- Πόντοι
- 1,168
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Δεν άλλαξα την ψήφο μου.
Ψήφισα το πρώτον τώρα.
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Δεν άλλαξα την ψήφο μου.
Ψήφισα το πρώτον τώρα.
Το σκεφτόμουν όλον αυτόν τον καιρό.Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
Second thoughts are as valid as first ones.Το σκεφτόμουν όλον αυτόν τον καιρό.
Δεν ειχα second thoughts, ούτε firts.Second thoughts are as valid as first ones.
Nekkon (2025)
Μιλάμε για ΤΟΝ ορισμό του "ήταν μεγάλο το delay"Το σκεφτόμουν όλον αυτόν τον καιρό.
Στο ερωτημα αυτο εχουν απαντησει οι : hendrix-blackmore-clapton-knopfler-gallaher-srv-malmsteen-eric johnson-gilmour και αρκετοι ακομη..Καλη χρυση η τελε αλλα η στρατ σε παει στη στρατοσφαιραΉγγικεν η ώρα να ξεχωρίσουν τα πρόβατα από τα ερίφια, οι άνδρες από τα αγόρια, η ήρα από το στάρι κλπ...
Και μετά από αυτόν το καταιγισμό φράσεων "κλισέ" πάμε στην "ταμπακιέρα": Stratocaster ή Telecaster;
Θα σε αφήσουν για έναν χρόνο σε ένα απομονωμένο νησί στον νότιο Ειρηνικό. Μαζί σου μπορείς να έχεις μόνο μια κιθάρα. Μπροστά σου υπάρχουν μια Fender Stratocaster (όποια σου κάνει κέφι) και μια Fender Telecaster (επίσης, όποια σου κάνει κέφι). Σε αυτό το "guitar survivor" μπορείς να πάρεις μαζί σου μόνο μια κιθάρα. Ποια θα διαλέξεις;
Ψήφισε υπεύθυνα
ΥΓ: Και πριν πεταχτεί κανείς και αρχίσει τα "ναι, αλλά πως θα παίζω εκεί ηλεκτρική κιθάρα χωρίς ρεύμα", να 'ναι καλά οι ΑΠΕ.
Άλλος ένας Stratocasterάκιας έγινε "δικός μας". Εντάξει χρειάστηκε μια Nachocaster οπότε είναι ψιλοάδικο αλλά και πάλι...
o tempora o mores...Εγώ ξέρω ότι είμαι σε guitar safari για strat....και στο τέλος της ημέρας κοιτάω tele
Καλά στρατ θα πάρω....αλλά λέμεo tempora o mores...
Κύριε σεβαστέ λατινιστή, αυτή τη στιγμή Burgundy Mist στρατ με Maple δεν υπαρχει παρα μονο vintera. Ακόμα και το custom shop, μονο RW. Άρα κοιτάμε μονο teleo tempora o mores...
Αυτο λέμε. Αν ειναι να την εχεις για να την κοιτας, τουλαχιστον να παρεις μια που σου αρεσει.Η strat είναι μια κιθάρα που πρέπει να έχεις, ακόμα και αν δεν την ακουμπάς.
Κάτι σαν τον Ντοστογιέφκι στην βιβλιοθήκη σου.
Μέχρι εκεί.
Ναι, εγώ αυτή που μου αρέσει κυνηγάω 100%, γι αυτό θα την πληρώσω ακριβάΑυτο λέμε. Αν ειναι να την εχεις για να την κοιτας, τουλαχιστον να παρεις μια που σου αρεσει.![]()
Υπάρχει αλλά με scalloped ταστιέρα (cs Malmsteen)Κύριε σεβαστέ λατινιστή, αυτή τη στιγμή Burgundy Mist στρατ με Maple δεν υπαρχει παρα μονο vintera. Ακόμα και το custom shop, μονο RW. Άρα κοιτάμε μονο tele
Αυτή με το που την πιάσω εγώ αυτοκαταστρέφεται.Υπάρχει αλλά με scalloped ταστιέρα (cs Malmsteen)
![]()
Yngwie Malmsteen Signature Stratocaster® | Artist Series | Fender® Custom Shop
The official Fender® Yngwie Malmsteen Signature Stratocaster® product details, reviews and authorized dealer information.www.fendercustomshop.com
Και αυτούνου στο εξώφυλλο του Rising Force του πήρε φωτιάΑυτή με το που την πιάσω εγώ αυτοκαταστρέφεται.