ΣΤΡΑΤΟΣ-τί παιρνω μαζί?

neeq είπε:
Α ναι. Και μακριά απο αδελφοτητες με 3 ελληνικα γραμματα (Τ Υ Π, Λ Υ Τ κτλ). Μονο στο spring break μπορεις να ξεφύγεις λίγο αν θες, αλλα γενικα πέρνα και κανα μάθημα, μη μον'αραγμα.
Τα κολλέγια τότε ήταν στρατός.

Σήμερα..... άστο καλύτερα.

Λοιπόν,

Ορίστε μερικές σοβαρές συμβουλές...

Πέρασα από Θήβα τις πρώτες 25 μέρες, και μετά έφυγα για ΣΝ! Μετά Μυτιλίνη, και μετά πίσω Αθήνα. Μαιευτήριο και μετά και πάλι άνθρωπος! Σε 11 μήνες παρά κάτι (με 12μήνη θητεία).

Εχώ να πω τα εξείς (σε πρώτο πρόσωπο).

1. Στην αρχή, πράγματι δεν είχα πάρει τίποτε μαζί μου. Μέσα στις πρώτες 10 μέρες ως μουσικός μπήκα την μπάντα για την ορκομοσία και όλα τα υπόλοιπα χάθηκαν...

2. Έκανα κάθε υπηρεσία με χαρά και ευτυχία.

3. Ήμουν Ο εθελοντής. Σε κάθε περίσταση σήκωνα χέρι. Και ενώ φαντάζει τρελό, μετά τις 3 πρώτες μέρες απλά με γράφανε: "πάλι εσύ; έλα κάποιος άλλος. Όχι όλο ο Σιδερής". Έτσι πέρασε η θητεία όλη.

4. Στην στρατονομία έτρεχα (απαγορεύεται το περπάτημα) και στεκόμουν (απαγορεύεται το κάθισμα). Έχασα 23 κιλά σε 2 μήνες! Επιπλέον δεν αγόρασα ΠΟΤΕ τίποτε από ΚΨΜ. Αφού δε καπνίζω, και εξαιρώ τα μπαλάκια ping pong. Θεώρησα (ορθά) ότι αυτά που μας δίνονται μας φτάνουν...

5. Κιθάρα (αφού πιάνο δε μπορώ να φέρω) έφερα στην Μυτιλίνη, καλοκαίρι, γιατί ήταν πραγματικά σα διακοπές!

6. Προσωπικά στην Θήβα, ΔΕΝ έβγαινα εξόδους. Δε βρήκα το λόγο! Να βγω με άτομα που δεν είχα καμμία σχέση και δε θα είμασταν μαζί μετα; Κλάσε με... Καθόμουν μέσα (εθελοντής φυσικά) και διάβαζα βιβλία το σωρό... Έγραφα και μουσική (παρτιτούρα).

Γενικά, όπως είπαν και οι άλλοι: Κάλτσες, εσώρουχα, αποσμητικά, ξυριστικά, μπάρα σαπούνι, κοκ. κινητό πάρε την τελευταία μπούρδα ΝΟΚΙΑ που υπάρχει κάπου σε ένα συρτάρι, για αρχή και τη δουλειά σου την κάνεις.

Αυτά...

audiokostas είπε:
Τα κολλέγια τότε ήταν στρατός.

Σήμερα..... άστο καλύτερα.
Μπραβο φιλε καλα τα λες. Σε συμπαθω!

Nikolas είπε:
Λοιπόν,

Ορίστε μερικές σοβαρές συμβουλές...

Πέρασα από Θήβα τις πρώτες 25 μέρες, και μετά έφυγα για ΣΝ! Μετά Μυτιλίνη, και μετά πίσω Αθήνα. Μαιευτήριο και μετά και πάλι άνθρωπος!
Καλά σε πήρανε έγκυο στο στρατό;;;  :P

RayDTutto είπε:
Καλά σε πήρανε έγκυο στο στρατό;;;  :P
Εφαγε χοντρό ....... ο Νικόλας στον στρατό.

Ίσως φταίει και ότι κάπνιζε μπαλάκια του πιγκ πογκ.

Αφού δε καπνίζω, και εξαιρώ τα μπαλάκια ping pong.
Φαντάρος που δεν έφαγε πλαστικό κρουασάν ή προχθεσινή φυλόπιτα με άρωμα τυριού μαζί με φραπέ Τανίγκα Άφρικα για πρωινό, φορώντας καφέ υπερεσιακή πλαστική παντόφλα (με το χαλικάκι κολημένο στο πέταλο της για να ακούγεται το σύρσιμο της παλαιότητας) στο ΚΨΜ της ακριτικής μονάδας, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.

Απλά.

Φανταρος που δεν εκανε μπανιο ΔεκεΒρη μηνα με βροχινο νερο (δηλαδη να ...ΒΡΕΧΕΙ και εσυ να....σαπουνιζεσαι... ;D) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.....ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ...Ε ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ολοι εδω μεσα.... ;D ;D

Αλήθεια δίνουν ακόμα αθλητικά παπούτσια Αλυσίδα Ελβιέλα?
Τελειώσανε αυτα....οταν ηρθε ο σοσιαλισμος στην Ελλαδα εφυγε και η Αλυσίδα Ελβιέλα..μαζι με τα Καγιεν ηρθανε και τα ΝΙΚΕ...

audiokostas είπε:
Φαντάρος που δεν έφαγε πλαστικό κρουασάν ή προχθεσινή φυλόπιτα με άρωμα τυριού μαζί με φραπέ Τανίγκα Άφρικα για πρωινό, φορώντας καφέ υπερεσιακή πλαστική παντόφλα στο ΚΨΜ της ακριτικής μονάδας, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.

Απλά.
+

Να προσθέσω και γύρισμα σούβλας αρνιού παραμονές Πάσχα στις 4 το πρωί μετά από γερμανικό.

Πάντως μην το τρομάζετε το παιδί. Το φανταρικό είναι η τελευταία ξέγνοιαστη περίοδος της ζωής ενός άντρα. Μετά είναι που αρχίζουν τα χοντρά παλούκια.

Α και να μην ξεχάσω: Μη βάζετε μέσα. Θα χάσετε το καλύτερο.

Superfunk είπε:
Τελειώσανε αυτα....οταν ηρθε ο σοσιαλισμος στην Ελλαδα εφυγε και η Αλυσίδα Ελβιέλα..μαζι με τα Καγιεν ηρθανε και τα ΝΙΚΕ...
Δεν τελειώσανε... τουλάχιστον πριν 5 χρόνια που είχα πάει εγώ είχανε μείνει κάποια (συλλεκτικά τώρα πια) κομμάτια και μερικοί τυχεροί τα πήρανε! Εμένα μου έλαχαν ASICS

Superfunk είπε:
Φίλως επί σοσιαλισμού είχαμε πάει και μας είχαν δώκει, φαίνεται στη Σπάρτη είχαν απόθεμα  ;D

samy paraga είπε:
Αλήθεια δίνουν ακόμα αθλητικά παπούτσια Αλυσίδα Ελβιέλα?
Όχι. Δίνουν ΖΗΤΑ Hellas.

Φανταρος που δεν εκανε μπανιο ΔεκεΒρη μηνα με βροχινο νερο (δηλαδη να ...ΒΡΕΧΕΙ και εσυ να....σαπουνιζεσαι... ;D) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.....ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ...Ε ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ολοι εδω μεσα.... ;D
Αυτά τα πoυστριλίκια με τα μπάνια είναι για ΛΑΚΥΔΑΙΣ που δεν χρειάστηκε να καταλάβουν την ανάγκη ύπαρξης 2 πόντων σωματικής μπίχλας στη χειμερινή διαβίωση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Φαντάρος που δεν έφαγε πλαστικό κρουασάν ή προχθεσινή φυλόπιτα με άρωμα τυριού μαζί με φραπέ Τανίγκα Άφρικα για πρωινό, φορώντας καφέ υπερεσιακή πλαστική παντόφλα (με το χαλικάκι κολημένο στο πέταλο της για να ακούγεται το σύρσιμο της παλαιότητας) στο ΚΨΜ της ακριτικής μονάδας, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.

Απλά.
Μοναδικά περιγραφικός! αυτο με την υπηρεσιακή πλαστική παντόφλα και τον τανίγκα φραπέ είναι όλα τα λεφτα!

Jazzjoker είπε:
Να προσθέσω και γύρισμα σούβλας αρνιού παραμονές Πάσχα στις 4 το πρωί μετά από γερμανικό.

Πάντως μην το τρομάζετε το παιδί. Το φανταρικό είναι η τελευταία ξέγνοιαστη περίοδος της ζωής ενός άντρα. Μετά είναι που αρχίζουν τα χοντρά παλούκια.

Α και να μην ξεχάσω: Μη βάζετε μέσα. Θα χάσετε το καλύτερο.
Κάθε πρόταση και ένα απόσταγμα σοφίας.

Επιτέλους γιατί θα ΑΠΩΧΟΡΟΥΣΑ.

Δύσκολο πράμα ο στρατός πάντως...

Εγώ εκεί που καθόμουν στις πολυθρονάρες μου, με το αιρκοντίσιον μου, τις φαγητάρες μου, ερχόταν η "αλλαγή" μου και με έστελναν σπίτι για 4 μέρες... Λες και τους πείραζα... Αλήτες...

neeq είπε:
epidi ime apo kinito, 8ymiste mou ligo, egrapsa ti ine tora o stratos kai itan otan imoyn ego?
πέστα, ρε neeq, τα κολλεγιόπαιδά μου μέσα, δηλαδής  8)

neeq είπε:
epidi ime apo kinito, 8ymiste mou ligo, egrapsa ti ine tora o stratos kai itan otan imoyn ego?
φιλως εξυπνάδαις πουλας;

ροτησε τι θα παρι στο ΣΤΡΑΤΟ και του διχνουμε

τραβας ζορι; πουλας τρελα;

νταξ κι εμις ζισαμε θεσαλονικι αλλα δεν τρελαθικαμε κιολα

ξεκολα

ΛΙΠΟΝ ΟΣ ΕΔΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΙ ΟΤΑΝ Η ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΕΛΑΒΝΤ ΣΤΙΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΝΟΙΖ ΜΕΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΔΕ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΝ ΕΔΟ. ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΜΣΙΖ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΗΑ ΤΟΤΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΟΥΦΗ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ. ΣΟΥΠΕΡΦΑΝΚ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΜΠΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΤ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΑΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΙΚ ΦΑΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΑΙΜΠΕΡΤΖΟΝΗ...ΧΑ, ΟΡΕΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ, ΠΟΥΤΑ ΘΗΜΗΘΗΚΑ.

Sent from my Nokia 3210.

Δεν ξερω για σας αλλα εγω πηγαινα ανετα μια βδομαδα στο φυλακιο στην Λημνο (Λημνος = Λαθος Ηταν Μανα Να Ορκιστω Στρατιωτης) με ολη την παρεα που ειχα εκει, χωρις ΕΠΟΠ, playstation 2 + pro, κιθαρουλα και ας εκανα (?) σκοπιες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back