ΣΤΡΑΤΟΣ-τί παιρνω μαζί?

speepingbag γιατι αν μπεις στα σεντονια το λιγοτερο που θα παθεις είναι 10 μερες στο 401
Εμας στη Θηβα τουλαχιστον δεν μας αφηναν να εχουμε υπνοσακους ,μια λυση ,γιατι οντως τα σεντονια και λοιπα ειναι  :P ,να παρει αφρολουτρο μπεταντιν ,θα μυριζεις λιγο σα νοσοκομειο αλλα κανει δουλεια ....οταν οι αλλοι ξυπνουσαν και μετρουσαν ποσα σπυρακια και κοκκινιλες εβγαζαν καθε πρωι..........

Προς τον OP : Δε θα πάρεις μαζί σου απολύτως τίποτε εκτός από φθηνό καρτοκινητό. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν, θα σχηματίσεις προσωπική άποψη για το τι πρέπει να κάνεις. Καλή θητεία.

geodimitri είπε:
Φίλε μου απολύτως τίποτα να μην πάρεις από αυτά που αναφέρεις γιατί τίποτα δεν θα σε αφήσουν να κρατήσεις τη μέρα που θα παρουσιαστείς. Επίσης πάρε κάνα παλιό κινητό, που δεν θα ήθελε κανείς, γιατί εάν κουβαλήσεις μαζί σου ipad, ipod, iphone δεν σε βλέπω να γυρίζεις μαζί τους σπίτι.  ;)

Στο κάτω - κάτω, στρατό θα πας όχι κατασκήνωση.  :)
+ 1000

Και κοίτα όσο το δυνατόν να μην γίνεις "γνωστός" για περνάς απαρατήρητος και να σε "χώνουν" λιγότερο.

Πάρε σώβρακα φανέλες πάτους για τις αρβύλες και λουκέτα.

Ξυριστηκά και σαμπουάν και τέτοια.

Και που είσαι όταν θα γυαλίζεις τις αρβύλες μην βάζεις κανένα κιλό,ίσα ίσα να απλωθεί η μπογιά γιατί το γυάλισμα έρχεται όταν στεγνώσει η "πάστα"και όχι όταν βάζεις πολύ που απλά θα πασαλείβεσαι.

9 μήνες είναι και θα περάσουν στο μπαμ,σκέψου άλλοι εδώ μέσα κάνανε 18.

Καλή θητεία!

Πssssss Αέρας οι 9 μήνες δεν θα προλαβεις ουτε να βαρεθείς 8).Παρε λουκετα σε διαφορα μεγεθη για....τα παντα γιατι θα κλειδωνεις απο το λουκανικο,το όπλο μεχρι και τον πολιτικο σακο που εχεις τα σωβρακα, ξεχνα τα ηλεκτρονικά μπλιμπλικια οπως σου ειπαν παρε το κινητο που ειχες χαρισει στην...γιαγια σου βαλτου μια καρτα και το ποιο σημαντικό οπως ειπωθηκε μη δινεις στοχο και μην κανεις οτι ξερεις πραγματα(εκτος και αν ειναι κατι με ξεκαθαρο οφελος)...στο στρατο αυτο ειναι τεραστιο μειονεκτημα  και η απαρχη των απανταχου χωσιμάτων ;D.

warpie είπε:
Μονο 9 μηνες ειναι τωρα?

9 μηνες ειχα κανει να παρω αδεια  ???
Ναι αλλα τοτε ηταν κολεγιο...

;D ;D ;D

εχω μεινει σπιτσλες. και μονο που τον φανταζομαι στη πυλη με το σακ βουαγιαζ στον ωμο το gigbag στο ενα χερι και κανα ενισχυτακι μικρο στο αλλο μου εφυγε η μασελα......φανταζεσαι? κρεβατι αεροδρομιο,φακελο υποφακελο και απο πισω το λουκανικο το ενισχυτακι και πανω η ηλεκτρικη.  ;D ;D ;D

τρανζιστορακι παρε μαζι σου....ποτε δε φανταστηκες ποσο θα το εκτιμησεις...εμενα ουτε το σλιπινγκμπαγκ δε με αφησαν να παρω μαζι. ΚΕΤΘ 275. 17 μηνες

Eγώ παρουσιάστηκα Αυλώνα τον Αυγουστό του '03 και απο την πρώτη μέρα πήρα μαζί μου μια φτηνή κλασική ,που την είχα μαζί μου ως το τέλος της θητείας.Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ,ακομά και όταν ήμουν στα σκληρά(εννοώ μονάδες) που ήρθαν αργότερα.Θυμάμαι βράδια να αυτοσχεδιάζω μελωδικά και αργά και να κοιμάται ήρεμα όλος ο θάλαμος.Οσο για ιδέες ένα κινητό κάνει δουλειά νομίζω(εκτός και αν θες να γράψεις δισκό, :P).Αυτά και καλός πολίτης.Εγώ λέω πάρε μια φτηνή κλασική. 8)

guys thanks σέ όλους οπότε στο κέντρο τπτ ,δηλώνω απλά μουσικός κιθάρα ,μπασο,φωνή  και μετά βλέπω άν με παίρνει γιά κιθάρα στο κέντρο καμιά ακουστικη και κάνα zoom h1

miii είπε:
δηλώνω απλά μουσικός κιθάρα ,μπασο,φωνή
ΑΝ ξέρεις το τρέχον σκυλάδικο ρεπερτόριο...

Αν δεν το ξέρεις (ιδίως στην κιθάρα και τη φωνή), άστο καλύτερα.

εντάξει το 90%παντελίδης είναι τό χω

κοντά σ'αυτο το στύλ είμαι...

miii είπε:
guys thanks σέ όλους οπότε στο κέντρο τπτ ,δηλώνω απλά μουσικός κιθάρα ,μπασο,φωνή  και μετά βλέπω άν με παίρνει γιά κιθάρα στο κέντρο καμιά ακουστικη και κάνα zoom h1
Εσύ μην παίρνεις τπτ και μετά θα δεις από μόνος σου τι σε παίρνει.

Γνώμη μου είναι να κάνεις υπομονή,γιατί αυτή η κίνηση μπορεί να σε κάνει "γνωστό"και μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο.

Βέβαια το πιό σίγουρο είναι πως ότι και να σου λένα οι άλλοι μπορεί να μην ισχύει γιατί οι καταστάσεις είναι σχεδόν πάντα διαφορετηκές από μονάδα σε μονάδα και από χρονικές καταστάσεις(διαφορετικά στελέχη κτλ.)

πω πω  ;D και φαντάζομαι τότε δεν ήταν και τόσο κολέγιο ο στρατός

Εγώ πάντως όταν παρουσιάστικα τω καιρώ εκείνο στο κέντρο,πλην σωβρακοφανελών και σαπουνοξυριστικών, είχα ένα ταπεινό ραδιογουόκμαν με καμιά 10αρια κασσέται. Στη πύλη και στον έλεγχο που μας γινόταν παρουσία δόκιμου και 2 ΑΜ, με πήραν το Γουόκμαν και με είπαν τις κασσέται μπορείς να τις κρατήσεις για να τις ακούς τα βράδυα ;D, το γουοκμανάκι θα στο επιστρέψουμε όταν πάρεις τη πρώτη άδεια.

Αλλά είπαμε εγώ υπηρέτησα την εποχή του ΣΦ στις μακεδονικές φάλαγγες, ούτε κουνιστά ούτε ακούνιστα δεν υπήρχαν .

Καλός πολίτης, χαλαρά δεν είναι το τέλος του κόσμου και πλην του άχρηστου του πράγματος(έτσι όπως λειτουργεί ο στρατός) προσπάθησε να δεις γύρω σου τις συμπεριφορές του στρατιωτικού σου κοινωνικού περίγυρου. Είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας που ζεις (σε γυάλα) και θα συνεχίσεις να ζεις σαν πολίτης με το καλό όταν απολυθείς, τουλάχιστον θα σχηματίσεις μια εικόνα του κανονικού κόσμου που θα συναντήσεις αργότερα. Εκεί που δεν σε παίρνει να πεις όχι, γιατί δεν θα έχεις κανένα μπαμπά και μαμά να καθαρίσει  ;)

Εκτός αν είσαι ο γιος κανενός εφοπλιστή-πολιτικού κλπ, οπότε δεν πας στρατό

warpie είπε:
δοκιμος?
Yes,καλα ητανε...βγαλαμε και λεφτα στο τελος... ;D

πω πω  Grin και φαντάζομαι τότε δεν ήταν και τόσο κολέγιο ο στρατός
της ΠΛΑΚΑΣ ητανε,με εξαιρεση τη Ρεντινα που περασα ως αξιωματικος...ολα τα αλλα ηταν παιδικη χαρα,ο στρατος παρολο που ειναι το πιο οργανωμενο κομματι του δημοσιου παραμενει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....δηλαδη εντελως χυμα και διαλυμμενο  πραμα.

Ε ενταξει δε πιανεται...  :)

1ο) πληρωνοσουν

2ον) σχεδον καθε μερα και καθε ΣΚ ησουν εξω

3ον) ηταν επιλογη σου

Superfunk είπε:
,ο στρατος παρολο που ειναι το πιο οργανωμενο κομματι του δημοσιου
Το κομμάτι ή από τα τοπ κομμάτια του δημοσίου με την μεγαλύτερη μάσα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back