- Πόντοι
- 38
το εχω φιλαρακι...ασε να ηταν μονο η ..εξωγηινη τεχνικη του καλα θα ηταν...τα κομματια του ειναι και κομματαρες...ψάξτε για video του Guthrie Govan θα μείνετε με το στόμα ανοικτό [απίστευτη τεχνική].
ρε να σε παρει' date='πανω που ειχα ηρεμισει μου δειχνεις κιθαρες Suhr? :wink:[/quote']
ασε ασε..οτι και να λεμε για rockinger,warmoth και και και..οι κιθαρες αυτες ειναι απλα αλλου... 8) α!και το να φτιαξεις bolt on κιθαρα ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ γνωσεις :!superfunk μεινε ψυχραιμος..χεχε :wink: )
+1000 :wink:αν δειτε τον πιτσιρικα που εχει εκει -Nick Sterling...θα παθετε μουν...κα..ολα τα λεφτα...αψογο και ακρως επαγγελματικο παιξιμο..![]()
![]()
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:Greg Howe...Scott Henderson....Guthrie Govan...Doug Aldrich...kαι εμεις εμεις εχουμε ομως Μαζωνακη...Βανδη..Σαρμπελ...Κοκκινου...
Δεν πιστευω οτι ο Μαζωνακης συγκρινεται με το Michael Jackson..ουτε η Κοκκινου me thn Madonna..!!!!!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:Greg Howe...Scott Henderson....Guthrie Govan...Doug Aldrich...kαι εμεις εμεις εχουμε ομως Μαζωνακη...Βανδη..Σαρμπελ...Κοκκινου...
Οι : Μαζωνακη... Βανδη.. Σαρμπελ... Κοκκινου = Enrique Iglesias' date=' Michael Jackson, Madona κλπ.
Οι Greg Howe κλπ είναι οι μουσικοί τους...
'Αρα στην ελληνική σκηνή, άλλου θα πρέπει να κοιτάξεις για να συγκρίνεις.[/b']
να και μια απορητη φωτο που τραβηξα κατα τη διαρκεια της επισκεψης μου στο εργαστηρι του Suhr.Aπεικονιζει το ΒΑΣΙΚΟ εργαλειο κατασκευης των κιθαρων του!
![]()
:lol: :lol: :lol:
ωχ' date='θα με σκοτωσει ο Τακης! :lol: :lol: 8O[/quote']
Superfunk θα σε μαλώσω.Ξέχασες να βγάλεις photo το σημαντικότερο
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δες σε παλιότερα Suhrοπόστ για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.Σε βρίσκω αδιάβαστο :lol: :lol:
πλακα πλακα' date=' για να υποστηριξω τον τακη και μια φορα, δεν υπαρχει περιπτωση να βρειτε ελαφρυτερη κιθαρα απο την suhr του :wink: ρε τακη, μηπως σε κοροιδεψαν και ειναι απο αφρολεξ?? :lol:[/quote']
:lol: :lol: :lol:
καλα δεν σημαινει και τιποτα που ειναι ελαφρια..εχω και μια squier japan εδω σπιτι που ειναι πιο ελαφρια απο την suhr αλλα το οργανο δεν παιζει...ασε,χαλια μαυρα.. :wink:
Δεν πιστευω οτι ο Μαζωνακης συγκρινεται με το Michael Jackson..ουτε η Κοκκινου me thn Madonna..!!!!!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:Greg Howe...Scott Henderson....Guthrie Govan...Doug Aldrich...kαι εμεις εμεις εχουμε ομως Μαζωνακη...Βανδη..Σαρμπελ...Κοκκινου...
Οι : Μαζωνακη... Βανδη.. Σαρμπελ... Κοκκινου = Enrique Iglesias' date=' Michael Jackson, Madona κλπ.
Οι Greg Howe κλπ είναι οι μουσικοί τους...
'Αρα στην ελληνική σκηνή, άλλου θα πρέπει να κοιτάξεις για να συγκρίνεις.[/b']![]()
![]()