Α
ΑΓΓΕΛΟΣ
Guest
Εκεί είμαι δόκιμος... Αλλά είμαι και ντόπιος...warpie είπε:Ναι, "Gollege of Koufovouno" ;D
Έλα μεγάλε να σε καβατζωσω
Εκεί είμαι δόκιμος... Αλλά είμαι και ντόπιος...warpie είπε:Ναι, "Gollege of Koufovouno" ;D
Σ' ευχαριστω αλλα δε ξαναπερναω απο εκει ουτε με σφαιρεςΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Εκεί είμαι δόκιμος... Αλλά είμαι και ντόπιος...
Έλα μεγάλε να σε καβατζωσω
Μια χαρα ητανε, διακοπες διαρκειας και γνωρισα και αρκετους ενδιαφεροντες ανθρωπΕς ;D...μετα τη δουλεια και την κουραση που ειχα ριξει στις ΗΠΑ, δουλευοντας και σπουδαζοντας ταυτοχρονα, μου φανηκε...resort πολυτελειας... ;Dwarpie είπε:Ε ενταξει δε πιανεται...
1ο) πληρωνοσουν
2ον) σχεδον καθε μερα και καθε ΣΚ ησουν εξω
3ον) ηταν επιλογη σου
Superfunk είπε:Yes,καλα ητανε...βγαλαμε και λεφτα στο τελος... ;D
Αρα υπηρξες και εσυ ΔΥ. Ησουν δλδ ενας απ'τους που καπηλευτηκαν τον ιδρωτα των ΙΥ.Μια χαρα ητανε, διακοπες διαρκειας και γνωρισα και αρκετους ενδιαφεροντες ανθρωπΕς ;D...μετα τη δουλεια και την κουραση που ειχα ριξει στις ΗΠΑ, δουλευοντας και σπουδαζοντας ταυτοχρονα, μου φανηκε...resort πολυτελειας... ;D
Κι εσύ "μαύρος"?audiokostas είπε:τα παιδιά του όρχου
Μου θύμισες δύο σειρές μου στο Χαϊδάρι ο ένας μαλλιάς και πήρε την αναβολή του και ο άλλος μελαχρινός με ξανθιές ανταύειες και ήταν σαν λεοπαρδαλέ.fusiongtr είπε:Κι εσύ "μαύρος"?
Προς OP.
Αν πας με μαλλί μέχρι τον πωπό, κιθάρες, ενισχυτές, τσιγάρο στο στόμα, ανάλογο ντύσιμο, ένα μπουκάλι ουίσκυ στο χέρι και να πίνεις συνέχεια, έχεις ύφος μπλαζέ, κλπ, ίσως πας για "Γιώτα 5".
Αν δεν χτυπήσεις "Γιώτα 5", πας για "Γ@μησέ τα". ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Περίμενε βρε συ πρώτα να δεις τι παίζει, να γνωρίσεις κανέναν που να έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα, και βλέπεις.
Δηλαδή έτσι φίλΩς;fusiongtr είπε:Αν πας με μαλλί μέχρι τον πωπό, κιθάρες, ενισχυτές, τσιγάρο στο στόμα, ανάλογο ντύσιμο, ένα μπουκάλι ουίσκυ στο χέρι και να πίνεις συνέχεια,..............
Όπως έχουν πει και αρκετοί συμφορουμίτες, έτσι κι εγώ θα σου πω να μην πάρεις τίποτε απολύτως εκτός από κάνα παλιό κινητήρι, που να παίζει και ΜP3, για να μην φρικάρεις...miii είπε:Λοιπόν παρουσιάζομαι Θήβα τό Νοέμβριο καί θέλω άποψείς από παλιούς γιά το τί μπορώ να πάρω μαζί μου από κιθάρες κτλπ πώς θα μπορώ να ηχογραφώ ιδέες κτλπ,εντάξει προφανώς δέ θα κουβαλήσω όλο το στούντιο μαζί μου απλά κάντε προτάσεις,σκεφτόμουν μετά όταν έμπαινα στη μονάδα κτ σε ipad+behringer istudio ,αλλά εφαγά κράξιμο από φίλους,του τύπου εκδρομή νομίζεις ότι πας κτλπ καί να μή κουβαλήσς ούτε κάν καλή κιθάρα κλέβουν κτλπ εσείς τι θα παίρνατε ,πήρατε μαζί σας επίσης θά ήθελα να κουβαλησω καί κτ σε πλήκτρα μπάς και βελτιωθώ...Επίσης πως μπαίνει καποιος στις ορχήστρες του στρατού?λέτε να πάρω καμιά κιθάρα τόν 100 ευρω κάνα casio μικρό και κανένα zoom για ηχογραφήσεις?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Δηλαδή έτσι φίλΩς;
Αν πας έτσι, πας για ΛΥΒ.-
Αυτός πήρε αναβολή, ή .......ο άλλος μελαχρινός με ξανθιές ανταύειες και ήταν σαν λεοπαρδαλέ.
Τα κολλέγια τότε ήταν στρατός.neeq είπε:Α ναι. Και μακριά απο αδελφοτητες με 3 ελληνικα γραμματα (Τ Υ Π, Λ Υ Τ κτλ). Μονο στο spring break μπορεις να ξεφύγεις λίγο αν θες, αλλα γενικα πέρνα και κανα μάθημα, μη μον'αραγμα.