- Πόντοι
- 198
Takis με παρξήγησες.
Κατ' αρχήν κάτι άλλες τιμές είχε πάρει το μάτι μου αλλά προφανώς δεν είναι όλες τόσο ακριβές.
(http://www.suhrguitars.com/downloads/pdf/Guitars_2007_Consumer_Price_List.pdf)
Εδώ είδα τη strat να κυμαίνεται απο 3000 - 4000 με extra μέχρι και 600 για κάποια εξωτικά top και φαντάστηκα ότι τα πιό special μοντέλα της έκθεσης μπορεί να κινούνται και παραπάνω.
OK, πάσο, αν μιλάμε για λίγο πάνω απο 2 χιλιάρικα μπορεί και να μην μου φαίνεται τόσο υπερβολικό το ποσό.
Και επίσης θα επαναλάβω αποσπάσματα από παλιότερο post μου.
Αν δεν πάρω usa, θα φτιάξω αυτοσχέδιο όργανο no-name. Δεν έχω καμία δικαιολογία γι αυτό. ¶νθρωποι είμαστε και έχουμε αδυναμίες.
Σου ομιλεί ο πιο επιρρεπής στο παραμύθι λαλακισμένος.... :wink: :wink: :wink:
Κατ' αρχήν κάτι άλλες τιμές είχε πάρει το μάτι μου αλλά προφανώς δεν είναι όλες τόσο ακριβές.
(http://www.suhrguitars.com/downloads/pdf/Guitars_2007_Consumer_Price_List.pdf)
Εδώ είδα τη strat να κυμαίνεται απο 3000 - 4000 με extra μέχρι και 600 για κάποια εξωτικά top και φαντάστηκα ότι τα πιό special μοντέλα της έκθεσης μπορεί να κινούνται και παραπάνω.
OK, πάσο, αν μιλάμε για λίγο πάνω απο 2 χιλιάρικα μπορεί και να μην μου φαίνεται τόσο υπερβολικό το ποσό.
Και επίσης θα επαναλάβω αποσπάσματα από παλιότερο post μου.
και"Μία συχνή ανάγκη -κυρίως ερασιτεχνών όπως εγώ- είναι η επιθυμία για κατοχή ενός οργάνου το οποίο τοποθετείται στη σφαίρα των "καλών" ή "ακριβών" οργάνων ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι και οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με παρόμοια και φτηνότερα όργανα."
και κυρίως"Αν σε πορώνει παραπάνω, πάρτο και μάλλον θα παίζει και καλύτερα γιατί εσύ θα του φέρεσαι καλύτερα. Και στη συντήρηση που του κάνεις και κυρίως θα αισθάνεσαι καλύτερα τη στιγμή που το κρατάς για να παίξεις.
Πίστεψέ με, κι εμένα αν δεν είναι USA η Japan το όργανο δεν με πορώνει."Οι κιθάρες για πολλούς δεν είναι μόνο εργαλεία για να φτιάχνουν μουσική. Είναι αντικείμενα ιδιαίτερης ομορφιάς και συναισθηματικής αξίας. Υπό αυτό το πρίσμα, πολλές φορές παράγοντες όπως το όνομα (και το χρώμα) μπορεί να επηρρεάσουν τον ήχο. Γιατί τον ήχο τον βγάζεις πρώτα εσύ και μετά το όργανο. Συμπερασματικά, νομίζω ότι πολλές από τις διαφορές που διαφημίζονται είναι "αέρας", αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να αγοράζει αέρα αν αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα. "
Αν δεν πάρω usa, θα φτιάξω αυτοσχέδιο όργανο no-name. Δεν έχω καμία δικαιολογία γι αυτό. ¶νθρωποι είμαστε και έχουμε αδυναμίες.
Σου ομιλεί ο πιο επιρρεπής στο παραμύθι λαλακισμένος.... :wink: :wink: :wink: