Strat, ή μήπως Nashville tele...?

Καλημέρα , αν ψάχνεις κατι σε stratοειδες κατεβα μια στον Κουρμπή και άκουσε μια Suhr και θα με θυμηθείς.

Superfunk είπε:
Ενταξει,ενταξει πλακα εκανα... ;)

καλες ειναι και οι LES PAUL

Eιδικα για

το τζακι!

:) :)
.........που είναι ο Kwstas;....................

gsakketos είπε:
Καλημέρα , αν ψάχνεις κατι σε stratοειδες κατεβα μια στον Κουρμπή και άκουσε μια Suhr και θα με θυμηθείς.
προσωπικα, μισω τις "wanna be a better Strat" ολων αυτων των αντι-fender κατασκευαστων.    :o

...ααααχ το ειπα και ξαλαφρωσα!...  ;D

(τωρα αν παιζουν /που παιζουν/ καλα, αλλο θεμα...)

ελα τωρα μην εισαι τοσο σκληρος... :)

αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι το headstock τους μοιαζει με πεος αβοριγινου μετα απο αποτυχημενη περιτομη  :)  (ποιας ομως κιθαρας αντιγραφου της Fender δεν μοιαζει...) δεν ειναι και τοσο κακες κιθαρες  ....(& εχουν και τρομερο σετ απ,αλλο τωρα αν το πληρωνεις...καραβισιο...)

σιγα μην ειναι anti-Fender κατασκευαστες ολοι αυτοι,νερο στο ονομα του Leo πινουν.. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι ρε παιδιά, μιά χαρά είναι οι φέντερ, ντάξ βγάζουν αυτό το πλαστικοψεύτικο ήχο αλλά μιά χαρά είναι για κάποιον που τώρα ξεκινάει και δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο. Τέλος.

kwstas79 είπε:
Όχι ρε παιδιά, μιά χαρά είναι οι φέντερ, ντάξ βγάζουν αυτό το πλαστικοψεύτικο ήχο αλλά μιά χαρά είναι για κάποιον που τώρα ξεκινάει και δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο. Τέλος.
χα χα θεός!... ;D

gibson rulez!! 8)

Σιγα μην σχισετε κανενα ....κολαν

kwstas79 είπε:
Κώστα θα σου 'λεγα τίποτα για τις Gibson σου...αλλά έχε χάρη που σε λίγη ώρα πάω να παραλάβω την 335 μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D;D

Σουτ εσύ ... ερμαφρόδιτε, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
σιγα μην ειναι anti-Fender κατασκευαστες ολοι αυτοι,νερο στο ονομα του Leo πινουν.. :)
ελα ντε... αν δεν ηταν ο Λεωνιδας να δω τι θα φτιαχνανε...

το πολυ πολυ καμια γίβσων...  ;D

Γι αυτο ρε παιδες το θεμα ειναι να εχεις παει καμια σαρανταρια χρονων και να σου τρεχουνε ακομα τα σαλια βλεποντας κιθαρες,κι ετσι καποια στιγμη να βρισκεσαι με μια les paul standard premium plus 01,μια squier tele '85 (vintage 52) πληρως αναβαθμισμενη,μια strat deluxe plus natural '89 μια αλλη ιδια specs Eric Johnson candy apple red μια martin d40 αλλες δυο ακουστικες 12 και 6 χορδων μια κλασσικη και με μονιμη ανταγωνιστρια τη γυναικα σου...Ασε που κι εγω ψηνωμαι για 335.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΤΕ ΚΙΘΑΡΕΣ!ΚΑΤΑΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ!!! 

Αν και (μαλλον) καθημενος , ορθα ομιλησες

Θα συμφωνήσω!!!

Βέβαια, φράγκα να υπάρχουν... :P

Κατα τ' άλλα, δώσ' του! Άντε... buy... ;D

Superfunk είπε:
αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι το headstock τους μοιαζει με πεος αβοριγινου μετα απο αποτυχημενη περιτομη  :) 
Δλδ SF έχεις... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πείρα για αυτό που περιγράφεις!! Πολύ... πικάντικο γίνεται σιγά σιγά αυτό το Noiz!!
happy0007.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ε,τι να κανω χρυσε μου οταν εισαι...κοσμογυρισμενος οπως εγω ολο και καποιες....μεταφυσικες εμπειριες θα ζησεις..... :) :) :) :) :) :) :) ;D ;D :-*

chord είπε:
... και με μονιμη ανταγωνιστρια τη γυναικα σου...
γι'αυτο χωρισα... 

τωρα μπορω να παιρνω οτι θελω...  ;D  ;D  ;D

...stone free to do what i please, stone free to ride the breeze...

ρει...τι να σου κανει μια Strat...

[move]παρε μια John Petrucci να δεις ασπρη μερα!!!! 8)[/move]

-art- είπε:
ρει...τι να σου κανει μια Strat...

[move]παρε μια John Petrucci να δεις ασπρη μερα!!!! 8)[/move]
Τι του λές του ατόμου του γκανιάν του Ι?

Ας τον να πάρει μια STRAT!!! 8)

μπάς και παίξω και εγώ με καμία "πραγματική" κιθάρα

ε delta66? ;D ;D ;D

Πες τα ρε άτομο γκανιαν το II, Η τύπισσα θέλει να με καταστρέψει εδώ πέρα... ;D

Ρε art, εγω θέλω να παίξω

[move]Blues!!![/move]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back