Sugarland - Stuck like glue (Διασκευή)

manos_m

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλους!

Έκανα μια διασκευή στο Stuck like glue. Δείτε το και πείτε μου τις γνώμες σας.

Μπράβο ρε μάγκα, ωραίο βίντεο.

Και η απόδοση του τραγουδιού +

Έφερες και την Tal Wikenfeld να κάνει session στο μπάσσο? :D

Nestoras είπε:
Μπράβο ρε μάγκα, ωραίο βίντεο.

Και η απόδοση του τραγουδιού +

Έφερες και την Tal Wikenfeld να κάνει session στο μπάσσο? :D
Ευχαριστώ πολύ!! Ναι έβαλα και την σύζυγο την Tal στα βάσανα... :)

Χωρίς λόγια..

Πάαααααααααρααααα πολύ ωραία δουλειά  mano.Μπράβο.
Χίλια ευχαριστώ. Να 'σαι καλά!
Χαίρομαι που σας άρεσε.

Μάνο κατά τη γνώμη μου πάντα παρουσιάζεις τις ποιο ολοκληρωμένες δουλείες στο συγκεκριμένο site .

πιστεύω πραγματικά ότι είσαι υπόδειγμα μουσικού και καλλιτέχνη από όλες τις πλευρές .

Απο μένα σου αξίζει ένα τεράστιο μπράβο. :D :D :D

Μα καλά πόσα πουκάμισα έχεις επιτέλους ?  :P  ;D

πάρα πάρα πολύ όμορφο 1000 μπράβο .. κερδίζει τις εντυπώσεις η πολύ καλή δουλειά στο video που κάνεις .

kostas80 είπε:
Μα καλά πόσα πουκάμισα έχεις επιτέλους ?  :P  ;D

πάρα πάρα πολύ όμορφο 1000 μπράβο .. κερδίζει τις εντυπώσεις η πολύ καλή δουλειά στο video που κάνεις .
Τα αλλάζει σαν τα...πουκάμισα. :D

THEOD είπε:
Μάνο κατά τη γνώμη μου πάντα παρουσιάζεις τις ποιο ολοκληρωμένες δουλείες στο συγκεκριμένο site .

πιστεύω πραγματικά ότι είσαι υπόδειγμα μουσικού και καλλιτέχνη από όλες τις πλευρές .

Απο μένα σου αξίζει ένα τεράστιο μπράβο. :D :D :D
Μεγάλη μου τιμή!! Ευχαριστώ πολύ!!

Μα καλά πόσα πουκάμισα έχεις επιτέλους ?  :P  ;D

Αυτά που είδες και άλλα 2 που ήταν άπλυτα... ;D ;D ;D

Τα αλλάζει σαν τα...πουκάμισα. :D
;D ;D :) :D ;D

Ευχαριστώ όλους εσάς που βλέπετε το βίντεο και αφήνετε το σχόλιό σας!!

Η απλότητα σε όλο το μεγαλείο της... Μπράβο. Τι ωραία που είναι να κάνεις κάτι που ξέρεις καλά και να μην χρειάζεται να παίζεις χαζομάρες και να κάνεις περιττά πράγματα για να ικανοποιήσεις τις ανασφάλειές σου. Μπράβο και πάλι.

Απολαυστικό όπως ότι έχω δει από εσένα ως τώρα  :) :) όλα άψογα μέχρι την τελευταία λέπτομέρεια. Πραγματικά ζηλεύω με την καλή έννοια όποτε βλέπω βίντεό σου :)

Τα συγχαρητήρια μου!  :)

Άκουσα τώρα μαζεμένα και τα προηγούμενα σου τα οποία δεν ξέρω πως έγινε αλλά μου είχαν ξεφύγει... :-\

Μου άρεσε πολύ κι ένα original δικό σου.

Μπράβο και πάλι!!

Αυτές  οι τόσο προσεγμένες δουλειές είναι που κάνουν τη διαφορά με όλους εμάς τους απλούς ερασιτέχνες...Φοβερό το video, έχεις τη στόφα μεγάλου σταρ του εξωτερικού, το έχω δει και σε άλλες παραγωγές σου ;)

Συνέχισε να μας μαγεύεις... :)

Ότι και να πω για να σας ευχαριστήσω είναι λίγο!!!

Τα σχόλιά σας και οι επιβραβεύσεις σας είναι πολύ σημαντικά για μένα και έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί προέρχονται από ανθρώπους που ασχολούνται με τη μουσική. Και μάλιστα (από δουλειές σας που έχω ακούσει ή δει), ιδιαίτερα ταλαντούχους!

Ευχαριστώ και πάλι!

Αμάν τώρα το είδα!!!!!!!!! Δεν ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!! Καλά έχεις ξεφύγει λέμε!!!! Πραγματικά δεν ξέρω τί να περιμένω πια! Μπράβο x 1000000!!!

Μπράβο Μάνο !

Απλά Μπράβο !

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back