσαι άρρωστος το ξέραμε. Ότι είσαι θαρραλέος άρρωστος, τώρα το μάθαμε!!
3. Το καλύτερο το άφησες -δικαίως- για το τέλος. Το σαγόνι μου πονάει ακόμα από το πέσιμο...
4. Θέλω κι εγώ μια τέτοια θεία!!!! :twisted: :twisted:
5. Ερώτηση κρίσης: Στην τελευταία δεσποινίδα (που μου χτύπησε το σαγόνι ντε!), [b']το "φάντασμα" που βγαίνει στα δεξιά και μας παρακινεί να "κοιτάξουμε", έχει σίγουρα τον αντίχειρα προτεταμένο?? Γιατί αλλιώς[/b]... Χε Χε...... :lol: :lol: :lol:
By the way, δεν κάνεις κανένα site κατά τη φιλοσοφία Mike's Apartment? Μπορείς να το πεις Antouan's vespa! :lol: :lol: :lol:
Θα έχει όλο βίντεο με ΔΙΚΑΒΑΛΑ!!!!!!!!!
Ε?
Θενξ Απόστολε Αντώνιε. :wink:
Taki μωρο μου.....τα καλυτερα ερχονται......περιμενε και θα δεις....!!!!antouan μου τι να σου πω εισαι μεγαλο οργιο... :lol: :lol: καταρχην σε ευχαριστω για το ..υλικο που εδωσες στην φαντασια μου και θα μου χρησιμευσει για να κοιμαμαι πιο..γρηγορα αλλα εχω και ενα παραπονο..ρε μ@λ@κ@ δεν εβαλες και τον κ@λο απο κανα 15χρονο(και κατω) για εμας...
υ.γ.γινεται να υπαρχει πιο τελειος κωλος απο τον τελευταιο...; 8O 8O
Κι ομως' date='ρε γαμω το...Το ΑΣΧΗΜΟ ειναι οτι γινεται το μαμημενο.Καθε κωλος και καλυτερος,πως συμβαινει αυτο μονο οι γκομενες ξερουν 8O 8O 8O 8Oυ.γ.γινεται να υπαρχει πιο τελειος κωλος απο τον τελευταιο...; 8O 8O
Γίνεται.υ.γ.γινεται να υπαρχει πιο τελειος κωλος απο τον τελευταιο...; 8O 8O
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τρελη ατακα αντουαν.. :lol: :lol:Γίνεται.υ.γ.γινεται να υπαρχει πιο τελειος κωλος απο τον τελευταιο...; 8O 8O
Τον είδα σήμερα το απόγευμα... και ενημέρωσα πάραυτα τον αγαπητό Αντώνιο' date=' ο οποίος είχε ένα πράγμα να με ρωτήσει:
'Ρε μλκ, κάμερα δεν έχεις μαζί σου;;'
Ναι ρε, κυκλοφορώ με κάμερα νυχθημερόν, μπας και πετύχω το Τέλειο! :lol: :lol: :lol:
Περα απο την πλακα?....ΝΑΙ!Ειναι πλασματα του διαβολου..Παλιοθηλυκα...(λες γιαυτο να επηρρεαστικα τοσο αρνητικα και να χωρισα την δικια μου;; :lol: )
Παστελι και Τάκι (για λόγους ομοιοκαταληξίας): το ότι συμφωνείτε για τις γυναίκες εσείς οι δύο μου φαίνεται ΠΟΛΥ ανησυχητικό !!!!
:lol: :lol: και γιατι αυτο; 8)Παστελι και Τάκι (για λόγους ομοιοκαταληξίας): το ότι συμφωνείτε για τις γυναίκες εσείς οι δύο μου φαίνεται ΠΟΛΥ ανησυχητικό !!!!