- Πόντοι
- 48
Ακριβώς.Νιώθω ότι δεν έχω definition στα ρυθμικά μου.Ο ντράμερ με ακούει καλά, ενώ ο lead κιθαρίστας όχι.IraklisZS είπε:απο ό,τι κατάλαβα δεν έχεις πρόβλημα με τον ήχο σου, απλά με το γεγονός οτι δεν ακούγεσαι, ετσι?
Αυτό τείνω να πιστέψω και εγώ.Απλά, επειδή δεν είμαι και τόσο έμπειρος κιθαρίστας, ξεκίνησα να ψάχνω το πρόβλημα από το δικό μου εξοπλισμό.εγώ νομίζω είναι καθαρά θέμα εντάσεων (που εξαρτάται και απο τις εντασεις των ενισχυτών αλλα ΚΑΙ απο τους προσανατολισμους ΚΑΙ απο τις θεσεις που καθεστε εσεις), που ειναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα στα προβάδικα πάντα.
Δε μου άρεσε καθόλου ο ήχος του marshall με τα εφέ της rp.αν ο marshall είναι κανένας της προκοπής, να βάλεις την πεταλιέρα σου στο fx loop κλείνωντας της προσομειώσεις και αφήνοντας μόνο τα εφφέ και να δεις πως βγαίνεις με τον ενισχυτή.
Όχι, εγώ παίζω τα ρυθμικά και υπάρχει και lead κιθάρα.Είσαι ο μόνος κιθαρίστας στο group?
Γιατί είμαι άπειρος και κουλός. ;DΚαι αν είναι τόσο καλές οι προσομειώσεις της rp γιατί δεν μπορείς να βγάλεις ένα ήχο της προκοπής?![]()
Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια από τις καινούργιες πεταλιέρες (digitech, line6, tc electronics, zoom) και θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου, σχετικά με αυτές.
Φιλικά, πάντα.