Strap Locks : ενα μικρο αλλα αρκετα σημαντικο αξερουαρ

Dark Oblivion

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Το thread αυτο θα ασχοληθει με ενα ΠΟΛΥ σημαντικο γκατζετοαξεσουαρ.

Τα strap locks.

Schaller :

Αφησα τα καλυτερα και απο οτι το εψαξα μαλλον ψιλοκαινουριο προιον στην πιατσα , για το τελος... τα Loxx. Πιστευω ειναι τα ΙΔΑΝΙΚΑ. Δειχνουν απιστευτα ευχρηστα και διακριτικα.

Εντυπωσεις?

Γνωμες?

Τι θα επιλεγατε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξεχασες

BottleWasherStrapLock.jpg

και πινεις και την μπυριτσα

Δεν τα ξεχασα.

Τα θεωρω αλλη κατηγορια :P :P :P

Αλλο strap locks , αλλο strap blocks. :P

Αλλα θα στο παω λιγο πιο original και με επισημο προιον :

15mgxlu.jpg

Ετσι θα χρησιμοποιουσα τετοια και θα εβαζα αλυσιδα οπως ο φιλος Ζακυ.

Αν εμπίπτουν στο παρόν thread, είχα πάρει ένα ζευγάρι από δαύτα, όταν για ένα φεγγάρι είχα κιθάρα τύπου LP Special και η τοποθέτηση της πάνω βίδας δε μου γέμιζε το μάτι για την ευστάθεια της ζώνης. Σε καμία Les Paul δε μου το γεμίζει για να είμαι ειλικρινής.  :D

Τα συγκεκριμένα ήταν πρακτικά άχρηστα, προτίμησα να "ρισκάρω" με σκέτη τη ζώνη.

Πιο μόνιμες λύσεις δεν έχω δοκιμάσει, δε βρήκα ποτέ το κίνητρο. Αν δεν είσαι ο Janick Gers ή κάποιος εξίσου κατσικοειδής, μου φαίνεται λιγάκι πολυτέλεια όλο αυτό. Γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα lock σύστημα; Σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη, έχετε τραυματίσει κιθάρες σε live;

Earendil είπε:
Αν εμπίπτουν στο παρόν thread, είχα πάρει ένα ζευγάρι από δαύτα, όταν για ένα φεγγάρι είχα κιθάρα τύπου LP Special και η τοποθέτηση της πάνω βίδας δε μου γέμιζε το μάτι για την ευστάθεια της ζώνης. Σε καμία Les Paul δε μου το γεμίζει για να είμαι ειλικρινής.  :D

Τα συγκεκριμένα ήταν πρακτικά άχρηστα, προτίμησα να "ρισκάρω" με σκέτη τη ζώνη.

Πιο μόνιμες λύσεις δεν έχω δοκιμάσει, δε βρήκα ποτέ το κίνητρο. Αν δεν είσαι ο Janick Gers ή κάποιος εξίσου κατσικοειδής, μου φαίνεται λιγάκι πολυτέλεια όλο αυτό. Γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα lock σύστημα; Σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη, έχετε τραυματίσει κιθάρες σε live;
Τα συγκεκριμενα οντως δεν τα εμπιστευεται κανεις ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ LP.

Προφανως και ειναι πολυτελειες , ειδικα αμα δεν κανεις και Live . Αλλα μιλαμε για περιπτωσεις που πασχουν απο το μικροβιο του γκατζετοεξοπλισμου.

Αλλα ενταξει για 14 ευρω αξεσουαρ δεν μιλαμε και για τρελλες πολυτελειες. :)

Code:
  τρύπα στην ζώνη, βίδωμα στην κιθάρα.  Grin
Ετσι....Θεός.

Υπαρχουν και οι λυσεις

1.ζωνη-superglue-σφιγκτηρας για παντα!

2.Χτισιμο...

Schaller και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αν βεβαια η βιδα που εχει μεσα ειναι ιδια με τη stock βιδα απ το strap pin...

leon7pap είπε:
Code:
  τρύπα στην ζώνη, βίδωμα στην κιθάρα.  Grin
Ετσι....Θεός.

Υπαρχουν και οι λυσεις

1.ζωνη-superglue-σφιγκτηρας για παντα!

2.Χτισιμο...

Schaller και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αν βεβαια η βιδα που εχει μεσα ειναι ιδια με τη stock βιδα απ το strap pin...
Δεν ομως και τα Loxx

Στην ερώτηση "σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη;" η απάντηση είναι "δυστυχώς ναι και σε διαβεβαιώ δεν θες να το ζήσεις αυτό...." :'(

stamkosk είπε:
Στην ερώτηση "σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη;" η απάντηση είναι "δυστυχώς ναι και σε διαβεβαιώ δεν θες να το ζήσεις αυτό...." :'(
:(

Εδω εγω ειμαι σε προβες με την καινουρια μπαντα μου , και βλεπω τον τραγουδιστη/κιθαριστα που εχει μια Epiphone LP Studio λευκη με μια φθηνιαρικη ζωνη , να του τσιτωνει στο πανω μερος της ζωνης και να με πιανει η καρδια μου......

Earendil είπε:
Σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη, έχετε τραυματίσει κιθάρες σε live;
Ναι.

Όπου μπορώ και δεν βαριέμαι, βάζω schaller και ξέγνοιασα.

Ένα άγχος λιγότερο στη σκηνή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back