Stratocaster ή Telecaster - ιδού η απορία...

Stratocastet ή Telecaster

• Stratocaster "δαγκωτό"

Ψήφοι: 29 61.7%
  • Telecaster "και ξερό ψωμί"

Ψήφοι: 18 38.3%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    47
Second thoughts are as valid as first ones.
Nekkon (2025)
Δεν ειχα second thoughts, ούτε firts.
Δεν είχα ψηφίσει καν στο poll.
Δεν ημουν σίγουρος.....αλλά τωρα είμαι.
Αν ήταν να έχω μια μονο , θα ηταν tele.

Ήγγικεν η ώρα να ξεχωρίσουν τα πρόβατα από τα ερίφια, οι άνδρες από τα αγόρια, η ήρα από το στάρι κλπ...

Και μετά από αυτόν το καταιγισμό φράσεων "κλισέ" πάμε στην "ταμπακιέρα": Stratocaster ή Telecaster;

Θα σε αφήσουν για έναν χρόνο σε ένα απομονωμένο νησί στον νότιο Ειρηνικό. Μαζί σου μπορείς να έχεις μόνο μια κιθάρα. Μπροστά σου υπάρχουν μια Fender Stratocaster (όποια σου κάνει κέφι) και μια Fender Telecaster (επίσης, όποια σου κάνει κέφι). Σε αυτό το "guitar survivor" μπορείς να πάρεις μαζί σου μόνο μια κιθάρα. Ποια θα διαλέξεις;

Ψήφισε υπεύθυνα

ΥΓ: Και πριν πεταχτεί κανείς και αρχίσει τα "ναι, αλλά πως θα παίζω εκεί ηλεκτρική κιθάρα χωρίς ρεύμα", να 'ναι καλά οι ΑΠΕ.
Στο ερωτημα αυτο εχουν απαντησει οι : hendrix-blackmore-clapton-knopfler-gallaher-srv-malmsteen-eric johnson-gilmour και αρκετοι ακομη..Καλη χρυση η τελε αλλα η στρατ σε παει στη στρατοσφαιρα

Άλλος ένας Stratocasterάκιας έγινε "δικός μας". Εντάξει χρειάστηκε μια Nachocaster οπότε είναι ψιλοάδικο αλλά και πάλι...

Άλλος ένας Stratocasterάκιας έγινε "δικός μας". Εντάξει χρειάστηκε μια Nachocaster οπότε είναι ψιλοάδικο αλλά και πάλι...

Ο συγκεκριμένος την πάτησε με τους μαγνήτες στη στρατ. Είναι εντελως ψόφιοι, ενώ στην τελε κελαηδούν. Δεν υπάρχει σύγκριση. Εάν κάνω την ίδια σύγκριση με τους Texas special της τελε και τους 69 custom της στρατ, η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Δεν σημαίνει και πολλά. Μονο το ότι οι low output μαγνήτες μιας στρατ δεν είναι ιδανικοί για το παίξιμο που θέλει ο παίχτης. Στα χέρια κάποιου άλλου πχ ρυθμικού παίχτη, ίσως ακούγονταν καλύτερα η στρατ.

Έπισης την πάτησε από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη τελε έχει το σωστό χρώμα και είναι κουκλάρα. Με τέτοια κουκλάρα στην αγκαλιά σου, δύσκολο να μην ερωτευτείς…

o tempora o mores...
Κύριε σεβαστέ λατινιστή, αυτή τη στιγμή Burgundy Mist στρατ με Maple δεν υπαρχει παρα μονο vintera. Ακόμα και το custom shop, μονο RW. Άρα κοιτάμε μονο tele

Η strat είναι μια κιθάρα που πρέπει να έχεις, ακόμα και αν δεν την ακουμπάς.
Κάτι σαν τον Ντοστογιέφκι στην βιβλιοθήκη σου.
Μέχρι εκεί.

Η strat είναι μια κιθάρα που πρέπει να έχεις, ακόμα και αν δεν την ακουμπάς.
Κάτι σαν τον Ντοστογιέφκι στην βιβλιοθήκη σου.
Μέχρι εκεί.
Αυτο λέμε. Αν ειναι να την εχεις για να την κοιτας, τουλαχιστον να παρεις μια που σου αρεσει. :p

Αυτο λέμε. Αν ειναι να την εχεις για να την κοιτας, τουλαχιστον να παρεις μια που σου αρεσει. :p
Ναι, εγώ αυτή που μου αρέσει κυνηγάω 100%, γι αυτό θα την πληρώσω ακριβά 😜

Κύριε σεβαστέ λατινιστή, αυτή τη στιγμή Burgundy Mist στρατ με Maple δεν υπαρχει παρα μονο vintera. Ακόμα και το custom shop, μονο RW. Άρα κοιτάμε μονο tele
Υπάρχει αλλά με scalloped ταστιέρα (cs Malmsteen)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back