- Πόντοι
- 1
καλησπερα...θα ηθελα να μου προτεινεται dist pedals για stoner rock sound...ευχαριστω εκ τον προτερων
δν μενδιαφερει να προσεγγισω τον ηχο καποιουνου κιθαριστα....απλα θελω ο ηχος μου να ειναι στονερ....εχω δοκιμασει κι πεταλιερες φιλων κι δν εχω μεινει ευχαριστημενος....απο πεταλια δν εχω δοκιμασει....επισης ξεχασα να πω οτι εχω ενα xtortion xt2 της boss κιαυτο καραθρασια του κερατα ειναι....!αλλα ελπιζω οτι με καποιο απο τα πεταλια που μου ειπατε ωπος τα ακουσα οτ θα γινει δουλεια!!cartman14 είπε:(οπότε καλό θα ήταν να ανέφερες κάποια παραδείγματα συγκροτημάτων που σου αρέσουν)
Σου είπαν όμως όσοι σε βοηθούν ότι ΔΕΝ υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ ήχος stoner οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.christos kots είπε:δν μενδιαφερει να προσεγγισω τον ηχο καποιουνου κιθαριστα....απλα θελω ο ηχος μου να ειναι στονερ....
Αυτό!gdevelek είπε:Σου είπαν όμως όσοι σε βοηθούν ότι ΔΕΝ υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ ήχος stoner οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.![]()
Οκ λοιπον τν ηχο του τολη απο στολκερgdevelek είπε:Σου είπαν όμως όσοι σε βοηθούν ότι ΔΕΝ υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ ήχος stoner οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.![]()
Επειδή δεν βλέπω και πολλές απαντήσεις ας "διανθίσω" λίγοchristos kots είπε:Οκ λοιπον τν ηχο του τολη απο στολκερ