Stoner μπάντες για live Αθήνα?

Welcome_to_Sky_Valley

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά,παίζω σε μια μπάντα και τώρα ψάχνουμε να στήσουμε το πρώτο μας live και ψάχνουμε μπάντες του είδους.Θέλουμε μικρό μαγαζί.Καμιά ιδέα-πρόταση?

Facebook

Myspace

Youtube

Google

..........

Αυτά για αρχή... Επίσης μέσα από το noiz στα κλιπ θα βρεις μπάντες που παρουσιάζουν τη δουλειά τους και μπορεί να ταιριάζετε... (Ακούτε kyuss ε?)

έχω ψάξει αρκετά στα παραπάνω που ανέφερες,κυρίως μας ενδιαφέρει το μαγαζί να έχει εξοπλισμό,και αν κάνει live χωρίς είσοδο...ευχαριστώ όπως και να 'χει!Kyuss ψυχασθένεια ναι  ;)

Welcome_to_Sky_Valley είπε:
το μαγαζί να έχει εξοπλισμό,και αν κάνει live χωρίς είσοδο...
Αυτά τα 2 τα θέλουμε όλοι μας... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις τουλάχιστον στην Αθήνα... Στείλε μου κάνα πμ με υλικό σας κλπ για να ακούσω κιόλας... Αν κανονήσουμε κάνα live να σας έχω στα υπόψιν μου... Αν και τώρα θα είναι πιο αραιά γιατί είμαι φαντάρος αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

γιατι δεν κανεις μια βολτα απο το rockwood.....εχει backline και PA, και μπορεις να κανονισεις deal χωρις εισοδο...επισης υπαρχει και το Κ44 στο γκαζι που μπορεις να κανεις το ιδιο....το Κ νομιζω ταιριαζει καλυτερα για stoner....

funky_bassman thanx θα σου στείλω όταν είναι!wyndorf δεν το ήξερα καθόλου το rockwood,checkαρα,κομπλέ φαίνεται!thanx!

Μωρέ και το Κ44 και το six dogs δεν βάζουν είσοδο αρκετές φορές αλλά δεν έχουν και τον καλύτερο ήχο... Το six dogs αν έχεις δικό σου ηχολήπτη και ενισχυτές κάνεις ΠΟΛΥ καλό Live... Αρκεί να μην είναι ο ντράμερ ούνος...

funky_bassman είπε:
Το six dogs αν έχεις δικό σου ηχολήπτη και ενισχυτές κάνεις ΠΟΛΥ καλό Live...
ισχύει αυτό, γενικά ό,τι live έχω δει εκεί είχε πολύ σωστό ήχο.

και 'μεις τέτοια φάση ψάχνουμε.Mo Better δεν έχει τύχει να δω live,εκεί δεν πρέπει να έχεις δικό σου εξοπλισμό?

Welcome_to_Sky_Valley είπε:
και 'μεις τέτοια φάση ψάχνουμε.Mo Better δεν έχει τύχει να δω live,εκεί δεν πρέπει να έχεις δικό σου εξοπλισμό?
Στο λαιβ που είχαμε παίξει PA,μικρόφωνα,ντραμς και ενισχυτή μπάσου είχαν φέρει αυτοί. Για κιθάρες νομίζω είχαν αλλά εμείς προτιμήσαμε τα δικά μας. Τώρα, αν μαζευτείτε 2 μπάντες θα συννενοηθείτε για το τί θα φέρετε κλπ. Γενικά αυτό κανονίζεται.

Μιλήστε με psychograndmammas για καμιά Πέμπτη.

:-)

Τσέκαρε αν θέλεις και το "Bat City" που ταιριάζει πολύ με το στυλ σας. Έχει πλήρη εξοπλισμό και τα παιδιά στο μαγαζί είναι άψογοι. Με την μπάντα που παίζω κατεβήκαμε δύο φορές για live από τη Θεσσαλονίκη και το δούλεψε με είσοδο, όμως πιθανόν να βάζει και χωρίς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back